Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Όλες οι εξετάσεις απόκτησης άδειας οδήγησης (όλων των τύπων) αναστέλλονται για διάστημα 14 ημερών με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

Αναστέλλονται οι εξετάσεις οδήγησης

3.512 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2020)

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, αναστέλλονται οι εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης (όλων των τύπων) αλλά και κάθε εξέταση που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, όλες οι εξετάσεις που αφορούν την απόκτηση άδειας οδήγησης, μεταφοράς επικίνδυνών εμπορευμάτων, ειδικής άδειας Taxi αλλά και κάθε είδους εξετάσεις που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Γενικής Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, αναστέλλονται για διάστημα 14 ημέρων.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο κ. Πατούλης ανέφερε: «… Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η πρόληψη που συμβάλλει στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών. Θεωρούμε αυτονόητο ότι στο πλαίσιο της εθνικής κινητοποίησης οφείλουν να διακόψουν κάθε είδους θεωρητικού μαθήματος όλες οι σχολές οδηγών ΚΘΕΟ (Κέντρα Θεωρητικής Εκπαίδευσης Υποψηφίων Οδηγών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αττικής».