Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι νέες εκδόσεις «Trail» του Ford Transit έχουν εξελιχθεί ειδικά για χρήση και σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι ειδικές επενδύσεις τις ξεχωρίζουν από τις συμβατικές…

… όπως αντίστοιχα και η δυναμική μάσκα με το μεγάλο λογότυπο της εταιρείας, στα πρότυπα των εκδόσεων Raptor του Ranger.

Πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας στο εσωτερικό της καμπίνας όπου προσφέρεται ως στανταρτ το δερμάτινο σαλόνι.

Οι εκδόσεις Transit Trail εφοδιάζονται με σύστημα τετρακίνησης και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης ενώ…

… είναι σε θέση να υποστηρίξουν έως και 15,1 κ.μ. φορτίου στις εκδόσεις Van.

To νέο Ford Transit Trail δεν έχει όρια (+vid)

4.579 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2020)

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες εκδόσεις «Trail» του Ford Transit που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν άνετες μετακινήσεις και μεταφορές φορτίων σε δύσκολες και απαιτητικές διαδρομές

Οι νέες εκδόσεις Transit Trail, του κορυφαίου ελαφρού επαγγελματικού στη γκάμα της Ford, είναι πλέον διαθέσιμες προς παραγγελία και στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας σημαντικά οφέλη και δυνατότητες, σε αυτούς που επιθυμούν ένα ακατάβλητο και αποδοτικό όχημα με κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες, το οποίο είναι σε θέση να κινηθεί με χαρακτηριστική άνεση ακόμη και σε ιδιαίτερα απαιτητικά οδοστρώματα, με περιορισμένο συντελεστή πρόσφυσης.

Εξωτερικά, το νέο Transit Trail διαφοροποιείται από τις συμβατικές εκδόσεις χάρη στις επιπρόσθετες προστατευτικές επενδύσεις (μαύρου χρώματος) σε αμφότερους τους προφυλακτήρες και τα πλαϊνά του οχήματος ενώ το λογότυπο της Ford αναγράφεται με ευμεγέθη γράμματα στην –ματ- μαύρη μάσκα, υποδηλώνοντας την έντονη προσωπικότητα και την ανθεκτική φύση των συγκεκριμένων εκδόσεων. Επιπρόσθετα, οι μοναδικές ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών και τα λογότυπα Transit Trail στις πόρτες, ενισχύουν τον δυναμισμό του συνολικού αποτελέσματος και καθιστούν σαφές πως οι εν λόγω εκδόσεις έχουν εξελιχθεί για ιδιαίτερα απαιτητικές εργασίες.

Αντίστοιχα, εντός της ευρύχωρης και έξυπνα σχεδιασμένης καμπίνας, με τα πολυτελή δερμάτινα καθίσματα, ο οδηγός και οι συνεπιβάτες απολαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, χωρίς να παραβλέπουμε πως –και- οι εκδόσεις Transit Trail φέρουν στον βασικό τους εξοπλισμό το ενσωματωμένο modem FordPass Connect με δυνατότητα σύνδεσης μέσω WiFi έως και 10 χρηστών!

Παράλληλα, στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων Transit Trail συγκαταλέγονται στοιχεία όπως ο κλιματισμός, το θερμαινόμενο παρμπρίζ Quickclear, οι ηλεκτρικά ελεγχόμενοι / θερμαινόμενοι καθρέπτες, αυτόματη ρύθμιση φωτών κ.ά.
 
Κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο για κίνηση και σε απαιτητικές εκτός δρόμου διαδρομές

Μια από τις βασικές διαφοροποιήσεις των εκδόσεων Transit Trail είναι η ύπαρξη ενός προηγμένου (μπλοκέ) διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης (mLSD) καθώς του συστήματος τετρακίνησης Intelligent All-Wheel Drive. Το mLSD μειώνει την ανεπιθύμητη απώλεια πρόσφυσης των τροχών σε οδοστρώματα με περιορισμένο σχετικό συντελεστή, μεταφέροντας στον τροχό που διατηρεί την πρόσφυση του αυξημένο μέρος της ισχύος του κινητήρα. Την ίδια στιγμή, η λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος ευστάθειας (Electronic Stability Control) έχει αναθεωρηθεί με στόχο την καλύτερη συνεργασία με το μπλοκέ διαφορικό, χωρίς τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στην κατανάλωση καυσίμου και φυσικά τις εκπομπές ρύπων.

Αντίστοιχα, το Intelligent All-Wheel Drive αναλαμβάνει να μεταφέρει έως και το 50% της ροπής του κινητήρα και στον εμπρόσθιο άξονα, αναλόγως των επιπέδων πρόσφυσης των τροχών, τη μεταβολή των οδικών συνθηκών και φυσικά, τις επιλογές του οδηγού.

Ο τελευταίος, έχει να δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών προφίλ λειτουργίας του συστήματος (Slippery & Mud / Rut), αναλόγως των συνθηκών που επικρατούν στο οδόστρωμα. Επιπρόσθετα, προσφέρεται και η δυνατότητα αυτόματου κλειδώματος (AWD Lock), για ισόποση μεταφορά της ροπής (50:50) μεταξύ των δύο αξόνων, σε συνθήκες με πολύ χαμηλό συντελεστή πρόσφυσης.
Φυσικά, περιττεύει να αναφέρουμε πως όλα τα παραπάνω, δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τις μεταφορικές δυνατότητες των εκδόσεων Transit Trail, με τις διαθέσιμες επιλογές ως προς τις διαστάσεις του αμαξώματος να διασφαλίζουν τη δυνατότητα υποστήριξης φορτίων με όγκο έως και 15,1 κ.μ. και μήκους ακόμη και άνω των 4,0μ.

Τέλος, οι επιλογές στους κινητήρες περιλαμβάνουν εκδόσεις με ισχύ 130, 170 ή 185 ίππων (μέγιστη ροπή 415 Nm) του υπερσύγχρονου πετρελαιοκινητήρα Ford EcoBlue των 2,0λτ.

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως και οι εκδόσεις Transit Trail προσφέρουν τα πλεονεκτήματα σε κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων που διασφαλίζουν οι ηλεκρικά / υβριδικά συστήματα μετάδοσης της κίνησης της Ford (EcoBlue Hybrid με μπαταρία 48V).
 
Περισσότερα για τις νέες εκδόσεις Transit Trail μπορείτε να βρείτε στο video που ακολουθεί…