Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ηλεκτροκίνητο Van από την LEVC

7.077 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2020)

Η εταιρεία παραγωγής των θρυλικών Taxi του Λονδίνου, θα λανσάρει σε περίπου 20 αγορές της ΕΕ ένα νέο ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα μέχρι το τέλος του 2020.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει και πρόσφατα, η εταιρεία LEVC (London Electric Vehicle Company), αναμένεται να λανσάρει ένα νέο ηλεκτροκίνητο ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο, στην κατηγορία των Vanette, με την ονομασία «VN5».
Η σχεδίαση του εν λόγω οχήματος είναι φυσικό πως παραπέμπει άμεσα στα πασίγνωστα μαύρα Taxi της πόλης του Λονδίνου και με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, θα έχει μέγιστη αυτονομία της τάξης των 100 χλμ. περίπου.
Με μέγιστο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης της τάξης των 5,0 κ.μ. και δυνατότητα υποστήριξης δύο ευρωπαλετών, το VN5 εφοδιάζεται με μία πλευρική –συρόμενη- και μία διπλή πίσω πόρτα (με ασύμμετρα φύλλα) πλάτος 1.038 χλστ. και 1.275 χλστ. αντίστοιχα ενώ, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που θα μπορεί να υποστηρίξει ανέρχεται στα 800 κιλά περίπου.
Σε σχετική ανακοίνωση της LEVC, το εν λόγω ηλεκτροκίνητο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους (2020) σε περίπου 20 νέες αγορές της ΕΕ.