Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Transit Custom πιο «άγριο» από ποτέ!

4.244 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

Η έκδοση «R185» του Ford Transit Custom είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο δυναμικές και βασίζεται σε πολλαπλές ενισχύσεις του αμαξώματος αλλά και μηχανικά μέρη της αγωνιστικής ομάδας της Ford στο WRC.

H εταιρία βελτιώσεων «MS-RT» ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει μόλις 40 μονάδες της –συλλεκτικής- έκδοσης «R185» του Ford Transit Custom, η οποία είναι αναμφίβολα μια από τις δυναμικές εκδοχές ενός Van που έχουμε δει.
Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η εταιρεία, το Transit Custom «R185» βασίζεται στις εκδόσεις με διπλή σειρά καθισμάτων του Transit Custom (με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο) και θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε γκρίζο χρώμα (Slate Grey) με πολλαπλές πινελιές κόκκινού χρώματος σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, συνδυαστικά με σχετικά αυτοκόλλητα.
Εκτός από τα φωτιστικά σώματα bi-xenon και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που η Ford προσφέρει και στις συμβατικές εκδόσεις του Transit Custom, η έκδοση «R185» έχει να επιδείξει επιπλέον στοιχεία όπως οι ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών από την OZ Racing, τιμόνι από ανθρακονήματα, δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό της καμπίνας καθώς και διπλή απόληξη της εξάτμισης σε γυαλιστερό –μαύρο- χρώμα.
Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλεί το σύστημα «Maxhaust», μια ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που επιτρέπει στον κάτοχο του οχήματος να αναπαράγει τον ήχο της αγωνιστικής εξάτμισης του οχήματος στα… ηχεία του!
Οι εκδόσεις «R185» του Ford Transit Custom θα είναι διαθέσιμες με κόστος από 37.995 λίρες (περίπου 45.000 ευρώ) και θα συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση (ή 100.000 χλμ.).