Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Taxiway ανακοίνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.

Νέα συνεργασία ΙΕΚ Ξυνή - Taxiway

2.249 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2015)

Το ΙΕΚ Ξυνή ανακοίνωσε την έναρξη μιας ακόμη πρωτότυπης και πολλά υποσχόμενης συνεργασίας με την εταιρεία Taxiway.

Η εταιρεία Taxiway διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους οχημάτων TAXI σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με περισσότερα από 1.200 οχήματα, προσαρμοσμένα να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επιβατών της όπως π.χ. τα ειδικά οχήματα για ΑΜΕΑ με ειδικά ράμπα και δυνατότητα μεταφοράς 4 συνοδών ή την υπηρεσία ασφαλούς μετακίνησης ασυνόδευτων ανηλίκων με ειδικά καθίσματα.

Οι άξονες πάνω στους οποίους βασίζεται η συνεργασία της εταιρείας με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, αφορούν στην συμμετοχή των εργαζομένων της Taxiway ως εισηγητών σε ημερίδες και εκδηλώσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ που άπτονται του αντικειμένου τους, την απασχόληση των σπουδαστών και αποφοίτων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην εταιρεία Taxiway με την μορφή πρακτικής άσκησης, την παροχή μειωμένων κομίστρων για τους σπουδαστές και τους εργαζόμενους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ καθώς την πραγματοποίηση εξειδικευμένων σεμιναρίων αποκλειστικά για τα μέλη της εταιρείας Taxiway.

Τέλος, το IEK ΞΥΝΗ θα προσφέρει υποτροφίες σπουδών και ειδικές τιμές στα δίδακτρα της εταιρείας Taxiway και τα μέλη των οικογενειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα www.iek-xini.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310-552406.