Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H μεγάλη ώρα έφτασε καθώς το Σάββατο ανοίγουν τις πύλες τους η 6η Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics και η 1η Cargo Truck & Van Expo.

Η «αυλαία» ανοίγει!

3.937 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Το Σάββατο ανοίγουν επιτέλους οι πύλες της 6ης Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017» και της παράλληλης 1ης «Cargo Truck & Van» που η o.mind Creatives διοργανώνει στο Metropolitan Expo.

Ο επιχειρηματικός κόσμος των logistics, του επαγγελματικού οχήματος και της ναυτιλίας αναμένεται να δώσουν το δυναμικό παρόν στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπατα, στο πλαίσιο της 6ης Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017» και της παράλληλης έκθεσης «Cargo Truck & Van».
Την εν λόγω έκθεση έχει προγραμματιστεί να εγκαινιάσει (Σάββατο 4/11, ώρα 13:00) ο καθ ύλην αρμόδιος για τον κλάδο των logistics, υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών, κ. Νικόλαος Μαυραγάνης, ο οποίος παράλληλα θα χαιρετίσει και το Διεθνές Συνέδριο των ΕΕΣΥΜ – Europlatforms που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των συνεδρίων LOGI.C της έκθεσης.
Η διαχείριση Εμπορευματικών Κέντρων, η ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομών, η λειτουργία Ζωνών Ελεύθερου Εμπορίου, καταρχάς στο λιμάνι του Πειραιά και κατεπέκταση στα υπόλοιπα μεγάλα λιμάνια της χώρας, αναβαθμίζει εκ των πραγμάτων τόσο τον κλάδο των Logistics αυτόνομα, όσο και τις δυνατότητες της χώρας για την άμεση μετατροπή της σε Διεθνή Διαμετακομιστικό Κόμβο. Με αυτό το δεδομένο, οι 200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες της 6ης έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017» σας προσκαλούν στις 4 – 5 – 6 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo για να γνωρίσετε από κοντά τον κλάδο αλλά και να βρείτε όποια υπηρεσία θέλετε για την επιχείρηση σας.
Μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, επαγγελματικοί στόλοι βαρέων οχημάτων αλλά και Vans, υπηρεσίες τηλεματικής κ.λπ. θα περιμένουν τους επισκέπτες στο Hall 4, ενώ στο Hall 3 του εκθεσιακού χώροι, όλοι οι «κρίκοι» της εφοδιαστικής αλυσίδας, θα παρουσιάσουν στο κοινό τις δυνατότητες μιας αγοράς που μπορεί να μετατρέψει τη χώρα άμεσα σε διεθνές εμπορευματικό κέντρο.
Μια σειρά από εταιρικά event θα λάβουν χώρα εντός της έκθεσης, ενώ διεθνείς και εγχώριοι buyers έχουν ήδη μέσω της πλατφόρμας B2B της o.mind Creatives, κλείσει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη των επιχειρήσεων – εκθετών που επιθυμούσαν για networking meetings.
Στο πλαίσιο των καθιερωμένων γνωστικών πολύ-συνεδρίων LOGI.C, μια σειρά σημαντικών θεματικών ενοτήτων που απασχολούν τον κλάδο θα λάβει χώρα, ενώ το πρωί της Κυριακής η διασύνδεση της Ναυτιλίας με τα Logistics θα έχει την τιμητικής της, καθώς θα παρουσιαστούν από την ΕΥ τα ευρύματα της πρόσφατης αποκλειστικής μελέτης που διενέργησε η o.mind Creatives, για τη συνεργασία των δύο αγορών και πως αυτή θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα «Διεθνές Εμπορευματικό Κέντρο».
Περισσότερες πληροφορίες για την 6η Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017 καθώς και την 1η Cargo Truck & Van Expo μπορείτε να βρείτε στο facebook και στο Linkedin
 
Καταλήγοντας, εκ μέρους του περιοδικού Auto Τρίτη Επαγγελματικά, θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερο μας (C6) στο Hall 4 της έκθεσης!