Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Την εμπειρία ενός μελλοντικού τρόπου κίνησης θα δώσει σε όσους βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Toyota.

Tο λεωφορείο Sora.

Η μελλοντική κινητικότητα στους Ολυμπιακούς

2.245 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2018)

Την εμπειρία ενός μελλοντικού τρόπου κίνησης θα δώσει σε όσους βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Toyota, η οποία θα βασιστεί στις νέες ηλεκτροκίνητες τεχνολογίες, όπως τεχνολογία κυψελών καυσίμου, αυτόνομη οδήγηση, αλλά και σε άλλες μορφές κινητικότητας.

Όπως ανακοίνωσε η φίρμα, το 2020, οι τεχνολογίες και οι υπηρεσίες αυτές θα έχουν ως στόχο να δώσουν στους υπαλλήλους, τους αθλητές και τους θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων μια πιο σύγχρονη αλλά και φουτουριστική εμπειρία φέροντας το μέλλον δύο χρόνια μακριά.
 
Μάλιστα όλο αυτό το concept που σχεδιάζει η ιαπωνική μάρκα δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο στους Ολυμπιακός Αγώνες αλλά θα βρίσκεται και στους Παραολυμπιακούς καθώς η ιδέα της μάρκας για την εμπειρία αυτή βασίζεται σε τρεις άξονες οι οποίοι είναι κινητικότητα για όλους, βιωσιμότητα αλλά και μεταφορά μέσω του συστήματος TPS (Toyota Production System).

Η Toyota θα ξεκινήσει την ιδέα της «κινητικότητας για όλους» προβάλλοντας το μέλλον της αυτοματοποιημένης οδήγησης με τα αυτόνομα οχήματα 4ου επιπέδου, ενώ θα ακολουθήσει και μία επίδειξη του Concept-i, ενός αυτοκινήτου που σύμφωνα με τη μάρκα αναγνωρίζει τα συναισθήματα και τις προτιμήσεις των οδηγών.
 
Μεταξύ των άλλων οχημάτων που θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, θα είναι το e-Palette, το νέο JPN Taxi, το i-ROAD (που θα υποστηρίζει το προσωπικό των παιχνιδιών όπως και τους αξιωματικούς ασφαλείας), το sedan Mirai, το λεωφορείο Sora κ.α.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο μέλλον η Toyota θα δώσει περισσότερα στοιχεία τα οποία και θα παρουσιάσουμε.