Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αποκλειστικός χορηγών των φετινών αρχαιρεσιών του ΣΑΤΑ στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ ήταν η Peugeot, που παρουσίασε τις εξαιρετικές της προτάσεις για τον κλάδο των Ταξί.

Ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος (δεξιά) ήταν για ακόμη μια φορά (5η συνεχόμενη) ο μεγάλος νικητής στις εκλογές του ΣΑΤΑ.

Αρχαιρεσίες ΣΑΤΑ

2.989 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2016)

Ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος ήταν για ακόμη μια φορά ο νικητής των εκλογών του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής που διοργανώθηκαν από 28 – 30 Μαΐου στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ.

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής για την εκλογή της νέας διοίκησης με την ανεξάρτητη παράταξη του Θύμιου Λυμπερόπουλου να είναι η μεγάλη νικήτρια, αποσπώντας 12 εκ των 21 εδρών, με ποσοστό άνω του 50%.

Αυτή ήταν και η 5η συνεχόμενη επικράτηση του κ. Λυμπερόπουλου στις εκλογές του ΣΑΤΑ με την «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία» να συγκεντρώνει πέντε έδρες, τη «Ενιαία Κίνηση Ταξί» να λαμβάνει δύο έδρες ενώ, από μία έδρα απέσπασαν οι παρατάξεις «Ενιαίο Μέτωπο» και «ΛΑΣΙΤΑ».

Παράλληλα, ο κ. Λυμπερόπουλος τόνισε πως: «… Η παράταξη μας δεν στραγγαλίστηκε από κομματικά πρότυπα και δεν κοροϊδέψαμε ποτέ κανέναν. Υπηρετούμε μόνο το επάγγελμα του ταξιτζή και αγωνιζόμαστε μαζί με όλη την ελληνική κοινωνία για δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση της εργασίας μας. Θεωρούμε πως η οικονομία πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το αντίθετο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτή υπερψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μου».

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως αποκλειστικός χορηγός των εκλογών του ΣΑΤΑ που διοργανώθηκαν στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ ήταν η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, ΑΙGLON ΑΕ, με ορισμένες από τις σημαντικότερες προτάσεις της στην αγορά των Ταξί, όπως τα μοντέλα 301 και 308, να δίνουν το δυναμικό παρόν.