Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H ηλεκτροκίνητη έκδοση «eTGM» του εκπροσώπου της MAN Truck & Bus αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα για πρώτη φορά στην 67η ΙΑΑ.

Το μέλλον της MAN Truck & Bus είναι ήδη εδώ!

14.631 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2018)

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (67η ΙΑΑ 2018) που θα διοργανωθεί τον Σεπτέμβριο, η MAN Truck & Bus προσκάλεσε τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου προκειμένου να τους παρουσιάσει το… μέλλον των μεταφορών, όπως η εταιρεία το οραματίζεται. Το περιοδικό μας ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα όσα μάθαμε σε τομείς όπως η ηλεκτροκίνηση, η ψηφιοποίηση των μεταφορών και φυσικά τα αυτονόμα κινούμενα επαγγελματικά οχήματα.

Σε συνάρτηση με την παρουσίαση όλων των νέων ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων σε πολλαπλές ειδικές εκδόσεις, τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα, ορισμένα εκ των οποίων για πρώτη φορά, στην προσεχή 67η ΙΑΑ 2018, κατά τη ειδικά της ειδικής εκδήλωσης που η MAN Truck & Bus πραγματοποίησε στο Βερολίνο για τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου από όλες τις χώρες της ΕΕ, είναι την ευκαιρία να ενημερωθούμε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την εμπλοκή της εταιρείας σε τομείς όπως η ψηφιοποίηση των μεταφορών, η ηλεκτροκίνηση των επαγγελματικών οχημάτων αλλά και τα αυτόνομα κινούμενα οχήματα.

Το μέλλον των αστικών μεταφορών είναι ηλεκτρικό
Στην προσεχή ΙΑΑ, η MAN Truck & Bus θα παρουσιάσει τόσο το πλήρως ηλεκτροκίνητο «eTGM» όσο και το νέο «eTGE», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη δέσμευση της να προσφέρει αμιγώς ηλεκτροκίνητες λύσεις σε όλη τη οχημάτων της που προορίζονται για εμπορευματικές μεταφορές εντός της πόλης, με μεικτό από 3 – 26t.
Παράλληλα, θα παρουσιαστεί και μια πρωτότυπη –ηλεκτρική- έκδοση αστικού λεωφορείου, το MAN LionΆs City Ε, ένα βήμα προτού η εταιρεία ξεκινήσει τη συνεργασία της με μια σειρά ευρωπαϊκών πόλεων (Μόναχο, Αμβούργο, Παρίσι κ.ο.κ.), για τις πιλοτικές δοκιμές αμιγώς ηλεκτροκίνητων αστικών λεωφορείων, προτού τελικά θέσει στο στάδιο της μαζικής παραγωγής την ηλεκτροκίνητη έκδοση του MAN LionΆs City.

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)