Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
AFTER SALES

After Sales Service

After Sales

Μάθε για... after sales.

Ο λόγος για τις υπηρεσίες after sales και τις extra παροχές των αντιπροσωπειών που παρέχουν πιστοποιημένο service και γνήσια ανταλλακτικά σε προσιτές τιμές, κρατώντας έτσι ψηλά την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.

Όταν μιλάμε για after sales

after sales

 • Aσφαλής λύση στα Ford

  Η εταιρεία Στάθης Σ. & Ν. διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ. με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τη συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση του επιβατικού και επαγγελματικού αυτοκινήτου σας. Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες.
   2394025605 Περισσότερα
 • Για να είσαι πάντα online!

  Η Waveloc φροντίζει, ώστε να να έχετε υπηρεσίες wi-fi και gps σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού σας με χαμηλό κόστος και χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία.
   2111980738 Περισσότερα
 • Αριστες υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές

  Η Peugeot KOUTLAS CARS, με παρουσία και εμπειρία 20 χρόνων, αποτελεί εξουσιοδοτημένη εμπορία, χώρο επισκευής και παροχής ανταλλακτικών & όλων των υπηρεσιών της Peugeot.

   2104830884-5 Περισσότερα
 • Θέλεις τον απόλυτο έλεγχο του στόλου σου;

  Η Fleet Simple ασχολείται με τις εφαρμογές διαχείρισης στόλου οχημάτων και στην προστασία των κινητών περιουσιακών σας στοιχείων.Μέσω αυτών των εφαρμογών υπόσχεται να αυξήσει την παραγωγικότητα της και να περιορίσουν τα έξοδά της.
    217 000 1314 Περισσότερα
 • Σχέση εμπιστοσύνης!

  Η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΤΗΣ ασχολείται με όλες τις πιθανές δραστηριότητες, συναλλαγές και υπηρεσίες που αφορούν ταξί, από την αγορά - μίσθωση έως την ασφάλεια και κάθε διεκπεραιωτική εργασία.
   210 5155318 Περισσότερα
 • Κινητή διαφήμιση στα ΤΑΞΙ!

  Η ΤΑΧΙ Communications Advertising Agency  δραστηριοποιείται στο χώρο των πρωτοποριακών μέσων της outdoor κινητής διαφήμιση. Διαθέτει πολυτελή στόλο ταξί, πάνω από 12.000 οχήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
   2166009300-1 Περισσότερα