Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα δύο Nissan Navara του Δήμου Πλατανιά, Κρήτης.

Τα νέα Nissan Navara της Κρήτης

3.919 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2021)

Πληθαίνουν οι Δήμοι της Ελλάδας που εντάσσουν στους στόλους τους το δημοφιλές Nissan Navara, με την τελευταία προμήθεια να έρχεται από την Κρήτη και τον Δήμο Πλατανιά.

Δύο Nissan Navara προμηθεύτηκε πρόσφατα ο Δήμος Πλατανιά στην Κρήτη, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών του. Η προμήθεια των εν λόγω pick-up της Nissan πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγο καιρό, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. έδειξε έμπρακτα την υποστήριξή της στο έργο του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δ.Κ. Διονύσου, παρέχοντας δύο ιδιόκτητα πυροσβεστικά οχήματα Navara και συνδράμοντας έτσι στην προσπάθεια της πρόληψης και της καταστολής των πυρκαγιών. Στο ίδιο πλαίσιο, η εταιρεία στο πλευρό των κατοίκων στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας, παραχωρώντας ένα τετρακίνητο pick-up στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Αννας στην Εύβοια.
 
Ευρωπαϊκή κυριαρχία των ηλεκτρικών Nissan
 
Λίγο νωρίτερα, ο Δήμος Πρεσπών είχε αποκτήσει με τη σειρά του δύο Nissan Navara, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την ανάπτυξη μιας πλήρους δέσμης κοινωνικών υποδομών και υπηρεσιών. Η προμήθεια του ενός από τα δύο Nissan Navara, χρηματοδοτήθηκε εξ` ολοκλήρου από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου LESS WASTE II, που στοχεύει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων στις επιχειρήσεις εστίασης του Δήμου Πρεσπών, με την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος συλλογής, επεξεργασίας και διανομής μερίδων φαγητού σε δικαιούχους κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου.
 
Ανανεώνει τη γκάμα της η Nissan
 
Αξίζει να αναφερθεί ακόμα, πως η Πολιτική Προστασία Ηπείρου προμηθεύτηκε πρόσφατα δύο Nissan NV300 Combi, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών της, με την απόκτηση των εν λόγω οχημάτων να πραγματοποιείται με χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »