Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με την διαδικασία του αυτόφωρου η Τροχαία Αττικής συνέλαβε 10 οδηγούς Taxi για παρατυπίες στις ταμειακές μηχανές και τις ειδικές άδειες οδήγησης.

Αυτόφωρο για οδηγούς Taxi (+vid)

2.589 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2019)

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν δέκα οδηγοί Taxi που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ελέγχου να έχουν προβεί σε επεμβάσεις της ταμειακής μηχανής ή να κατέχουν πλαστή ειδική άδεια οδήγησης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποίησε η Τροχαία Αττικής, δέκα οδηγοί Taxi συνελήφθησαν στο πλαίσιο εξειδικευμένων ελέγχων εξαιτίας επεμβάσεων που διαπιστώθηκαν στις ταμειακές μηχανές των οχημάτων τους ή για κατοχή πλαστών ειδικών αδειών οδήγησης.
Οι έλεγχοι (και οι συλλήψεις) πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας (κέντρο, σταθμός υπεραστικών λεωφορείων Κηφισού, πλατεία Αγ. Παρασκευής, νοσοκομεία κ.ά.) στο χρονικό διάστημα από 18 – 22/3.
Από τους συλληφθέντες που οδηγήθηκαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου στους αρμόδιους εισαγγελείς (με παράλληλη ενημέρωση των συναρμόδιων υπηρεσιών όπως η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εδόδων, η εφορία και οι Περιφερειακές Ενότητες), διαπιστώθηκε πως πέντε είχαν πραγματοποιήσει επεμβάσεις με ειδικές συνδεσμολογίες στις ταμειακές μηχανές του οχήματος προκειμένου να μην εκδίδουν φορολογικές αποδείξεις και πέντε κατείχαν πλαστές ειδικές άδειες οδήγησης.
Περισσότερα για τους εξειδικευμένους τροχονομικούς ελέγχους σε οχήματα Taxi από την ΕΛ.ΑΣ. μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.