Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρώτο είναι το Ford F-150 FX2 Truckin Magazine, εμπνευσμένο από το Sport Super Cab, αλλά με μεγαλύτερους τροχούς και νέο "πακέτο" φρένων.

Το 2013 Ford F-150 FX2 Sport Super Cab by K-Daddyz Kustomz, ξεχωρίζει από το έντονο κόκκινο μεταλλικό χρώμα, αλλά και τις εντυπωσιακές 24άρες ζάντες αλουμινίου.

Ford: Τρία βελτιωμένα F-Feries στη SEMA

3.178 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2012)

Ακόμα τρεις εντυπωσιακές και απόλυτα... αμερικάνικες, παρουσιάσεις θα πραγματοποιήσει η Ford στην έκθεση SEMA, την προσεχή εβδομάδα, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των βελτιωμένων F-Feries.

Τρία εντυπωσιακά βελτιωμένα ημιφορτηγά -όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, τα σκίτσα και τις επεξεργασμένες εικόνες- θα παρουσιάσει η Ford, στην επερχόμενη έκθεση SEMA, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τη γκάμα της. Το πρώτο είναι το Ford F-150 FX2 Truckin Magazine, εμπνευσμένο από το Sport Super Cab, αλλά με μεγαλύτερους τροχούς και νέο "πακέτο" φρένων. Το αμάξωμα είναι χαμηλωμένο, ενώ κάτω από το καπό συναντάμε έναν V6 EcoBoost, χωρητικότητας 3,5 λίτρων.

Το 2013 Ford F-150 FX2 Sport Super Cab by K-Daddyz Kustomz, ξεχωρίζει από το έντονο κόκκινο μεταλλικό χρώμα, αλλά και τις εντυπωσιακές 24άρες ζάντες αλουμινίου. Στο θηριώδη V8 των 5,0 λίτρων έχει τοποθετηθεί υπερσυμπιεστής, για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, ενώ οι λεπτομέρειες στο πάτωμα του οχήματος και το νέο ηχοσύστημα από τη Rockford Fosgate, είναι οι επιπρόσθετες πινελιές.

Τέλος, το 2012 Ford F-250 Super Duty XLT Crew Cab by Kelderman Air Suspension System, ξεχωρίζει από το ανυψωμένο -κατά 8-10 ίντσες- αμάξωμα, αλλά και το σοφιστικέ σύστημα αερανάρτησης, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον βελτιωτή. Κάτω από το καπό ένας πανίσχυρος V8 6,7 λίτρων και για κερασάκι στην τούρτα, δια χειρός του (προφανώς ελληνικής καταγωγής) Tim Nicolau, ζωγραφισμένα εξαρτήματα ανάρτησης και αμορτισέρ.