Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τελική κατάταξη: Οι Μεγάλοι Νικητές!

264.588 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Δείτε ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της Μεγάλης Βραδιάς των Βραβείων «Best Pro Car 2021» και ποιοι κερδίζουν τα Μεγάλα Δώρα του φετινού διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Η 3η κατά σειρά διοργάνωση των βραβείων «Best Pro Car 2021» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, συγκεντρώνοντας για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον, τόσο του συνόλου της αγοράς αυτοκινήτου της χώρας μας όσο και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες – επισκέπτες του περιοδικού Auto Τρίτη Επαγγελματικά και του pro.autotriti.gr.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως ο θεσμός «Best Car» έχει ξεκινήσει ουσιαστικά από το… 1994 (με την σφραγίδα τότε του περιοδικού Auto Motor und Sport!) επομένως, πλέον βρίσκεται στην… 3η δεκαετία ύπαρξης του! Παράλληλα, αποτελεί έναν πολύ-επίπεδο διαγωνισμό που περιλαμβάνει βραβεύσεις για το Καλύτερο Αυτοκίνητο (Ι.Χ.), το Καλύτερο Επαγγελματικό και τα Καλύτερα Προϊόντα – Υπηρεσίες για τον κλάδο της αυτοκίνησης, ενώ δεν πρέπει να παραλείπουμε πως σχετίζεται και προάγει άμεσα την οδική ασφάλεια και για τον λόγο αυτό υποστηρίζεται από «κοινωνικούς εταίρους» όπως το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ.ά.

Παράλληλα, ο διαγωνισμός του Auto Τρίτη Επαγγελματικά τελείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ενώ ταυτόχρονα, υποστηρίζεται από «μεγάλα ονόματα» της αγοράς αυτοκινήτου και των υπηρεσιών – προϊόντων αυτοκινήτου (Autohellas HertzAVINFalken Hellas).

Αντίστοιχα, το «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας – Πάνος Μυλωνάς» και η «Αττική Οδός Α.Ε.» στέκονται μεγάλοι αρωγοί στο «Best Pro Car 2021» ενώ σημαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς υποστηρίζουν ως δωροθέτες τον διαγωνισμό – θεσμό.
Σε ότι αφορά στις συμμετοχές στον διαγωνισμό, αξίζει να αναφέρουμε με οι 19.200 επιβεβαιωμένοι αναγνώστες που έλαβαν μέρος, διεκδικώντας μεταξύ άλλων και τα Μεγάλα Δώρα, ήταν αυξημένοι κατά 29,9% σε σχέση με τα δεδομένα του 2020.
Ωστόσο, ας δούμε αναλυτικά ποια είναι τα μοντέλα που πρώτευσαν σε κάθε μια από τις κατηγορίες...