Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το BF Goodrich Cross Control S2 για τον κατευθυντήριο άξονα (τιμόνι)…

… και το Cross Control D2 για τον κινητήριο άξονα (διαφορικό).

BF Goodrich: Νέα ελαστικά «Cross Control 2»

24.389 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2020)

Στο πλαίσιο των εορτασμών 150 ετών από την ίδρυση της, η εταιρεία BF Goodrich παρουσίασε τα νέα ελαστικά «Cross Control 2» για φορτηγά οχήματα που επιχειρούν στον κλάδο των κατασκευών.

Η νέα γενιά ελαστικών «Cross Control 2» της BF Goodrich έχει εξελιχθεί, όπως και οι προκάτοχοι της, ειδικά για τον απαιτητικό κλάδο των κατασκευών.
Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην ΕΕ, τα νέα ελαστικά BF Goodrich Cross Control 2 καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες επιχειρήσεων και οδηγών σε ότι αφορά στην αντοχή, τις επιδόσεις και φυσικά την –κορυφαία- σχέση τιμής – αξίας που επιδεικνύουν.
Η νέα σχεδίαση του πέλματος τους προσφέρει αντοχή και εξαιρετική πρόσφυση, ανεξάρτητα από την επιφάνεια του εδάφους ή τις συνθήκες που επικρατούν ενώ, φέρει σήμανση «3PMSF».
Παράλληλα η BF Goodrich ανακοινώνει πω η διάρκεια ζωής των ελαστικών Cross Control D2 (κινητήριος άξονας) έχει αυξηθεί κατά 25% και αντίστοιχα των Cross Control S2 (κατευθυντήριος άξονας) κατά 40% χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τη δυνατότητα επαναχάραξης και αναγόμωσης, για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Επιπρόσθετα, για όλες τις αγορές των νέων της ελαστικών, καθόλη τη διάρκεια του 2020 (1/1 – 31/12), η BF Goodrich προσφέρει «Εγγύηση Ικανοποίησης 100%» για τις πρώτες 100 ημέρες χρήσης! Η εν λόγω Εγγύηση μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του Michelin MyPortal, της νέας πλατφόρμας της Michelin που αντικαθιστά το MyAccount και απευθύνεται σε επαγγελματίες.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως το «Myportal for Fleets» είναι ένα νέο κανάλι επικοινωνίας μεταξύ της Michelin και των πελατών της, που εξυπηρετεί επιβατικά οχήματα και Vans, εταιρικούς στόλους ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, αγροτικούς ή βιομηχανικούς στόλους και εταιρίες και μικτές δραστηριότητες. Μέσω αυτού, οι πελάτες της εταιρείες μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται άμεσα.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν συναλλαγές, 24 ώρες / ημέρα, 7 ημέρες / εβδομάδα όπως π.χ. η ενεργοποίηση εγγυήσεων για ελαστικά φορτηγών, η επικοινωνία με τη Michelin και η πρόσβαση στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Michelin Club Pro».
Παράλληλα, η εν λόγω πλατφόρμα παρέχει εργαλεία για την παρακολούθηση του κόστους των ελαστικού ενός στόλου οχημάτων.