Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Οι λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που προσφέρει η Schneider Electric, καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που προσφέρει η Schneider Electric, καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών.

Πλήρης γκάμα φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων από τη Schneider Electric (+vid)

16.592 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2022)

Κάθε ανάγκη της αγοράς είναι σε θέση να καλύψουν οι λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που προσφέρει η ηγέτιδα εταιρεία Schneider Electric, με τον νέας γενιάς «έξυπνο» φορτιστή EVlink Smart Wallbox, να μπορεί να αποκτηθεί και με κρατική επιδότηση. Ας γνωρίσουμε τους φορτιστές άλλα και το σύστημα διαχείρισης ενέργειας της εταιρείας…

Φορτιστές Schneider Electric για κάθε ανάγκη!


Περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και πάνω από 100.000 φορτιστές εγκατεστημένους σε 45 και πλέον χώρες, έχει να επιδείξει η εταιρεία Schneider Electric, που αποτελεί έναν παγκόσμιο κολοσσό στη διαχείριση της ενέργειας. Οι εν λόγω φορτιστές, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γαλλία, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ φέρουν την «Green Premium» πιστοποίηση (RoHS + REACh).
 
Σημειώνεται, πως η μεγάλη γκάμα φορτιστών της Schneider Electric είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη της αγοράς, είτε αυτόνομα με το ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης (Smart Wallbox – Parking) είτε με το εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης φορτιστών «Load Management System» (LMS). Ακόμα, οι φορτιστές -στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής EcoStruxure Building- είναι έτοιμοι να ενταχθούν σε οποιοδήποτε σύστημα διαχείρισης κάθε κτιρίου, ανεξαρτήτως μεγέθους.  Συνέχεια του άρθρου >>>