Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

«Νεκρά» τα ΚΤΕΟ το Σάββατο

2.426 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2018)

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν όσοι έχουν προγραμματίσει ραντεβού για ΚΤΕΟ στις 20 Οκτωβρίου. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να γλιτώσετε την ταλαιπωρία και να μην χάσετε το ραντεβού σας, που μπορεί να επιφέρει επιπλέον κόστος αν λήξει η προθεσμία.

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του taxisNET, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει δεν θα είναι διαθέσιμες από αύριο Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 9:00 το πρωί έως και την Κυριακή στις 12:00 το βράδυ. Ως εκ τούτου, όλοι όσοι έχουν κλείσει ραντεβού για να περάσουν ΚΤΕΟ τα οχημάτά τους δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν, αφού δεν θα μπορεί να γίνει ηλεκτρονική έκδοση παραβόλων για εκπρόθεσμους ελέγχους.

Αυτό που μπορούν οι ιδιοκτήτες να κάνουν, όμως, για να μην χάσουν το ραντεβού τους και να πραγματοποιηθεί κανονικά ο έλεγχος είναι να εκδώσουν και να πληρώσουν μόνοι τους τα απαραίτητα ηλεκτρονικά παράβολα και κατόπιν να τα αποστείλουν στο ΚΤΕΟ μέχρι τις 20 Οκτωβρίου μετά από συνεννόηση. Εναλλακτικά, καλό θα ήταν να εξετάσουν σε συνεργασία με το ΚΤΕΟ επιλογής τους άλλη ημερομηνία ελέγχου που θα εξασφαλίζει την μη επιπλέον οικονομική τους επιβάρυνση.

Τέλος, υπογραμμίζουμε πως, σε περιπτώσεις οριακών προθεσμιών, τέτοιου είδους αναβολές μπορεί να επιφέρουν έξτρα κόστος στον ιδιοκτήτη καθώς οι κλίμακες κόστους παραβόλων αυξάνονται με βάση την ημερομηνία εκπνοής και τον τύπο του οχήματος με κόστη για τους πολίτες από 10 έως 124 ευρώεπιπλέον του κόστους ελέγχου ΚΤΕΟ.