Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι υπεύθυνοι της πόλης του Παρισιού ευελπιστούν να έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων φορτηγών & λεωφορείων έως το 2025.

Το Παρίσι εγκαταλείπει το diesel

4.073 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2017)

Η γαλλική πρωτεύουσα επεκτείνει τη δέσμη των μέτρων της με στόχο τον πλήρη αποκλεισμό των πετρελαιοκίνητων ΙΧ, φορτηγών και λεωφορείων από το κέντρο της πόλης έως και το 2025.

Ως γνωστόν, η πόλη του Παρισιού έχει ήδη αποκλείσει την κυκλοφορία των πετρελαιοκίνητων οχημάτων με ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης πριν το 1997 στο κέντρο της πόλης ενώ πρόσφατα εισήγαγε το μέτρο ενός ειδικού αυτοκόλλητου σήματος με βάση το οποίο, απαγορεύεται η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης και των οχημάτων που πρωτοταξινομήθηκαν πριν το 2001.
Για τον λόγο αυτό, ήδη οι μεταφορικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Παρίσι, αναζητούν εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να διασφαλίσουν την βιωσιμότητα των δραστηριοτήτων τους.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της εταιρείας Franpix που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων, η οποία ήδη κάνει χρήση φορτηγών οχημάτων της Scania με κινητήρες φυσικού αερίου τα οποία, εκτός των περιορισμένων εκπομπών ρύπων, έχουν να επιδείξουν και σημαντικά μειωμένα επίπεδα θορύβου.
Την ίδια στιγμή, αρκετές εταιρείες που σχετίζονται με τις μεταφορές μαθητών σε σχολεία της πόλης του Παρισιού έχουν ήδη ξεκινήσει να αντικαθιστούν τα λεωφορεία τους με οχήματα που κάνουν χρήση εναλλακτικών τύπων καυσίμου.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο που σας παρουσιάζουμε…