Ο απόλυτος οδηγός αγοράς

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προτάσεις επαγγελματικών ανά επαγγελματική δραστηριότητα καθώς, η χρήση των κατάλληλων «εργαλείων» διασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών, στο ελάχιστο δυνατό κόστος.

Μοντέλα «κλειδιά»  για πολλαπλές χρήσεις!

Μοντέλα «κλειδιά» για πολλαπλές χρήσεις!

Τα ελαφρά ημιφορτηγά, γνωστότερα και ως Pick-Ups, αποτελούν την -μακράν- δημοφιλέστερη κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών στην ελληνική αγορά κατά την τελευταία 20ετία και πλέον, χάρη στην αλματώδη εξέλιξη τους, είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με άνεση πολυτελή επιβατικά οχήματα.

Ισχυρότερο, ευφυέστερο, πιο αποδοτικό

Ισχυρότερο, ευφυέστερο, πιο αποδοτικό

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ford, η νέα γενιά του πλήρως ανανεωμένου Pick-Up, το οποίο πρωτοστατεί στις πανευρωπαϊκές πωλήσεις της κατηγορίας, αναμένεται να λανσαριστεί και στην ελληνική αγορά μέσα στο καλοκαίρι του 2019. ­­

BRC: Για οικονομία και αξιοπιστία

BRC: Για οικονομία και αξιοπιστία

Η ιταλική ΒRC είναι σήμερα η ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στην παραγωγή και εμπορία ΚΙΤ υγραερίου και φυσικού αερίου και είναι παρούσα σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Οδοστρωτήρες με  «κουστούμι»!

Οδοστρωτήρες με «κουστούμι»!

Τα Pick-Up εξακολουθούν να είναι η δημοφιλέστερη κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα για περισσότερο από μια 20ετία και όχι άδικα. Ανακαλύψτε τους λόγους της επιτυχίας τους.

Οι χαμαιλέοντες των city logistics

Οι χαμαιλέοντες των city logistics

Με μεικτό από 2,6 – 3,4t., τα Μεσαία Vans μπορούν να υποστηρίξουν φορτία έως και 1,5t. προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στους επαγγελματίες & τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται –κυρίως- εντός της πόλης.

αφιερωματα