Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
To Toyota Hilux κερδίζει το Διεθνές Βραβείο Pick-up (IPUA)

To Toyota Hilux κερδίζει το Διεθνές Βραβείο Pick-up (IPUA)

5.681 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2022)

Τo νέο Toyota Hilux ανακοινώθηκε ως ο νικητής του 6ου Διεθνούς Βραβείου Pick-up (IPUA), στην κατηγορία των μεσαίων μεγέθους pick-up φορτηγών για το 2022-2023.

Η απονομή του βραβείου για το Toyota Hilux έγινε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Solutrans 2021, στην οποία συμμετείχαν 900 επισκέπτες στο EuroExpo Hall.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Υψηλά πρότυπα απόδοσης, ασφάλειας, άνεσης οδηγού και επιβατών»

«Κάθε δεύτερη χρονιά από το 2009, το International Pick-up Award (IPUA) απονέμεται στο πιο αποτελεσματικό pick-up φορτηγό 1 τόνου. Ως πολυλειτουργικό όχημα που παράγεται και πωλείται παγκοσμίως, τόσο το προϊόν όσο και η αγορά συνεχίζουν να εξελίσσονται με πολλές μάρκες να θέτουν υψηλά πρότυπα απόδοσης, ασφάλειας, άνεσης οδηγού και επιβατών», εξήγησε ο Jarlath Sweeney, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής International Van of the Year Award, που διοργανώνει τον διαγωνισμό.
 

1ο το Toyota Hilux, 2η & 3η θέση Isuzu D-Max και Jeep Gladiator

Πριν από την εκλογή του γενικού νικητή, τα επιλεγμένα φορτηγά αξιολογούνται και αναλύονται από την ομάδα εμπειρογνωμόνων της κριτικής επιτροπής IVOTY σε μια ειδικά οργανωμένη ομαδική δοκιμή. Με την ευκαιρία αυτή, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κροατία στις αρχές Οκτωβρίου, κοντά στο Ζαντάρ, με το Toyota Hilux να βγαίνει νικητής λίγο μπροστά από το Isuzu D-Max και τρίτο το Jeep Gladiator.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »