Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πλυντήρια 4* Αστέρων!

6.552 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2018)

Είσαι επαγγελματίας οδηγός και θες να μην εκτεθείς, επειδή το αυτοκίνητο σου είναι βρώμικο; Επισκέψου τώρα τα πλυντήρια 4 αστέρων, για να το έχεις πάντα πεντακάθαρο και υγιεινό!

Αν είσαι στέλεχος ή πωλητής με εταιρικό αυτοκίνητο, θέλεις πριν το ραντεβού να μην εκτεθείς αν το αυτοκίνητο σου είναι βρώμικο. Επίσης  αν είσαι taxi driver, ξέρεις ότι το... μαγαζί πρέπει να είναι πάντα στη πένα από σεβασμό στη δουλειά σου και στο πελάτη. Ακόμα και αν είσαι οδηγός mini bus, που μετακινεί  χιλιάδες τουρίστες κάθε μέρα, οφείλεις να το έχεις πάντα καθαρό και υγιεινό.

Στην Ελλάδα το πλύσιμο αυτοκινήτου ως υπηρεσία, ιδιαίτερα στα πλυντήρια, είναι το φθηνότερο στην Ευρώπη. Με μέσο όρο τα 10 ευρώ, το αυτοκίνητο πλένεται μέσα- έξω επαγγελματικά και υγιεινά. Χαρακτηριστικό είναι ότι  ο μέσος όρος στην Ελβετία είναι τα 18 ευρώ και στην Ολλανδία τα 20.
 
Επιπλέον στη χώρα μας έχουν δημιουργηθεί σύγχρονα πλυντήρια με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία πραγματοποιούν γρήγορο και αξιόπιστο πλύσιμο, όπως επίσης και βιολογικό καθαρισμό. Επίσης χρησιμοποιούν εξειδικευμένα χημικά, τα οποία σέβονται το περιβάλλον και την υγεία.
 
Τα πλυντήρια αυτά, αποτελούν σύγχρονες επιχειρήσεις, οι οποίες σέβονται το πελάτη και στοχεύουν στην άριστη εξυπηρέτηση και στο άψογο αποτέλεσμα. Είναι αυτά που εμείς θεωρούμε ότι προσφέρουν υπηρεσίες «4 Αστέρων»!
 
Ωστόσο επειδή  στην αγορά πάντα υπάρχουν «παγίδες», ας δούμε αναλυτικά ποια είναι τα κριτήρια που όταν ένα πλυντήριο διαθέτει τουλάχιστον τα μισά, τότε κατατάσσεται στα «4 αστέρων»:
  • Χρησιμοποιούν προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό, όπως τούνελ, πιεστικά ή ακόμη και σφουγγάρια τα οποία  δεν θα προκαλέσουν γρατζουνιές ή βλάβες στο χρώμα του αυτοκίνητου.
     
  • Καθαρίζουν τα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας υλικά – χημικά που σέβονται το περιβάλλον και προπάντων την υγεία μας.
     
  • Πραγματοποιούν βιολογικό καθαρισμό, ο οποίος εξαλείφει όλα τα μικρόβια.
     
  • Διαθέτουν τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή διαδικασία μέσω της οποίας ο πελάτης μπορεί να κλείνει ραντεβού (ακόμη και με 1 κλίκ από το κινητό του) ή να ενημερώνεται πλήρως για τις υπηρεσίες, χρόνους , τιμές που παρέχουν τις υπηρεσίες τους.
     
  • Προσφέρουν  fast lane υπηρεσίες ή ενημερώνουν για το χρόνο που χρειάζεται η κάθε εργασία.
     
  • Προσφέρει extra υπηρεσίες όπως καθαρισμό αλάτων, ξεθαμπωμα φαναριών, γυάλισμα ή κερωμα κ.α.
     
  • Διαθέτει κινητό συνεργείο καθαρισμού για τους πελάτες που δεν μπορούν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του.
     
  • Έχει προσφορές και με επιλεγμένες αγορές ανά μήνα δίνει και κάποιο χρήσιμο δώρο.
     
  • Διαθέτει άνετο χώρο αναμονής, στον οποίο ο πελάτης μπορεί να πιει τον καφέ του, να παρακολουθήσει τηλεόραση, να ξεφυλλίσει κάποιο περιοδικό ή να σερφάρει στο ίντερνετ