Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Κέρδισε 125 ευρώ το χρόνο με φιμέ

Κέρδισε 125 ευρώ το χρόνο με φιμέ

4.871 Επισκέψεις στο άρθρο

Βαρέθηκε να βάζεις βενζίνη και ψάχνεις έναν τρόπο για μεγαλύτερη οικονομία. Βάλε αντηλιακές μεμβράνες! Κερδίζεις 125 ευρώ το χρόνο, είναι οικονομικές, ανεβάζουν την απόδοση του κλιματιστικού και έχουν αντικλεπτικές ιδιότητες.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Κερδίζεις από 125 ευρώ το χρόνο

Κοινοποίησέ το »


Η απόσβεση των αντηλιακών μεμβρανών μπορεί να γίνει από τον πρώτο κιόλας χρόνο, και μάλιστα εύκολα. Υπολογίστε πως με την τοποθέτησή τους η κατανάλωση μειώνεται έως 33%, ωστόσο εσείς υπολογίστε περίπου 20%. Aρα, για ένα μοντέλο με κατανάλωση 8,0 λτ./100 χλμ., κερδίζεις 1,6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα (ή 2,5 ευρώ). Με δεδομένο, λοιπόν, ότι τους καλοκαιρινούς μήνες διανύει ένας οδηγός κατά μέσο όρο 5.000 χλμ./έτος, το όφελος μόνο και μόνο από την κατανάλωση είναι 125 ευρώ. Από εκεί και πέρα, ένα άλλο σημαντικό είναι ότι το air condition δεν δουλεύει υπερωρίες, άρα γλιτώνεις από ενδεχόμενες βλάβες ή αναπλήρωση φρέον, που σημαίνει ότι το όφελος είναι πολύ μεγαλύτερο από τα 125 ευρώ που βλέπεις άμεσα στον οικογενειακό προϋπολογισμό. 

Με ένα 100άρικο τις έκανες δικές σου

Το κόστος για την τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών ξεκινά από τα 100 ευρώ και φτάνει έως τα 200, ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρείας, το αυτοκίνητο, την εποχή που θα το αποφασίσετε κ.λ.π... Κυρίως ωστόσο οι διαφορές τιμών είναι ανάλογες με το μέγεθος του αυτοκινήτου. Διαφορετικές τιμές δίνονται για 3θυρα, για 5θυρα και άλλες για SUV. Η τοποθέτηση γίνεται πάντα αυθημερόν. 

Αυξάνεται η απόδοση του κλιματιστικού, έχει αντικλεπτικές ιδιότητες

Τα κέρδη από την τοποθέτηση μεμβρανών δεν είναι αόριστα, το αντίθετο, είναι πολλά και σημαντικά.
  • Αυξημένη προστασία για όσους πάσχουν από δερματοπάθειες και οφθαλμολογικά νοσήματα.
  • Αισθητή μείωση της θερμοκρασίας της καμπίνας επιβατών τους καλοκαιρινούς μήνες.
  • Πιο αποδοτική λειτουργία κλιματιστικού και περιορισμένη χρήση του, σε συνδυασμό με μικρότερη κατανάλωση. 
  • Μεγαλύτερη προστασία για τις ευπαθείς ομάδες (μικρά παιδιά - βρέφη - ηλικιωμένους).
  • Μείωση της υπεριώδους (Ultra Violet) ακτινοβολίας Α και Β.
  • Γρήγορη απόσβεση – γρήγορο κέρδος.
  • Αντικλεπτικές ιδιότητες. 
  • Προστασία από τα κακορυθμισμένα φώτα το βράδυ. 
Συγκρατιούνται τα θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος, χωρίς να κινδυνεύουν να κοπούν οι επιβάτες.
Οι αντηλιακές μεμβράνες είναι νόμιμες αν ο οδηγός έχει σωστό οπτικό πεδίο

Με κοινή απόφαση των Υπουργών Μεταφορών και Επικοινωνιών και Δημόσιας Τάξης, καθορίζονται οι προδιαγραφές των μεμβρανών που επιτρέπεται να επικολλώνται στα παράθυρα πίσω από τη θέση του οδηγού - συνοδηγού, όταν το αυτοκίνητο διαθέτει δεξιό καθρέπτη, καθώς και οι περιπτώσεις εκείνες που για ιατρικούς λόγους επιτρέπεται η επικόλληση μεμβρανών σε όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου. Ειδικότερα, τα διαφανή μέρη του ανεμοθώρακα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από τέτοια ύλη, ώστε:

α) η διαφάνεια του ανεμοθώρακα να μην ελαττώνεται με την πάροδο του χρόνου.
β) να μην παραμορφώνουν τις εικόνες των αντικειμένων που φαίνονται δια μέσου του ανεμοθώρακα.
γ) σε περίπτωση θραύσης τους, ο οδηγός να έχει ικανή καθαρή θέα της οδού.


Συμπληρωματικά ο νομοθέτης αναφέρει στο ίδιο άρθρο πως «Απαγορεύεται η τοποθέτηση ή ανάρτηση μπροστά ή πίσω από τον ανεμοθώρακα, ως και η επικόλληση σε αυτόν αντικειμένων που περιορίζουν την ορατότητα του οδηγού. Το μηχανοκίνητο όχημα πρέπει να είναι κατασκευασμένο κατά τρόπον, ώστε το πεδίο ορατότητας του οδηγού, μπροστά, δεξιά και αριστερά αυτού, να είναι αρκετό για να είναι δυνατή η ασφαλής οδήγηση».

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

    ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

    Η ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS δραστηριοποιείται απο το 2002 σε μουσαμάδες φορτηγών, επιγραφές και ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων με μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, ρολού, τύπου ενιαίας εκτύπωσης 6χρωμα υδροδιαλυτά μελάνια τύπου eco solvent σε ποιότητα ανάλυσης έως και 1440.dpi.
     210 5570000 Περισσότερα