Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η εμπειρία του στον χώρο, η τεχνογνωσία και η ποιότητα των εργασιών θα σας δώσουν την πιο άρτια, λειτουργική και επαγγελματική λύση στις πιο προσιτές τιμές.

Η εμπειρία του στον χώρο, η τεχνογνωσία και η ποιότητα των εργασιών θα σας δώσουν την πιο άρτια, λειτουργική και επαγγελματική λύση στις πιο προσιτές τιμές.

Πολάκης, Top expert σε αμαξώματα και υδραυλικές πόρτες

(2/5/2023)

H επιχείρηση του κ. Πολάκη εξειδικεύεται για περισσότερα από 40 χρόνια στο κλάδο κατασκευής και επισκευής αμαξωμάτων και όχι μόνο. Στο χώρο τους προσφέρουν μια ευρεία γκάμα εργασιών, για ψυκτικούς θαλάμους, ανατρεπόμενα, υδραυλικές πόρτες και πλατφόρμες.

Η επιχείρηση του Στέλιου Πολάκη τα τελευταία 40 χρόνια  είναι πλέον μία από τις πιο γνωστές στον κλάδο, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου, ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία ξεχωριστά. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί και από το πελατολόγιο της εταιρίας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες της ελληνικής αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάντα δίπλα στον επαγγελματία οδηγό

Στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιεί τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη και είναι σίγουρο πως η εμπειρία στον χώρο, η τεχνογνωσία και η ποιότητα των εργασιών θα σας δώσουν την πιο άρτια, λειτουργική και επαγγελματική λύση.

Ένα από τα βασικότερα πλεονέκτηματα του να είστε πελάτης του κυρίου Πολάκη είναι το πλήθος εργασιών που μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε αυτή και η ασφάλεια που θα νιώσετε όταν μιλήσετε μαζί του.


Αν ψάχνετε μία αξιόπιστη, πρωτοπόρα εταιρία για την κατασκευή του αμαξώματος του επαγγελματικού σας, η Πολάκης Ζ. Στυλιανός είναι ο επαγγελματίας που αξίζει να εμπιστευτείτε.

Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η κατασκευή αμαξωμάτων ανοικτού τύπου, με αψίδες και μουσαμά απλό ή συρόμενο, ανατρεπόμενα, κλειστού τύπου, αλλά και κατασκευή ανακλινόμενων πλατφορμών οδικής βοήθειας ευρωπαϊκού τύπου (και με δυνατότητα τοποθέτησης ψαλιδιού για μεταφορά 2ου αυτοκινήτου). Επίσης παρέχουν μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών όπως επισκευές-ενισχύσεις σασί, τοποθετήσεις γερανών, κόντημα μεταξονίων, επισκευές αμαξωμάτων παντός τύπου, πολυεστερικά πατώματα σε θαλάμους, επισκευές γερανών κτλ.

Επίσης ένα από τα στοιχεία που κάνει την Πολάκης Ζ. Στυλιανός να ξεχωρίζει είναι και η μεγάλη γκάμα από υδραυλικές πόρτες που διαθέτει. Θα βρείτε πόρτες από όλους τους γνωστούς οίκους παραγωγής BAR, DAUTEL, MBB HUBFIX, DHOLLANDIA, ZEPRO, ANTEO, SORENSEN με ικανότητα ανύψωσης από 300kg εως 3000kg.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα όλη την γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει.

-Αμαξώματα
Όπως είπαμε πρόκειται για το κύριο αντικείμενο της εταιρίας. Το πλεονέκτημα της εταιρείας είναι πως οι επιλογές που προσφέρει είναι πολλές, αλλά όλες ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα κατασκευής και από το γεγονός ότι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταφοράς εμπορευμάτων.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από αμαξώματα ανοιχτού τύπου, με αψίδες, μουσαμά και με συρόμενο μουσαμά. Όλα κατασκευάζονται με σύγχρονο τρόπο, με υλικά άριστης ποιότητας και συνοδεύονται με μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ. Πέρα από την κατασκευή η εταιρία ειδικεύεται και στην επισκευή όλων των αμαξωμάτων.

H Πολάκης Ζ. Στυλιανός αναλαμβάνει την κατασκευή αμαξωμάτων παντός τύπου.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »