Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Σε ένα ονειρεμένο εκτός δρόμου όχημα μεταμορφώνει η delta4x4 το νέο Volkswagen Multivan. Τα σχετικά αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα από τα μισά του 2022.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε ένα ονειρεμένο εκτός δρόμου όχημα μεταμορφώνει η delta4x4 το νέο Volkswagen Multivan. Τα σχετικά αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα από τα μισά του 2022.

Το νέο VW Multivan για Off-Road περιπέτειες

4.857 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2021)

Το νέο VW Multivan μεταμορφώνεται σε ένα εκτός δρόμου όχημα, χάρη στους ανθρώπους της delta4x4, οι οποίοι τοποθετούν ένα κιτ ανάρτησης των Eibach και Bilstein, μια εντυπωσιακή σχάρα οροφής και προστατευτικά αμαξώματος, φροντίζοντας παράλληλα και την απόδοση του κινητήρα, μέσω ενός σπορ συστήματος εξάτμισης.

Το VW Multivan της delta4x4

 
Από το δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους θα είναι διαθέσιμα τα μέρη και αξεσουάρ των γνωστών Βαυαρών βελτιωτών, delta4x4, που θα μεταμορφώσουν το νέο VW Multivan σε ένα όχημα ιδανικό για Off-Road περιπέτειες.
 
Το βασικό συστατικό που μεταμορφώνει το νέο VW T7 Multivan είναι το νέο κιτ ανάρτησης, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τις γνωστές εταιρείες Eibach και Bilstein και το οποίο αυξάνει την απόσταση του οχήματος από το έδαφος κατά 40 χλστ. Την εξωτερική όψη του οχήματος αναβαθμίζουν περαιτέρω οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών, όπως και το σύστημα ραφιών που έχει αντικαταστήσει τα πίσω παράθυρα.
 
Για επιπλέον προστασία, στο νέο Multivan έχει τοποθετηθεί μια μαύρη ματ μπάρα στη μάσκα, ενώ οι ρετρό αισθητικής τροχοί μπορούν να αποκτηθούν σε διαστάσεις από 17 έως 22 ίντσες. Ένα σπορ σύστημα εξάτμισης αναβαθμίζει σύμφωνα με την εταιρεία την απόδοση του κινητήρα της Volkswagen.
 
Προεξάρχον χαρακτηριστικό του VW Multivan της delta4x4 είναι η σχάρα οροφής, όπου φιλοξενούνται η ρεζέρβα του οχήματος και μια σειρά από κάνιστρα. Στο μπροστά μέρος της σχάρας υπάρχουν υψηλής απόδοσης LED φωτιστικά σώματα της PIAA, από την οποία προέρχονται και τα προβολάκια που εδράζουν στην προστατευτική μπάρα της μάσκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »