Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται τα νέα Fiat Professional Doblo και E-Doblo να είναι διαθέσιμα και στην eλληνική αγορά. Η επιβατική έκδοση θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη ως 100% ηλεκτρικό

Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται τα νέα Fiat Professional Doblo και E-Doblo να είναι διαθέσιμα και στην eλληνική αγορά. Η επιβατική έκδοση θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη ως 100% ηλεκτρικό όχημα, ενώ η έκδοση Van θα είναι διαθέσιμη και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Τα νέα Fiat Doblo και E-Doblο όπως τα βλέπουν οι επαγγελματίες (+vids)

21.827 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2022)

Λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα στην ελληνική αγορά των νέων Doblo και E-Doblo, η Fiat Professional παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα μέσα από τα μάτια των επαγγελματιών, δίνοντάς μας τρεις ενδιαφέρουσες, πραγματικές ιστορίες καινοτομίας.

Μέσα από τα μάτια των επαγγελματιών!

  • Έτοιμα για λανσάρισμα τα νέα Fiat Doblo και E-Doblο
  • Τρεις πραγματικές ιστορίες με πρωταγωνιστές τα νέα Fiat Professional
  • Τρεις εταιρείες με πολύ διαφορετικά πεδία δράσης
  • Ένα δίδυμο με επίκεντρο τον επαγγελματία
 
Τα νέα Fiat Professional Doblo και E-Doblo είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία και στη χώρα μας, με τη Fiat Professional να τα καλωσορίζει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Με επίκεντρο τον επαγγελματία και τις έξυπνες ιδέες, η Fiat Professional κάλεσε τρεις επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τους και να χρησιμοποιήσουν πρώτες τα νέα Doblο και E-Doblο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αποδοτικότητα και βιωσιμότητα

Κοινός παρονομαστής των δύο μοντέλων με τα προϊόντα των τριών εταιρειών είναι η μέγιστη αποδοτικότητα, αλλά και η αξιοποίηση των φυσικών πόρων με τον βέλτιστο τρόπο. Παράλληλα με τη φιλική προς το περιβάλλον φύση των προϊόντων που προσφέρουν οι τρεις εταιρείες που παρουσιάζονται, σε γενικότερο επίπεδο όλοι οι οργανισμοί που παράγουν αγαθά και υπηρεσίες με βασικό άξονα την προστασία του περιβάλλοντος αναζητούν για όλες τις δραστηριότητές τους τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα υποστηρίξει αυτή την ευαισθησία τους.
 
Τα νέα Doblo και E-Doblo καλύπτουν απόλυτα και αυτή τους την ανάγκη χάρη στον τρόπο κατασκευής τους και την αποδοτική τους σχεδίαση, ενώ ειδικότερα το αμιγώς ηλεκτρικό E-Doblo, προσφέρει μεταφορές με μηδενικές εκπομπές ρύπων και θορύβου. Αναλυτικά οι τρεις καινοτόμες επιχειρήσεις που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτες τα νέα Doblò και E-Doblò είναι οι παρακάτω:

Miomojo

Με βάση το Μπέργκαμο, η Miomojo, είναι μια εταιρεία μόδας, ή οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει τσάντες και αξεσουάρ χρησιμοποιώντας μια σειρά φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, όπως ανακυκλωμένα υφάσματα, vegan δέρματα και οργανικά υλικά. Αναμφίβολα από αυτά ξεχωρίζουν τα προϊόντα που κατασκευάζονται από κάκτο, καλαμπόκι ή ακόμα και από φλούδες μήλων. Ο συνδυασμός των «πράσινων» πρώτων υλών με το κορυφαίο φινίρισμα καθιστούν τη Miomojo ακόμα ένα δείγμα της ιταλικής καινοτομίας στο πεδίο του design.
 
Δείτε τη σύντομη παρουσίαση της Miomojo με τα νέα Fiat Professional Doblο και E-Doblο στο παρακάτω video:

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »