Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αυτή είναι η κορυφαία έκδοση του νέου MAN TGX.

Τη μορφή του μοντέλου δημιούργησαν οι σχεδιαστές της ΜΑΝ και οι άνθρωποι του τμήματος MAN Individual.

Λεπτομέρειες από όψη ανθρακονήματος στο αμάξωμα του νέου MAN TGX Individual Lion S.

Με τους ισχυρότερους κινητήρες της γκάμας, απόδοσης 510 – 640 ίππων, διατίθεται το νέο MAN TGX Individual Lion S.

Πολυτελής και δυναμική η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

Υψηλά επίπεδα άνεσης για τον οδηγό.

Το ιδιαίτερο MAN TGX Individual Lion S (+vid)

5.071 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2021)

Η εταιρεία παρουσίασε την κορυφαία έκδοση TGX Individual Lion S για να γιορτάσει τον ένα χρόνο από το λανσάρισμα των –νέας γενιάς- φορτηγών οχημάτων της.

Τη ναυαρχίδα του MAN TGX δημιούργησε το τμήμα MAN Individual, προκειμένου να τιμήσει τα πρώτα γενέθλια της νέας γενιάς του μοντέλου. Πρόκειται για το Individual Lion S, το οποίο θα είναι διαθέσιμο με τους ισχυρότερους κινητήρες της γκάμας, απόδοσης 510 – 640 ίππων.
Εξωτερικά, το κορυφαίο MAN TGX ξεχωρίζει από την επικάλυψη ανθρακονήματος στον προφυλακτήρα και στους καθρέπτες, τι κόκκινες λεπτομέρειες στη γρίλια της μάσκας, στην μπάρα ανοξείδωτο ατσάλι που φιλοξενεί τα φώτα LED και τους μαύρους τροχούς.
Ακόμα πιο ιδιαίτερη είναι η εικόνα στο εσωτερικό, όπου έχει τοποθετηθεί ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, καθώς εκεί απαντώνται πλήθος κόκκινων πινελιών, από το δερμάτινο τιμόνι έως τους αεραγωγούς και τις ζώνες ασφαλείας. Κόκκινες είναι και οι ραφές στα πολυτελή καθίσματα, τα οποία είναι επενδεδυμένα με αλκαντάρα και έχουν κεντημένο το λιοντάρι της ΜΑΝ στα προσκέφαλά τους.
Μεγάλη φροντίδα έχει δοθεί και στην άνεση του οδηγού, με τη MAN Individual να εξοπλίζει προαιρετικά το φορτηγό με έναν τοίχο, ο οποίος αντικαθιστά το δεύτερο κρεβάτι και προσφέρει έως και 1.400 λίτρα αποθηκευτικών χώρων. Ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές είναι η κουζινούλα -με φούρνο μικροκυμάτων και καφετιέρα- και η τηλεόραση των 22 ιντσών.
Επιπλέον, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του μια σειρά βοηθητικών συστημάτων ασφαλείας (ADAS), όπως τα Adaptive Cruise Control Stop & Go, MAN ComfortSteering και Lane Return Assist LRA. Βοήθεια έχει, επιπλέον, κατά την αλλαγή λωρίδας και όταν επιχειρεί να στρίψει, ενώ και η μεγάλη δέσμη των προβολέων αλλάζει αυτόματα όταν πλησιάζει αντίθετα διερχόμενο όχημα.
Απολαύστε το κορυφαίο μοντέλο της MAN Truck & Bus στο παρακάτω βίντεο: