Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

best buy

Με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις και υψηλές μεταφορικές δυνατότητες, τα Μεσαία Vans είναι ιδανικά για τα αστικά περιβάλλοντα.

Μεσαία Vans: τα ιδανικά «εργαλεία» για την πόλη

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Οι πάσης φύσεως εφαρμογές που σχετίζονται με τις αστικές μεταφορές φορτίων, απαιτούν τη χρήση ευέλικτων και αποδοτικών οχημάτων που, ωστόσο, προσφέρουν μεγάλο χώρο φόρτωσης, πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και φυσικά, «ευκολίες» που λύνουν τα χέρια του επαγγελματία. Όλα τα παραπάνω, περιγράφουν τους ε

Προσιτό σε τιμή, πλούσιο σε εξοπλισμό! Δείτε τι τεχνολογικές εφαρμογές φέρει το νέο Renault Express Van.

Νέο Renault Express Van: MAXIMUM tech & MINIMUM price

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Μπορεί το νέο Renault Express Van να είναι από τα πιο προσιτά σε τιμή Vanette της ελληνικής αγοράς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάνει «εκπτώσεις» σε ποιότητα. Αντιθέτως διαθέτει έναν υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, τεχνολογικές καινοτομίες που καθιστούν τη ζωή του οδηγού ευκολότερη.

Ανακαλύψτε όσα φέρνει στην κατηγορία των Vanettes το νέο Mercedes-Benz Citan και τι έχει να επιδείξει η νέα γενιά του VW Caddy.

Citan vs Caddy: τα δύο πιο σύγχρονα Vanettes

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022

Τα νέα Mercedes-Benz Citan Van και Volkswagen Caddy Van, διαθέτουν έναν καθόλα σύγχρονο χαρακτήρα που θυμίζει επιβατικό όχημα, ενώ την ίδια στιγμή παραμένουν αξιόπιστα, αποδοτικά και ανθεκτικά «εργαλεία» δουλειάς, που εμφανίζουν υψηλές μεταφορικές δυνατότητες και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν όλες

Από τρεις εκδόσεις μήκους τα Citroen Jumpy και Mercedes-Benz Vito, δύο για το Ford Transit Custom, με το Vito να διαθέτει το μακρύτερο αμάξωμα.

Τι χωράνε και τι σηκώνουν 3 Best Seller Μεσαία Van

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022

Στην κορυφαία έκδοσή του, το Vito έχει το μακρύτερο αμάξωμα και τον πιο μεγάλο χώρο φόρτωσης. Όμως, το Transit Custom έχει το μεγαλύτερο μεικτό βάρος και το υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο. Συγκρίνουμε όλες τις εκδόσεις 3 δημοφιλών Μεσαίων Van.

Συγκρίνουμε τις μεταφορικές δυνατότητες τριών εκ των εμπορικών πρωταγωνιστών της ελληνικής αγοράς των Μεγάλων Vans.

Τρία κορυφαία Μεγάλα Vans στο μικροσκόπιο

Τρίτη, 26 Απριλίου 2022

Τα Fiat Ducato, Ford Transit & Mercedes-Benz Sprinter συγκέντρωσαν πέρυσι από κοινού το 51,21% των συνολικών νέων ταξινομήσεων στην κατηγορία των Μεγάλων Vans. Ας δούμε, όμως, πού υπερέχει και πού υστερεί το καθένα τους σε συγκεκριμένους τομείς που άπτονται της πρακτικότητας και αποδοτικότητάς τους.

Πόυ υπερτερούν και πού υστερούν τα Transit & Transit Custom στην μεταξύ τους σύγκριση.

Transit Vs Transit Custom: Οι μεταφορικές δυνατότητες

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022

Το Transit προβάλλει τις σημαντικά υψηλότερες μεταφορικές δυνατότητες, την ίδια στιγμή που το Transit Custom αντιπαραθέτει την αστική ευχρηστία και το χαμηλότερο κόστος χρήσης και κτήσης. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τη σύγκριση του Μεγάλου και του Μεσαίου Van της Ford.

Ούτε που θα μπορούσαμε να φανταστούμε λίγα χρόνια πριν, τα επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας που θα προσέφεραν σήμερα τα νέα φορτηγά στο εσωτερικό τους.

Δες 3 φορτηγά με καμπίνα σε μέγεθος γκαρσονιέρας!

Κυριακή, 24 Απριλίου 2022

Το όνειρο κάθε επαγγελματία οδηγού, ειδικά αυτού που δραστηριοποιείται στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, αποτελεί ένα αποδοτικό μα παράλληλα και ευρύχωρο εργαλείο δουλειάς. Ένα όχημα με ανέσεις. Σαν να λέμε ένα από τα 3 βαρέα φορτηγά που σας παρουσιάζουμε σήμερα, με XXL καμπίνα.

Πού κερδίζουν και πού χάνουν δέκα ηλεκτρικά van όλων των μεγεθών; Οι απαντήσεις στο μεγάλο μας αφιέρωμα για την ηλεκτροκίνηση στα επαγγελματικά οχήματα.

Φόρτιση & Αυτονομία: Top 10 Ηλεκτρικά Van

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022

Το Ford E-Transit διαθέτει μακράν τον ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα της αγοράς, ενώ το Fiat E-Ducato υπόσχεται την υψηλότερη αυτονομία, την ίδια στιγμή που το Maxus eDeliver 9 εξοπλίζεται με τις μεγαλύτερες μπαταρίες. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τα χαρακτηριστικά 10 Ηλεκτρικών Van όλων των μεγεθών.

Fiat Doblo Cargo Vs Ford Transit Connect Vs Volkswagen Caddy Van: Ποιο vanette μεταφέρει περισσότερο φορτίο; Ποιο έχει τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης; Αυτά και άλλα πολλά στο συγκριτικό μας.

Τι μεταφέρουν 3 Best Seller Vanette

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022

Το Doblo Cargo, ο πρωταγωνιστής στις ελληνικές πωλήσεις των Vanette, κυριαρχεί και στις μεταφορικές δυνατότητες της κατηγορίας, αν και το Transit Connect εμφανίζει υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο. Από κοντά και το νεότερο μέλος της τριάδας που συγκρίνουμε σήμερα, το νέο Caddy Van με τα προηγμένα οδικά χαρα

Πεντάστερο όχι μόνο σε ανέσεις αλλά και σε ασφάλεια το νέο Isuzu D-Max...

Isuzu D-Max: το μοναδικό 5άστερο των crash test

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022

Το πλήθος βραβείων για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα, αλλά κυρίως τα 5 αστέρια παθητικής ασφάλειας στα crash-test του Euro NCAP, είναι από μόνα τους αρκετά για να κάνουν τον υποψήφιο αγοραστή του Isuzu D-Max να επιδείξει την απαιτούμενη υπομονή μέχρι να του παραδοθεί ένα από τα κορυφαία Pick-

Τρία δημοφιλή μοντέλα που μπορείτε να εντάξετε στο δυναμικό της επιχείρησής σας με τη μέθοδο της μακροχρόνιας μίσθωσης και να λάβετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Top 3 Leasing Deals για αγορά Επαγγελματικού

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022

Επιλέγουμε τρεις συμφέρουσες προτάσεις από την αγορά του leasing, τρία δημοφιλή επαγγελματικά μοντέλα από τις best-selling κατηγορίες, που μπορείτε να κάνετε δικά σας πληρώνοντας μονάχα ένα μηνιαίο μίσθωμα και το κόστος του καυσίμου.

Δείτε ποια είναι τα τρία πιο ισχυρά Pick-Up που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα...

Tα τρία Pick-Up με τα περισσότερα άλογα

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022

Μπορεί το Jeep Gladiator να παίρνει κεφάλι με τους 264 ίππους, αλλά φέρει ένα 3λιτρο V6 «κτήνος». Από κοντά το Ford Ranger με τα 213 άλογα του μόλις 2λιτρου (twin-turbo) EcoBlue κινητήρα του. Οριακά πάνω από το ψυχολογικό φράγμα των 200 ίππων, το Toyota Hilux τερματίζει τελευταίο, πάρα τον νέο κινητ

Εντός ή εκτός πόλεως μπορούν να πιάσουν δουλειά τα μεσαία φορτηγά (στη φωτο το Volvo FL).

Αστικές μεταφορές (και όχι μόνο) με μεσαία φορτηγά

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022

Η ευελιξία των μεσαίων φορτηγών τα καθιστά «μπαλαντέρ» της μεταφορικής διαδικασίας, καθώς μπορούν να φέρουν εις πέρας από αστικές διανομές μέχρι εθνικές μεταφορές, αλλά και να δραστηριοποιηθούν σε ένα εργοτάξιο ή στην αποκομιδή απορριμμάτων. Ας δούμε τις προτάσεις των Mercedes-Benz και Volvo, που εμ

Δείτε πώς στέκεται το Peugeot Boxer απέναντι στον ανταγωνισμό του...

Peugeot Boxer: πού χάνει, πού κερδίζει

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022

Κοντά σε τιμές & μεταφορικές δυνατότητες με τον ανταγωνισμό του. Δεν έχει τις εξαιρετικές αξιολογήσεις που κατέκτησαν τα ανταγωνιστικά Ducato & Transit από Euro NCAP, ούτε τον Premium χαρακτήρα του Sprinter. Βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων της κατηγορίας του στην περσινή χρονιά. Ας δούμε τα συν