Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Peugeot 301 Taxi από 11.700 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ

Για όσους ξέρουν καλύτερα

23.069 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2016)

Με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή αγοράς και μέση κατανάλωση, η νέα πρόταση της Peugeot διακρίνεται για την εξαιρετική σχέση τιμής-αξίας δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμό μοντέλο.

O κλάδος των Taxi είναι ιδιαίτερα απαιτητικός καθώς οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές που δραστηριοποιούνται σε αυτόν απαιτούν από το όχημα που χρησιμοποιούν να συνδυάζει χαρακτηριστικά όπως η άνεση για τους επιβάτες και οι μεγάλοι χώροι για τις αποσκευές τους, με τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και τις περιορισμένες απαιτήσεις σε καύσιμο από τον κινητήρα.
Παράλληλα, πέραν της –τουλάχιστον ουδέτερης- οδικής συμπεριφοράς, το χαμηλό κόστος χρήσης, συντήρησης και επισκευής, είναι επιβεβλημένο για ένα όχημα που αναμένεται να… καταπονηθεί σημαντικά περισσότερο από ένα αντίστοιχο Ι.Χ.
Με μια πιο προσεχτική ματιά στις παραπάνω απαιτήσεις, το νέο Peugeot 301 Taxi που προσφέρεται πλέον και στην ελληνική αγορά, αποτελεί μια σαφέστατα υποδειγματική επιλογή για τον σύγχρονο επαγγελματία με πολλούς… κρυφούς άσους στο μανίκι του.
Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε το ιδιαίτερα περιορισμένο κόστος αγοράς του που ξεκινά από τα 11.700 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) καθώς και το περιορισμένο κόστος συντήρησης του.
Πέραν όμως αυτού, το πλούσια εξοπλισμένο μικρομεσαίο μοντέλο, εφοδιάζεται με έναν υπερσύγχρονο 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα BlueHDi με ισχύ 100 ίππων που καλύπτει με άνεση τις προδιαγραφές ρύπων της Euro6. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο εμφανίζει μέση κατανάλωση καυσίμου από 3,9λτ./100χλμ., μια σαφή ένδειξη για τον περιορισμό της βασικής παραμέτρου που επηρεάζει το Κόστος Χρήσης και των Taxi: της δαπάνης για καύσιμα.
Τέλος, το καλαίσθητο αμάξωμα και ο στιβαρός και κομψός εσωτερικός διάκοσμος, οι ιδιαίτερα μεγάλοι χώροι για τους επιβάτες όλων των θέσεων και φυσικά ο χώρος φόρτωσης των 506 λτ., προσδίδουν στο νέο Peugeot 301 Taxi το κάτι παραπάνω και διαμορφώνουν ένα συνολικό «πακέτο» που μπορεί να… κοιτάξει στα μάτια ακόμη και σημαντικά ακριβότερες προτάσεις του ανταγωνισμού. 
 
Εξαιρετικό Value for money
Οι βασικές εκδόσεις «Access» του Peugeot 301 Taxi περιλαμβάνουν στον βασικό τους εξοπλισμό μεταξύ άλλων τα εξής στοιχεία: 
-ESP με EBD & Brake Assist, μετωπικούς, πλευρικούς και αερόσακους θώρακα-κεφαλής, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, A/C, ράδιο-CD MP3, τιμόνι με ηλεκτρική μεταβαλλόμενη υποβοήθηση που ρυθμίζεται καθΆ ύψος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα, υπολογιστή ταξιδιού κ.ο.κ.
Οι εκδόσεις «Active» περιλαμβάνουν επιπλέον:
-Προβολείς ομίχλης, διαιρούμενο πίσω κάθισμα, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, cruise-control, A/C με ψηφιακή οθόνη, 
Οι εκδόσεις «Active» περιλαμβάνουν επιπλέον:
-Κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός, ράδιο-CD3 με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου, επενδύσεις από δέρμα στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων κ.ο.κ.
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)