Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα βασικά «εργαλεία» δουλειάς!

20.299 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2020)

Η κατηγορία των Μεσαίων Vans είναι εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο δεδομένου ότι καλύπτει πολλαπλές ανάγκες μεταφοράς φορτίων, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.

Η ανάγκη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης χωρίς ωστόσο να παραβλέπεται ο τομέας της ευελιξίας και της δυνατότητας κίνησης ακόμη και σε ιδιαίτερα περιορισμένους χώρους (π.χ. εντός υπόγειων χώρων στάθμευσης όπου υπάρχουν περιορισμοί ως προς το μέγιστο ύψος του αμαξώματος ενός οχήματος), έχει ωθήσει τις διεθνείς κατασκευάστριες εταιρείες στην σημαντική εξέλιξη μιας κατηγορίας οχημάτων με την ονομασία «Μεσαία Vans».
Παρά το γεγονός ότι είναι διαθέσιμοι σε πολλαπλές εκδόσεις τόσο ως προς το αμάξωμα τους (πολλαπλά μεταξόνια και ύψη οροφής), ως επί το πλείστον, τα εν λόγω οχήματα έχουν μήκος αμαξώματος που κυμαίνεται από τα 4,6 – 5,4μ. ενώ, το μέγιστο μεικτό βάρος τους μπορεί να ανέλθει έως και στους 3,2t.
Η ραγδαία αύξηση των πωλήσεων της κατηγορίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, αποτυπώνει έκδηλα τις πολλαπλές αρετές των εν λόγω οχημάτων δεδομένου ότι, είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία έως και 1,5t. ενώ, την ίδια στιγμή οι επιβατικές τους εκδόσεις (έως και 9 επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων), είναι ιδανική επιλογή για την κάλυψη πάσης φύσεως δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν από τη μεταφορά τεχνικού προσωπικού από και προς το εργοτάξιο έως και shuttle υπηρεσίες «VIP» επιπέδου.
Με εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που ενσωματώνει όλες ανεξαιρέτως τις τεχνολογικές καινοτομίες που έχει να επιδείξει η αυτοκίνηση, εντυπωσιακό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας αλλά και πολλαπλές νέες τεχνολογίες σε ότι αφορά στα συστήματα μετάδοσης της κίνησης και της υποβοήθησης του έργου του οδηγού, τα Μεσαία Vans έχουν… τη λύση για κάθε χρήση!