Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το «δεξί χέρι» του επαγγελματία

35.273 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2019)

Το VW Crafter αποτελεί ένα ιδανικό... εργαλείο χάρη στην μεγάλη γκάμα εκδόσεων, το προηγμένο τεχνολογικό του υπόβαθρο και φυσικά τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες.



Το VW Crafter αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη του επαγγελματία, χάρη στην κορυφαία ικανότητα φόρτωσης και την ασφάλιση που παρέχει στο φορτίο, την έξυπνη διαρρύθμιση στο εσωτερικό και τα προσφέροντας καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης. Αποτελεί μια κορυφαία λύση στην κατηγορία των ελαφριών επαγγελματικών συνδυάζοντας εξαιρετικές μεταφορικές ικανότητες και προσφερόμενες παροχές στον επαγγελματία-οδηγό του. 

Κορυφαίο «περιβάλλον εργασίας»
Το εσωτερικό της καμπίνας του VW Crafter είναι προσεχτικά σχεδιασμένο και μελετημένο, ώστε να μπορεί να προσφέρει στον οδηγό την άνεση, αλλά και τις απαραίτητες παροχές που απαιτεί ένας επαγγελματίας.
Με το μεγαλύτερο ντουλάπι συνοδηγού στην κατηγορία, πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και ανέσεις όπως κάθισμα με ανάρτηση ergoComfort ή θερμαινόμενο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, το Crafter είναι τέλεια προετοιμασμένο για εσάς και τις απαιτήσεις σας. Παράλληλα το υψηλό τεχνολογικό προφίλ του Crafter, είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του επαγγελματία, διαθέτοντας προηγμένο σύστημα πολυμέσων, θύρα USB, τέσσερις πρίζες 12 V και προαιρετική 230 V (300 W), καθιστώντας την παραμονή σας στο τιμόνι μια ευχάριστη εμπειρία. 

Ευκολία, άνεση και ασφάλεια φορτίου 
Το VW Crafter διαθέτει τεράστιες δυνατότητες φόρτωσης και ασφάλισης φορτίου, προσφέρoντας έναν εξαιρετικό χώρο φόρτωσης με συνολικό όγκο έως και 18,4 m³ και άριστη ασφάλιση φορτίου, με 14 προαιρετικούς δακτυλίους πρόσδεσης, βαλίτσα ασφάλισης και μια μεγάλη ποικιλία ραγών πρόσδεσης.
Παράλληλα το μεγάλο πλάτος ανοίγματος της συρόμενης πλαϊνής πόρτας, η δίφυλλη πίσω πόρτα με γωνία ανοίγματος έως και 270° και τα 2.196 χλστ. του ύψους χώρου φόρτωσης θα βολέψουν αντικείμενα μεγάλων διαστάσεων, ενώ το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης και τα προαιρετικά σκαλοπάτια θα κάνουν ακόμα πιο εύκολη την φόρτωση/εκφόρτωση του φορτίου.
Φυσικά οι παροχές του VW Crafter δε σταματούν εδώ, καθώς θα συναντήσουμε πολλές πρακτικές λύσεις, όπως μεταξύ άλλων, ξύλινο δάπεδο ή δαπεδο «Universal», διαχωριστικό τοίχωμα χωρίς ή με παράθυρο και προστατευτικό πλέγμα, πλευρική επένδυση από κόντρα πλακέ ή πλαστικό στα πλαϊνά και οροφή «Vario Protect».

Με ικανούς κινητήρες και τετρακίνηση
To VW Crafter εφοδιάζεται με τον με τον δίλιτρο αποδοτικό TDI κινητήρα με απόδοση 140 ή 177 ίππων, ο οποίος προαιρετικά συνδυάζεται είτε με τετρακίνηση ή και με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Ο ικανός TDI κινητήρας συνεπικουρείτε από εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού, όπως αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων, ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό, Front Assist και Adaptive Cruise Control, καθώς και υποβοήθηση σε πλευρικούς ανέμους και ελιγμούς ρυμουλκούμενου.