Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

«eΦορτηγό» από τη Nikola με την υπογραφή Iveco!

14.800 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2020)

Μέσω της συνεργασίας της με τη Nikola Motors, η Iveco Trucks αναμένεται να προσφέρει σύντομα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ένα νέο ηλεκτροκίνητο φορτηγό με την ονομασία «TRE» που βασίζεται στο νέο S-Way.

Στην προηγούμενη -67η ΙΑΑ- Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (2018), η Iveco Trucks είχε χαρακτηρίσει το περίπτερο της ως «Low Emission Area» δεδομένου πως, κανένα εκ των οχημάτων που εκτέθηκαν σε αυτό δεν έφερε κινητήρα με καύσιμο το πετρέλαιο κίνησης.
Ένα μόλις έτος αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2019, o Όμιλος CNH Industrial, στον οποίο και ανήκει η Iveco (παραγωγή οχημάτων) αλλά και η FPT Industrιal (παραγωγή κινητήρων), ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία Nikola Motor Co., προκειμένου να εξελίξουν από κοινού ένα νέο ηλεκτροκίνητο βαρύ επαγγελματικό όχημα με την ονομασία «Tre» που θα φέρει το λογότυπο της Nikola και θα βασίζεται -εν πολλοίς- στη νέα «ναυαρχίδα» της Iveco Trucks, το S-Way.
Η εν λόγω συμφωνία, περιλάμβανε μεταξύ άλλων της αγορά μεριδίου ύψους 250 εκ. ευρώ της Nikola από τον Όμιλο CNH Industrial.
Μέσα στον Δεκέμβριο του 2019, οι Iveco και Nikola παρουσίασαν και επίσημα το «Nikola Tre» και πλέον όλα είναι έτοιμα για την ιταλική εταιρεία προκειμένου να εισέλθει και αυτή στον… χορό των αμιγώς ηλεκτροκίνητων φορτηγών (όπως και όλοι οι βασικοί ανταγωνιστές της) που αναμένεται να παρακολουθήσουμε μέσα στην επόμενο διετία.
Παρακάτω σας προσφέρουμε δύο εντυπωσιακά video από το νέο ηλεκτροκίνητο φορτηγό «TRE».
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)