Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Peugeot 508 είναι διαθέσιμο και σε εκδόσεις Taxi στην ελληνική αγορά με κόστος από 25.370 ευρώ (με Όφελος Απόσυρσης).

Ο ελκυστικός σχεδιαστικά εσωτερικός διάκοσμος και ο πληρέστατος εξοπλισμός, συγκαταλέγονται στα βασικότερα γνωρίσματα του γαλλικού Taxi.

Παράλληλα, ο 1.600άρης «BlueHDi» πετρελαιοκινητήρας του, αποδίδει ισχύ 120 ίππων και καλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων της Euro6.

Νέο Peugeot 508 Taxi

2.405 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2016)

Η νέα πρόταση της Peugeot στην ελληνική αγορά των Taxi διακρίνεται για τον κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, την ελιτίστικη σχεδίαση και φυσικά τον οικολογικό χαρακτήρα της.

Η δυναμική και επιβλητική σχεδίαση του αμαξώματος των 4θυρών εκδόσεων του νέου Peugeot 508, αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου εκπροσώπου της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και στην ελληνική αγορά των Taxi.

Με μήκος αμαξώματος της τάξης των 4.830 χλστ., το 508 Taxi κερδίζει τις εντυπώσεις με την νέα σχεδίαση της μάσκας ενώ, η τεχνολογία «Full LED» που ενσωματώνεται στα φωτιστικά σώματα (βασικός ή προαιρετικός εξοπλισμός αναλόγως της έκδοσης), βασίζεται εξ ολοκλήρου στη χρήση λυχνιών LEDs.

Ευρύχωρο και πλήρως εξοπλισμένο εσωτερικό

Το μεγάλο μεταξόνιο (2.817 χλστ.) διασφαλίζει «γενναίες» διαστάσεις για το εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών του νέου 508, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση έως και πέντε ενήλικες. Σε αυτό συμβάλλει εξάλλου θετικά και το μεγάλο ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος της καμπίνας που σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ορίζεται στα 1.456 χλστ.

Η σχεδίαση του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας είναι λιτή και απέριττη ενώ βασίζεται σε αδρές γραμμές, χωρίς περιττές προσπάθειες εντυπωσιασμού.

Η προσεγμένη εργονομία των θέσεων για όλα τα χειριστήρια και η πολύ καλή θέση οδήγησης, διευκολύνουν απόλυτα το έργο του οδηγού ενώ τα αναπαυτικά καθίσματα θα κρατήσουν, τόσο αυτόν όσο και τους επιβάτες, ξεκούραστους ακόμη και στα πολύωρα δρομολόγια. Χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε πως στον εξοπλισμό του νέου Peugeot 508 Taxi περιλαμβάνεται (προαιρετικά) ακόμη και σύστημα… μασάζ.

Σε ότι αφορά στον χώρο αποσκευών, το 508 Taxi προσφέρει ωφέλιμο όγκο 515 λτ. κάτω από την εταζέρα ωστόσο, στην περίπτωση πλήρους αναδίπλωσης των καθισμάτων της πίσω σειράς, η μέγιστη χωρητικότητα αυξάνεται στα 958 λτ.

Πετρελαιοκινητήρας Euro6 με ισχύ 120 ίππων

Οι εκδόσεις Taxi του νέου Peugeot 508 είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά με έναν «BlueHDi» πετρελαιοκινητήρα 1,6 λτ. που αποδίδει ισχύ 120 ίππων. Χάρη στο σύστημα «Stop & Start», τη συνεργασία του με ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και τις πολλαπλές ακόμη τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνει, ο συγκεκριμένος κινητήρας καλύπτει απόλυτα τις προδιαγραφές ρύπων της Euro6 ενώ η μέση κατανάλωση καυσίμου του για μεικτό κύκλο κίνησης ξεκινά από τα 4,2λτ./100χλμ. και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα 104 g/km