Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με Όφελος από 6.940 ευρώ και Δωρεάν Service για μια 4ετία είναι διαθέσιμη η X-Class TheRock για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων.

Προσφέροντας επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού από το πακέτο «Progressive», διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

Εξαιρετική τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, η X-Class TheRock Edtion αποτελεί ένα από τα δυναμικά και πολυτελή Pick-Up της ελληνικής αγοράς.

X Class The Rock: Όφελος από 6.940 ευρώ!

19.738 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Μια εξαιρετική προσφορά για την X-Class TheRock Edition προσφέρει η Mercedes-Benz Eλλάς με Όφελος από 6.940 ευρώ σε συνδυασμό με Δωρεάν Service για 4 έτη. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες…

Η ειδικά εξελιγμένη για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς, έκδοση «TheRock» της Mercedes-Benz X-Class είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων στην εκδοχή X 250 d 4MATIC TheRock (AT) με Όφελος τιμής από 6.940 ευρώ σε συνδυασμό με Δωρεάν Service για διάστημα 4 ετών.
Διαθέσιμη σε λευκό ή μαύρο μεταλλικό χρώμα, η έκδοση TheRock της X-Class βασίζεται στο πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού «Progressive» περιλαμβάνοντας ωστόσο επιπλέον στοιχεία που αναβαθμίζουν τόσο την αισθητική του δυναμικού Pick-Up όσο και την χρηστική του ταυτότητα.
Στον βασικό εξοπλισμό της συγκεκριμένης έκδοσης, πέραν των στοιχείων που προβλέπονται από το πακέτο «Progressive», περιλαμβάνονται στοιχεία όπως: δερμάτινες επενδύσεις στον επιλογέα ταχυτήτων και το τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια, αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με κάμερα 360 μοιρών, ηχοσύστημα Audio 20 CD με σύστημα πλοήγησης Garmin Map Pilot, επενδύσεις από συνθετικό δέρμα και ύφασμα μικροΐνών, αυτόματος κλιματισμός, αισθητήρες βροχής, κλείδωμα πίσω διαφορικού, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών μαύρου χρώματος με διπλές ακτίνες, επένδυση χώρου φόρτωσης από ανθεκτικό πλαστικό, χαλύβδινη Styling bar και αντίστοιχες πλευρικές μπάρες / σκαλοπάτια κ.ά.
Σε ότι αφορά στον κινητήρα, η έκδοση X 250 d εφοδιάζεται με τον πετρελαιοκινητήρα OM699 των 2.298 κ.εκ. που αποδίδει ισχύ 190 ίππων και 450 Nm ροπής από τις 1.500 – 2.500 σ.α.λ. ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων.
Τέλος, με κόστος αγοράς από 45.198 ευρώ, η εν λόγω έκδοση της X-Class διασφαλίζει Όφελος από 6.940 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και ΕΤΤ) ενώ, μέσω του συμβολαίου συντήρησης Maintenance, διασφαλίζεται Δωρεάν Service για 4 έτη (ή 80.000 χλμ.).
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της X-Class για την ελληνική αγορά.