Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Gradiator πήγε στο Super Bowl (vid)

9.481 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2019)

Τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του αμερικάνικου ποδοσφαίρου επέλεξε η Jeep για να παρουσιάσει τη νέα διαφήμιση του Gladiator, του νέου της Pick-Up.

Το «Super Bowl», ο τελικός του πρωταθλήματος του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, είναι χωρίς αμφιβολία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ και είναι σαφές πως το τηλεοπτικός χρόνος του είναι μακράν ο πιο… πολύτιμος.
Για τον λόγο αυτό, οι κορυφαίες εταιρείας –και- από τον κλάδο της αυτοκίνησης, σπεύδουν κάθε χρόνο να παρουσιάσουν στο περιθώριο του σημαντικού αυτού γεγονότος, τις διαφημίσεις των σημαντικότερων νέων εκπροσώπων τους.
Τον φετινό αγώνα που διεξήχθη στις 3 Φεβρουαρίου, επέλεξε μεταξύ άλλων και η Jeep, για να παρουσιάσει τη νέα διαφήμιση του Gladiator Pick-Up, ενός οχήματος που θεωρείται σίγουρο πως θα λανσαριστεί και στην ΕΕ.
Σε ότι αφορά στο σενάριο της, ο πρόγονος του νέου Gladiator που θα λανσαριστεί το 2020, ένα Jeep Gladiator του 1963, πρόκειται να συντριβεί από μια πρέσα σε μια μάντρα οχημάτων όταν τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή…