Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μετά το ΜΑΝ TGX, το TGE εντάσσει στη γκάμα του την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού «Individual Lion S».
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μετά το ΜΑΝ TGX, το TGE εντάσσει στη γκάμα του την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού «Individual Lion S».

Τραβώντας τα βλέμματα: MAN TGE Individual Lion S

5.065 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2021)

Ποιος είπε πως ένα van πρέπει να είναι βαρετό; Γιατί ένα επαγγελματικό όχημα δεν μπορεί να αποπνέει δυναμισμό, πολυτέλεια και μια σπορ αίσθηση; Σίγουρα όχι οι άνθρωποι της ΜΑΝ που δημιούργησαν την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού MAN TGE Individual Lion S.

Διαθέσιμη προς παραγγελία είναι η κορυφαία έκδοση εξοπλισμού του MAN TGE, που προσθέτει δυναμισμό και μια σπορ διάσταση στο γερμανικό van και η οποία εξελίχθηκε στο νέο εργοστάσιο της μάρκας στο Sady της Πολωνίας. Λόγος γίνεται για το MAN TGE Individual Lion S, το οποίο παίρνει τη σκυτάλη από την ομώνυμη έκδοση του MAN TGX που είχε παρουσιαστεί στις αρχές του έτους.

Στιλιστικές πινελιές του αμαξώματος, διαφοροποιούν το MAN TGE Individual Lion S από τις υπόλοιπες εκδόσεις του.

Στιλιστικές πινελιές του αμαξώματος, διαφοροποιούν το MAN TGE Individual Lion S από τις υπόλοιπες εκδόσεις του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Στο μπροστινό μέρος του ιδιαίτερου αυτού MAN TGE συναντάμε ένα πρόσθετο πάνελ από ανοξείδωτο χάλυβα πάνω από την πινακίδα κυκλοφορίας. Υπάρχουν επίσης κόκκινα διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία βρίσκονται κάτω από τη μάσκα του ψυγείου, στο πλάι του οχήματος, στους εξωτερικούς καθρέφτες και στις δαγκάνες των φρένων, που ξεχωρίζουν πίσω από τις μαύρες αλουμινένιες ζάντες. Στο πίσω μέρος του οχήματος ξεχωρίζει η τριών μερών αεροτομή στην άκρη της οροφής. Εντυπωσιακά είναι και τα καπάκια των καθρεπτών που διαθέτουν όψη carbon και φέρουν το λιοντάρι της MAN, με τα πλαϊνά και τα πίσω σκαλοπάτια να ολοκληρώνουν το εξωτερικό στιλιστικό πακέτο.
 
Στο εσωτερικό highlight αποτελούν τα δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές και τα κεντημένα λιοντάρια. Επιπλέον κόκκινες πινελιές συναντάμε στο τιμόνι, στους αεραγωγούς και στα πατάκια του σαλονιού. Στα μαρσπιέ των θυρών και στους αποθηκευτικούς χώρους υπάρχει LED φωτισμός, ενισχύοντας την πρακτικότητα και το στιλ του κορυφαίου MAN TGE. Συνέχεια του άρθρου >>>