Στον δρόμο προς την πλήρη αυτονόμηση!

Στον δρόμο προς την πλήρη αυτονόμηση!

Ανακαλύψτε μαζί μας τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες που διατίθενται ήδη στα επαγγελματικά οχήματα, στον δρόμο προς την… πλήρη αυτονόμηση τους μέσα στις επόμενες δεκαετίες.

Οι «Τσιγκούνηδες» της αγοράς

Οι «Τσιγκούνηδες» της αγοράς

Ανακαλύψτε πόσο σημαντικό είναι το κόστος καυσίμων στο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας ενός επαγγελματικού οχήματος καθώς και ποια είναι τα πιο "ολιγαρκή" σε καύσιμο μοντέλα σε όλες τις υποκατηγορίες της ελληνικής αγοράς.

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προτάσεις επαγγελματικών ανά επαγγελματική δραστηριότητα καθώς, η χρήση των κατάλληλων «εργαλείων» διασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών, στο ελάχιστο δυνατό κόστος.

Μοντέλα «κλειδιά»  για πολλαπλές χρήσεις!

Μοντέλα «κλειδιά» για πολλαπλές χρήσεις!

Τα ελαφρά ημιφορτηγά, γνωστότερα και ως Pick-Ups, αποτελούν την -μακράν- δημοφιλέστερη κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών στην ελληνική αγορά κατά την τελευταία 20ετία και πλέον, χάρη στην αλματώδη εξέλιξη τους, είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με άνεση πολυτελή επιβατικά οχήματα.

Τα καλύτερα επαγγελματικά της χρονιάς

Τα καλύτερα επαγγελματικά της χρονιάς

Σε μια λαμπερή και ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Auto Τρίτη Α.Ε., η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της ελληνικής αγοράς επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων έδωσε το παρόν στην απονομή των βραβείων για το Καλύτερο Επαγγελματικό της Χρονιάς με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας χιλιάδων αναγνωστών.

Ισχυρότερο, ευφυέστερο, πιο αποδοτικό

Ισχυρότερο, ευφυέστερο, πιο αποδοτικό

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ford, η νέα γενιά του πλήρως ανανεωμένου Pick-Up, το οποίο πρωτοστατεί στις πανευρωπαϊκές πωλήσεις της κατηγορίας, αναμένεται να λανσαριστεί και στην ελληνική αγορά μέσα στο καλοκαίρι του 2019. ­­

αφιερωματα