Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Seat Toledo είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και σε εκδόσεις Taxi με κόστος από 15.000 ευρώ.

Διαθέσιμο το νέο Seat Toledo Taxi

4.928 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2014)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Seat ανακοίνωσε πως η νέα -4η κατά σειρά- γενιά του Toledo είναι πλέον διαθέσιμη και σε εκδόσεις Taxi με κόστος αγοράς που ξεκινά από τα 15.000 ευρώ.

Σε συνέχεια του πρόσφατου λανσαρίσματος της νέας γενιάς του Toledo στην ελληνική αγορά, η Seat Τεχνοκάρ ανακοίνωσε πως η 4η γενιά του δημοφιλούς μοντέλου, είναι πλέον διαθέσιμη και σε εκδόσεις Taxi.

Πέραν των εξαιρετικών χώρων στο εσωτερικό του για έως και πέντε ενήλικους επιβάτες, το νέο Seat Toledo έχει να επιδείξει χώρο για τις αποσκευές με όγκο 550λτ.

Παράλληλα, η γκάμα των υπερσύγχρονων κινητήρων του περιλαμβάνει δύο υπερτροφοδοτούμενους πετρελαιοκινητήρες TDI χωρητικότητας 1,6λτ. που αποδίδουν ισχύ 90 και 105 ίππων αντίστοιχα ενώ οι εκπομπές ρύπων τους (CO2) διαμορφώνονται αντίστοιχα στα 114 g/km. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως, η έκδοση των 90 ίππων συνδυάζεται προαιρετικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Πληρέστατος είναι όμως ο και εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας του νέου Seat Toledo Taxi καθώς ως στάνταρ περιλαμβάνονται στοιχεία όπως ABS, ESP, μετωπικοί αερόσακοι για τον οδηγό και τον συνοδηγό, πλευρικοί αερόσακοι αλλά και αερόσακοι τύπου κουρτίνας, μηχανικός (Climatic) ή αυτόματος (Climatronic) κλιματισμός, cruise-control, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, επενδύσεις από δέρμα στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων, ρυθμιζόμενο κατά ύψος κάθισμα για τον οδηγό αλλά και τον συνοδηγό, προβολείς ομίχλης εμπρός με λειτουργία «Cornering», ράδιο-CD MP3, τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια κ.ά.

Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως η γκάμα Taxi της Seat για την ελληνική αγορά, πέραν της νέας γενιάς του Toledo περιλαμβάνει και τα μοντέλα Altea και Altea XL.

Καταλήγοντας, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας, το νέο Seat Toledo Taxi προσφέρεται με όφελος από 1.540 – 1.690 ευρώ ανάλογα με την έκδοση και η τελική τιμή αγοράς του διαμορφώνεται ως εξής:

-Toledo Taxi 1,6 TDI 90hp Reference με κόστος από 15.000 ευρώ

-Toledo Taxi 1,6 TDI 90hp Style DSG με κόστος από 17.350 ευρώ

-Toledo Taxi 1,6 TDI 105hp Reference με κόστος από 15.600 ευρώ

-Toledo Taxi 1,6 TDI 105hp Style με κόστος από 16.100 ευρώ