Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πολλαπλές και ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι αλλαγές που φέρνει το νέο νομοσχέδιο σε όλους τους κλάδους των μεταφορών, επιβατικών ή εμπορευματικών.

«Σαρωτικές» αλλαγές στις μεταφορές

9.422 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2017)

Με το νέο σχέδιο νόμου με θέμα «Ρυθμίσεις θεμάτων Μεταφορών», το υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών φέρνει στη Βουλή πολλαπλές και ιδιαίτερα σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς των μεταφορών!

Πολλαπλές και σε ορισμένες περιπτώσεις… ριζικές είναι οι αλλαγές που προβλέπει το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον κλάδο των επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, το οποίο παρουσίασε χτες (31/10/2017) ο αρμόδιος υπουργός, κ. Σπίρτζης.
Μεταξύ των διατάξεων του συγκαταλέγονται τα μέτρα για τον εκσυγχρονισμό του κλάδου των Taxi αλλά και τη λειτουργία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται ως διαμεσολαβητές μεταφορικού έργου, αλλά και πολλές ακόμη διατάξεις που αφορούν στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα οχήματα, τη λειτουργία των Δημόσιων ΚΤΕΟ, τη χρήση ποδηλάτων, τη αναθεώρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τις εμπορευματικές μεταφορές, τα σχολικά λεωφορεία κ.ά.
Το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί στη βουλή την ερχόμενη εβδομάδα ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως σύντομα αναμένεται να κατατεθεί και νέο νομοσχέδιο στο οποίο θα περιλαμβάνονται διατάξεις που αφορούν στη διαδικασία απόκτησης διπλωμάτων οδήγησης.