Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η υπερκατασκευή του SOD Rise 4x4 είναι αφαιρούμενη, ώστε το όχημα να ξαναγίνει ένα κανονικό Mercedes-Benz Unimog.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η υπερκατασκευή του SOD Rise 4x4 είναι αφαιρούμενη, ώστε το όχημα να ξαναγίνει ένα κανονικό Mercedes-Benz Unimog.

Το Unimog των 900 χιλιάδων

14.022 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2021)

Κάποια αυτοκινούμενα τροχόσπιτα είναι πολυτελή και άλλα είναι παντός καιρού και εδάφους. Κανένα, όμως, δεν συνδυάζει τα παραπάνω όπως το SOD Rise 4x4, η μετατροπή δηλαδή ενός Mercedes-Benz Unimog σε ένα στιλάτο διαμέρισμα επί τροχών, αξίας 900.000 ευρώ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που σας παρουσιάζουμε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Κάποια από αυτά απευθύνονται στους «κοινούς θνητούς», άλλα προσφέρουν μοναδικά επίπεδα πολυτέλειας και ευρυχωρίας, ενώ κάποια προορίζονται για αυτούς που θέλουν να πηγαίνουν όπου λίγοι μπορούν να φτάσουν.

Αν πληρώσεις σχεδόν 900.000 ευρώ για ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, σίγουρα ζητάς και πολυτέλεια...

Αν πληρώσεις σχεδόν 900.000 ευρώ για ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, σίγουρα ζητάς και πολυτέλεια...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Το όχημα που σας δείχνουμε σήμερα, σίγουρα δεν είναι για όλους καθώς η έκδοση των 400 ίππων κοστίζει 899.900 ευρώ στη Γερμανία. Από την άλλη συνδυάζει όσο κανένα άλλο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο την πολυτελή διαμονή με τη δυνατότητα προσέγγισης δύσβατων προορισμών. Θα λανσαριστεί τον προσεχή Ιούνιο, στην ώρα του δηλαδή για τις επόμενες καλοκαιρινές μας διακοπές. Λέμε τώρα…
 
Λόγος γίνεται για το SOD Rise 4x4, τη μετατροπή δηλαδή ενός Mercedes-Benz Unimog από τη γερμανική εταιρεία Stone Offroad Design (SOD), η οποία έχοντας μια τόσο καλή «πρώτη ύλη», το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να επικεντρωθεί στους χώρους διαμονής των επιβατών του οχήματος. Σημειώνεται, πως η υπερκατασκευή είναι αφαιρούμενη, ώστε το Unimog να ξαναγίνει όποτε το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης του ένα σκληροτράχηλο φορτηγό.
 

Ένα πολυτελές διαμέρισμα επί τροχών

 
Περνώντας στο εσωτερικό του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου, το λευκό, το μαύρο και το γκρι συνδυάζονται για να δημιουργήσουν κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα κομψό μικρό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Ο χώρος του σαλονιού στο πίσω μέρος περιλαμβάνει έναν μεγάλο καναπέ με ένα μικρό τραπέζι στη μέση. Θα βρείτε ακόμα και έναν πολυέλαιο να κρέμεται, τοποθετημένο στη βάση ενός κρεβατιού που χαμηλώνει πάνω από τον καναπέ για να δημιουργήσει ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο.
  Συνέχεια του άρθρου >>>