Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με αισθητική από το Renegade και στις διαστάσεις του Cherokee, το ψηφιακό Pick-Up της Jeep που δημιούργησε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva.

Εσείς τι λέτε, θα θέλατε ένα «baby pick-up» με το κύρος και την αίγλη της Jeep;

Θα θέλατε ένα μικρό Pick-Up από την Jeep;

3.554 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2021)

Η παρουσίαση του Maverick, του μικρού Pick-Up της Ford, ενδέχεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και να δούμε αντίστοιχες προτάσεις από τον ανταγωνισμό, όπως για παράδειγμα από την Jeep, το ενδιαφέρον της οποίας για την κατηγορία, αναθερμάνθηκε πρόσφατα με το Gladiator.

Η θερμή ανταπόκριση του κοινού στο μικρό Pick-Up που παρουσίασε πρόσφατα η Ford, το Maverick, δημιούργησε σκέψεις στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, αν θα μπορούσε να κάνει μια αντίστοιχη κίνηση και η Jeep, ώστε να πλαισιώσει το Gladiator με ένα μικρότερο (και εμπορικότερο) μοντέλο.


Εσείς τι λέτε, θα θέλατε ένα «baby pick-up» με το κύρος και την αίγλη της Jeep;

Εσείς τι λέτε, θα θέλατε ένα «baby pick-up» με το κύρος και την αίγλη της Jeep;

Kοινοποίησε το »

 
Δείτε το «baby pick-up» της Ford, το ολοκαίνουργιο Maverick.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Βραζιλιάνος ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva, δημιούργησε με την ψηφιακή πένα του, τον ανταγωνιστή του Ford Maverick (αλλά και του ολοκαίνουργιου Hyundai Santa Cruz). Για να το κάνει αυτό, στηρίχθηκε στο Jeep Liberty της Αμερικής, ένα μοντέλο που εμείς γνωρίζουμε ως Cherokee. Αισθητικά το δημιούργημά του, μάλλον θυμίζει το πιο οικείο σε εμάς μικρό SUV της μάρκας, το δημοφιλές Jeep Renegade.
 
Μάθετε τα πάντα για το απόλυτο pick-up της Jeep, το Gladiator.
 
Προφανώς και δεν γνωρίζουμε τι συζητιέται πίσω από τις κλειστές πόρτες στο αρχηγείο της Jeep, ούτε ποιες είναι οι προθέσεις των ιθυνόντων της. Αυτό που ξέρουμε είναι πως «η δράση φέρνει αντίδραση» και από τη στιγμή που οι δύο εταιρείες ανταγωνίζονται σκληρά στην αγορά της Β. Αμερικής, είναι πολύ πιθανό η Jeep να απαντήσει στην «πρόκληση» της Ford.
 
Τώρα για το αν υπάρχει περίπτωση ακόμα και αν παραχθεί ένα τέτοιο pick-up της Jeep, να το δούμε από τα μέρη μας, θα απαντούσαμε: μάλλον όχι. Είναι βλέπετε και η διαρκώς μειούμενη δημοφιλία των pick-up στην Ευρώπη, που μάλλον λειτουργεί αποτρεπτικά. Επιπλέον, ο κανένας στη Γηραιά Ήπειρο είναι τα μικρά (για τα μέτρα της Αμερικής) pick-up του ενός τόνου, κάτι που σημαίνει πως αν επιχειρούσε να λανσαριστεί ένα τέτοιο μοντέλο, θα έπρεπε να τα βάλει με «ονόματα» που έχουν παράδοση δεκαετιών, όπως το Ford Ranger, το Toyota Hilux και το Mitsubishi L200.
 
Μάθετε γιατί «πεθαίνουν» τα Pick-Up στην Ευρώπη.
 
Σε κάθε περίπτωση, εμείς δεν έχουμε παρά να «υποκλιθούμε» στο ταλέντο του Kleber Silva, ο οποίος δημιούργησε ψηφιακά ένα μοντέλο το οποίο μοιάζει σαν να είναι έτοιμο να περάσει στην παραγωγή. Εσείς τι λέτε, θα θέλατε ένα «baby pick-up» με το κύρος και την αίγλη της Jeep;
 

Kοινοποίησε το »