Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αuto-MP3 & χιλιάδες τραγούδια με 5 ευρώ!

Αuto-MP3 & χιλιάδες τραγούδια με 5 ευρώ!

6.406 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες τώρα πως έχεις τη δυνατότητα να ακούς mp3 στο αυτοκίνητό σου, ασχέτως του πόσο παλιό είναι το ηχοσύστημα σου

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Αποκτάς εύκολα και απλά θύρα USB

Κοινοποίησέ το »


Έχεις μετατρέψει όλη σου τη μουσική σε mp3 αλλά δε μπορείς να την ακούσεις στο αυτοκίνητο; Όχι πια! Συνδέοντας ένα πολύ μικρό gadget σε χρόνο 0, μετατρέπεις το cd player σου ή ακόμα και το κασετόφωνο σε mp3 player. Τέρμα οι κουραστικές κασέτες και τα ογκώδη CD.

Το συνδέεις άμεσα.

Δεν χρειάζονται περίπλοκες διαδικασίες ούτε καμία εξοικείωση με τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Η μέθοδος είναι απλή και γρήγορη: το «κουμπώνεις» στην υποδοχή του αναπτήρα, βρίσκεις σε ποια συχνότητα επικοινωνεί με το  ράδιο (μόνο την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις) και είσαι έτοιμος!

Ασύρματη σύνδεση = όχι καλώδια να «κρέμονται»

Το εγκαθιστάς και ξεχνάς ότι υπάρχει! Η σύνδεση είναι ασύρματη οπότε δε περιορίζονται οι κινήσεις σου, κάτι που θα επηρέαζε και την οδηγική σου ασφάλεια,  αλλά ούτε χαλάει η «εικόνα» του ταμπλό από καλώδια που κρέμονται.

Το αγοράζεις με μόνο 5 ευρώ!

Δίνοντας μόνο 5 ευρώ αποκτάς την ίδια στιγμή τη δυνατότητα να μεταφέρεις όλη σου τη μουσική συλλογή από τον υπολογιστή ή το κινητό στο αυτοκίνητό σου εύκολα και γρήγορα, γλυτώνοντας τα πολύ περισσότερα χρήματα που θα χρειαζόσουν για να έχεις την ίδια ακριβώς δυνατότητα αλλάζοντας την «πηγή» του ηχοσυστήματος.

ΤΙP: Αντιγράφοντας όλα σου τα mp3 σε ένα «στικάκι» USB και αφήνοντας  το πάνω στο gadget μπορείς να καταργήσεις το μεταξύ τους «σύνδεσε – ξεσύνδεσε» και να έχεις πάντα έτοιμη την αναπαραγωγή της αγαπημένης σου μουσικής με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κοινοποίησέ το »