Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Τμήμα Έρευνας & Εξέλιξης της Scania δημιούργησε τρία νέα ρολόγια για τον εορτασμό των 50 ετών για τους V8 κινητήρες της εταιρείας.

«Ώρα» να γιορτάσουμε τον V8 της Scania

5.318 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2019)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών ιστορίας του V8 κινητήρα της Scania, το τμήμα Έρευνας & Εξέλιξης της σουηδικής εταιρείας… καταπιάστηκε με τη δημιουργία τριών επετειακών ρολογιών για τους λάτρεις του «γρύπα».

Προκειμένου να προσφέρει ένα ξεχωριστό δώρο για τους απανταχού λάτρεις των οχημάτων της και φυσικά, των εμβληματικών V8 κινητήρων που προσφέρει εδώ και μισό αιώνα με τα βαρέα επαγγελματικά της οχήματα, το Τμήμα R & D (Έρευνας και Εξέλιξης) της Scania άφησε κατά μέρος τα φορτηγά της εταιρείας και… καταπιάστηκε με την ωρολογοποιία.
Ποιο συγκεκριμένα, η Scania δημιούργησε τρία ειδικά εξελιγμένα ρολόγια χεριού για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα εξαιρετικό αξεσουάρ με τα λογότυπα και την ποιότητα που χαρακτηρίζουν τις V8 εκδόσεις των φορτηγών της εταιρείας.
Χαρακτηριστικές είναι εξάλλου και οι δηλώσεις επικεφαλής του τμήματος γραφιστικής στο Κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης της εταιρείας, κ. Fredrik Rudenstam, που τόνισε πως: «… Κατά την εξέλιξη των εν λόγω ρολογιών, θέλαμε να δώσουμε έμφαση στην παράδοση και τα όσα αντιπροσωπεύει σήμερα το λογότυπο V8 για τη Scania: Δύναμη και Ακρίβεια. Οι κινητήρες V8 είναι μια πηγή μεγάλης περηφάνιας για την Scania αλλά και όσους έχουν την ευκαιρία να τους οδηγήσουν.
Με τα νέα ρολόγια που εξελίξαμε καταφέρουμε να συνδυάσουμε την Ακρίβεια στον εξωτερικό σχεδιασμό με την ισχύ του μηχανισμού στο εσωτερικό. Πρόκειται για δύο παραμέτρους που συνήθως δεν απαντώνται μαζί ωστόσο, αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση των V8 εκδόσεων οχημάτων της Scania
».
Περιληπτικά αξίζει να αναφέρουμε πως η Scania προσφέρει τις τρεις εκδόσεις ρολογιών με τις ονομασίες «V8 Limited Edition», «V8 Black Edition» και «V8 Metal Edition» με την πρώτη να έχει κατασκευαστεί σε μόλις 500 –αριθμημένα- κομμάτια.
Χάρη στον ειδικό συλλέκτη ηλιακής ενέργειας στο εσωτερικό τους, όλες τις εκδόσεις μπορούν να μετατρέπουν το ηλιακό φως σε ηλεκτρική ενέργεια με αποτέλεσμα να μπορούν να λειτουργήσουν για περισσότερο από δύο μήνες μετά την πλήρη φόρτιση τους ενώ, φέρουν ειδικές φωσφορίζουσες λεπτομέρειες και είναι αδιάβροχα σε βάθη έως και 100 μέτρων.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν εδώ