Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Σου κάνουν εύκολη ζωή και διαδρομή

Σου κάνουν εύκολη ζωή και διαδρομή

25.213 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι χρειάζεται το αυτοκίνητό σου και εσύ ο ίδιος το καλοκαίρι; Η ερώτηση δύσκολη και οι απαντήσεις πολλές.

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Θέλεις καινοτόμα προιόντα ; Hi-tech τεχνολογίας ; Θέλεις εκείνα που  είναι χρηστικά; Απλά τα απολύτως απαραίτητα ή εκείνα που γλιτώνουν λεφτά; Υπάρχουν και εκείνοι, φυσικά, που ψάχνουν  το value for money. Από όλα διαθέτει η αγορά!

Κοινοποίησέ το »


Κάποιοι ξεκινούν τώρα και άλλοι σε λίγο καιρό, τις καλοκαιρινές τους διακοπές προς διάφορες κατευθύνσεις. Καλά τα μπάνια με καφέ στο χέρι (ή μπύρα για τους πιο… απαιτητικούς), καλό το φαγοπότι και το αραλίκι γενικότερα, ωστόσο για να συμβούν όλα αυτά και να μην χρειαστεί να χαλάσουν οι όμορφες αυτές στιγμές, θα πρέπει να φροντίσουμε από πριν.

Τι εννοεί ο ποιητής θα πουν μερικοί. Εννοεί πως με το αυτοκίνητό μας αναμένεται να γράψουμε πολλά χιλιόμετρα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι επιβάλλεται να έχουμε κάθε άνεση μέσα σε αυτό και πάνω από όλα ασφάλεια. Το κυριότερο είναι ο καλοκαιρινός έλεγχος. Σωστό service (και A/C για την απαραίτητη δροσιά). Κάπως έτσι θα έχετε κάνει μια καλή αρχή.

Από εκεί και πέρα ξεκινούν οι «βελτιώσεις». Είτε αισθητικές, είτε για λόγους χρηστικότητας, είτε για λόγους ασφάλειας. TOP Αξεσουάρ που το καθένα κάνει και τη δική του δουλειά. «Πινελιές» επίσης, με αντίκρισμα ένα αυτοκίνητο που θα το απολαμβάνει ο κάτοχος, θα το χαζεύουν οι γύρω του.

Αντηλιακές μεμβράνες για προστασία και μούρη

Αντηλιακές μεμβράνες για προστασία και μούρη

    Μάθε τώρα γιατί με τα φιμέ τζάμια το αυτοκίνητό σου είναι πάντα δροσερό, βλέπεις καλύτερα ενώ οδηγάς και περιορίζεις τα αδιάκριτα βλέμματα, και όλα αυτά μόνο με 80 ευρώ!
     
    Χαμηλότερη θερμοκρασία καμπίνας!

    Οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι στην Ελλάδα φτάνουν και ξεπερνάνε συχνά αυτές της βορείου Αφρικής. Οι 40 βαθμοί την περίοδο του Αυγούστου είναι δεδομένοι ενώ η διάρκεια του καύσωνα μεγαλώνει όσο αυτή των διακοπών μας μικραίνει.
    Ένα αυτοκίνητο που κινείται στην Αθήνα το καλοκαίρι είναι αδιανόητο να μην έχει κλιματισμό. Το ανοιχτό παράθυρο όχι μόνο δε δροσίζει, αλλά βάζει μέσα την αντηλιά, τη ζέστη, το θόρυβο και τα καυσαέρια. 

    Εφόσον τα τζάμια πλέον παραμένουν κλειστά το καλοκαίρι, τι καλύτερο από το να κόβουν και τον ήλιο. Μια καμπίνα με σκιά δροσίζεται πολύ πιο γρήγορα από το air condition από ότι ένα ηλιόλουστο εσωτερικό. Τα φιμέ τζάμια μπορούν να κρατήσουν σχεδόν όλη την υπεριώδη ακτινοβολία, αυτή που μεταφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό ζέστης, έξω από την καμπίνα του αυτοκινήτου.

    Ένα αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια παρκαρισμένο με τις ώρες στον ήλιο έχει αποδεδειγμένα σημαντικά χαμηλότερη θερμοκρασία στο εσωτερικό του από ένα με διαφανή κρύσταλλα. Σύμφωνα με μετρήσεις, η θερμοκρασία καμπίνας σε ένα παρκαρίσμενο αυτοκίνητο με διαφανή κρύσταλλα μπορεί να φτάσει εώς και 60 βαθμούς!

    Προσφέρουν καλύτερη ορατότητα – δεν τυφλώνεσαι από τον ήλιο!

    Τα φιμέ τζάμια όμως εκτός από το να μην επιτρέπουν στη ζέστη να μπει μέσα, κρατάνε έξω και τον ήλιο. Ειδικά τις πρωινές και απογευματινές ώρες που ο ήλιος είναι χαμηλά με τα φιμέ τζάμια δεν τυφλώνεσαι, ενώ αν υπάρχουν παιδιά στο αυτοκίνητο, δεν τα ψήνει μέσα στο πρόσωπο. 

    Δίνουν αέρα VIP

    Εκτός των παραπάνω πλεονεκτημάτων, τα φιμέ τζάμια μεταμορφώνουν την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου προσθέτοντας τεράστιες ποσότητες στιλ και οπτικής πολυτέλειας. Επίσης, περιορίζουν τα αδιάκριτα βλέμματα καθώς είναι δυσκολότερο να δει κάποιος στο εσωτερικό ακόμα κι αν πλησιάσει πάρα πολύ.

    Χαμηλό κόστος και άμεση τοποθέτηση

    Δίνοντας μόνο 80 ευρώ, μπορείς να αποκτήσεις άμεσα φιμέ τζάμια! Μπαίνουν σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων  και σου τα τοποθετούν μέσα σε 2 μόνο ώρες!
     

    Infotainment στο αυτοκίνητο

    Infotainment στο αυτοκίνητο

      Infotainment στα αμάξια (IVI) είναι μια συλλογή από hardware που είναι εγκατεστημένα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ή σε άλλο μέσο μεταφοράς , για την παροχή εικόνας ή ήχου.
      Στην κατηγορία εντάσσεται και το σύστημα πλοήγησης (GPS) .Επί το πλείστον τα συστήματα IVI συνδέονται με bluetooth και το κινητό , βοηθόντας  έτσι τον επιβάτη να μπορεί να δώσει μέχρι και φωνητικές εντολές.

      Στις μέρες μας καλώς ή κακώς είμαστε σχεδόν εξαρτημένοι από το ίντερνετ. Όπου και αν βρισκόμαστε ψάχνουμε για διαθέσιμη σύνδεση wi-fi είτε βρισκόμαστε σε κάποιο συγγενικό - φιλικό σπίτι , είτε σε καφετέρια, πλέον μέχρι και μέσα στο αεροπλάνο που πρίν λίγα χρόνια έπρεπε να το έχουμε τελείως κλειστό. Η εξαίρεση μέχρι πρόσφατα ήταν το αυτοκίνητο. Μόνο εκεί δεν είχε φτάσει το wi-fi.
      Ο μόνος τρόπος ήταν να ανοίξεις τα δεδομένα του κινητού και να το έκανες wi-fi hotspot, με συνέπεια να «έτρωγες» όλα τα δεδομένα σου σε χρόνο ρεκόρ. µEτσι διάφοροι κατασκευαστές αυτοκινήτων αποφάσισαν να αναπτύξουν ένα in-car σύστημα wi-fi που θα επιτρέπει στους επιβάτες του να συνδέονται μέσα από το όχημά τους με ικανοποιητικές για τις συνθήκες ταχύτητες.
       Μερικά αυτοκίνητα βγαίνουν πλέον από την γραμμή παραγωγής με δυνατότητα σύνδεσης στο internet, αλλά υπάρχουν και ειδικά εξαρτήματα που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλό συμβατικό αυτοκίνητο σε κινούμενο wifi hotspot.
      Γιατί να έχω wifi στο αυτοκίνητο;

      • Λόγω της κεραίας του , δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα σε κανένα κινητό τηλέφωνο .
      • Επιτρέπει σε πολλαπλές συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο χωρίς να «τρώει» ταχύτητα.
      • Δεν «πεθαίνει» η μπαταρία του κινητού από την χρήση internet όσο αν όταν είναι συνδεδεμένο με τα δεδομένα.
      Οθόνες
      Πρίν μερικά χρόνια αν έκανες κουβέντα για οθόνες αυτοκινήτων το καλύτερο που μπορεί να περιμέναμε ήταν να αναγράφει το όνομα του σταθμού που ακούμε ή του τραγουδιού. Σήμερα οι οθόνες των αυτοκινήτων είναι σαν ένα smartphone, σαν ένας μικρός υπολογιστής.
       
       Κριτήριο επιλογής οθόνης :
      Το μέγεθος σίγουρα μετράει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όσο πιο μεγάλη η οθόνη τόσο πιο εύχρηστη θα είναι για τον επιβάτη.
      • Ύπαρξη ή δυνατότητα τοποθέτησης navigation
      • TV tuner (Δυνατότητα λήψης και προβολής καναλιών τηλεόρασης)
      • Mirror Link : Τεχνολογία που επιτρέπει να προβάλετε την οθόνη του κινητού σας στο σύστημα multimedia χωρίς κάποιο άλλο περιφερειακό
      • Η συμβατότητα με το ios ή το android σας και οι θύρες εξόδου της κάθε οθόνης

      5 τρόποι προστασίας από τον ήλιο

      5 τρόποι προστασίας από τον ήλιο

        Το καλοκαίρι είναι στα πάνω του, οι διακοπές είναι κοντά και η διάθεσή μας ανεβαίνει. Μόνο που το αυτοκίνητό μας δε συμμερίζεται τη χαρά μας, ειδικά αν δεν το προφυλάσσουμε από τον ήλιο.
        Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά πολλούς τομείς του αυτοκινήτου, έχοντας ως αποτέλεσμα τη φθορά του. Η επαφή με το αλάτι και την άμμο, καθώς και η σκόνη από χωματόδρομους σίγουρα δεν είναι σύμμαχοι με το αυτοκίνητό μας. Αυτό συνεπάγεται επιπλέον έξοδα για εμάς, κάτι που φυσικά θέλουμε να αποφύγουμε. Ας δούμε λοιπόν ποια σημεία είναι αυτά που κινδυνεύουν περισσότερο και πώς μπορούμε να περιορίσουμε την πρόωρη φθορά του οχήματός μας.

        Κουκούλες προστασίας

        Η πιο αξιόπιστη λύση είναι η τοποθέτηση προστατευτικής κουκούλας στο αυτοκίνητο. Το βασικότερο πλεονέκτημα που προσφέρει είναι ότι «αγκαλιάζει» ολόκληρο το αυτοκίνητο, καλύπτοντας κάθε του επιφάνεια. Θα πρέπει, πριν τοποθετήσουμε την κουκούλα, να καθαρίσουμε το αυτοκίνητο, διότι οι κόκκοι σκόνης θα δημιουργήσουν γρατσουνιές, καταστρέφοντας με τον καιρό το χρώμα.

        Ηλιοπροστασία

        Πρόκειται για την πιο εύκολη και γρήγορη λύση για την προστασία αυτοκινήτου. Τοποθετείται στο εμπρόσθιο ή στο πίσω παρμπρίζ και η κύρια διαφορά με τη κουκούλα είναι ότι προστατεύει μόνο το εσωτερικό τμήμα του οχήματος.

        Ηλιακές μεμβράνες

        Αντίστοιχα όπως και με την ηλιοπροστασία προστατεύουν το εσωτερικό τμήμα του οχήματος. Η μεγάλη διαφορά έγκειται στο ότι οι μεμβράνες είναι μόνιμα τοποθετημένες στα τζάμια, οπότε προσφέρουν διαρκή προστασία. Επιπλέον οι ηλιακές μεμβράνες συνεισφέρουν και στην οικονομία καυσίμου έως 33%. Παράλληλα το air condition ζορίζεται λιγότερο και άρα γλιτώνεις χρήματα από ενδεχόμενες βλάβες ή αναπλήρωση φρέον.

        Καλύμματα καθισμάτων

        Η τοποθέτηση καλυμμάτων στα καθίσματα προσφέρει προστασία σε πολλούς τομείς, όπως είναι το αλάτι της θάλασσας και ο ανθρώπινος ιδρώτας. Επιπλέον, τα καλύμματα προσφέρουν προστασία από τον ήλιο που με το πέρασμα του χρόνου αλλοιώνει το χρώμα και μειώνει την ανθεκτικότητα του υφάσματος των καθισμάτων.

        Χημική προστασία

        Ακόμα ένας τρόπος για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποια ειδικά χημικά προϊόντα. Για παράδειγμα, υπάρχουν σπρέι ή γαλακτώματα για το ταμπλό που το ενυδατώνουν, καθώς περιέχουν σιλικόνη. Για το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου υπάρχουν ανάλογα υλικά που προστατεύουν το χρώμα. Αντίστοιχα αυξημένη ανάγκη περιποίησης έχει και το δερμάτινο σαλόνι του αυτοκινήτου, για να αποφύγετε γρατζουνιές ή σκισίματα που μπορεί να προκύψουν από την «αφυδάτωση».

        Αισθητική βελτίωση και τα βλέμματα επάνω σου

        Αισθητική βελτίωση και τα βλέμματα επάνω σου

          Θέλεις να κάνεις το αυτοκίνητό σου ελκυστικό στα περαστικά βλέμματα; Μια εξάτμιση, αεροτομή & προφυλακτήρας, ζαντολάστιχα, φιμέ τζάμια και car wrapping, για να δείχνει πλήρως αναβαθμισμένο. Δες τώρα πως με μερικές απλές και γρήγορες πινελιές, θα κάνεις τους πάντες να σε κοιτούν!
           
          Εξάτμιση για εμφάνιση και ήχο που μετράει!

          Εκτός των πλεονεκτημάτων στην απόδοση του οχήματος, οι εξατμίσεις, ειδικά οι απολήξεις τους, προσδίδουν και ένα διαφορετικό «λουκ» και προσφέρονται σε πολλές επιλογές. Με μεγάλη διάμετρο (μπουρί), με διπλή απόληξη, ορθογώνιες με καμπυλωμένες ακμές κ.τ.λ.. Έτσι μπορείς να κάνεις πιο σπορ ή αγριεμένη την εμφάνιση του αυτοκινήτου σου, εξατομικεύοντάς τη στα δικά σου στάνταρ. 

          Βελτίωση εμφάνισης με body kit

          Αν θέλεις ένα πλήρες λίφτινγκ στην εμφάνιση του αυτοκινήτου σου, η απάντηση κρύβεται στη λέξη body kits. Υπάρχουν άπειροι διαφορετικοί συνδυασμοί για να διαλέξεις και πραγματικά να κάνεις το αυτοκίνητό σου να φαίνεται διαφορετικό. Τα πιο δημοφιλή μέρη ενός body kit που επιλέγουν να προσθέσουν οι περισσότεροι είναι οι αεροτομές και οι προφυλακτήρες. 

          Ζαντολάστιχα που δίνουν προσωπικότητα στο αυτοκίνητο

          Οι ζάντες με τα ελαστικά θα προσδώσουν την απαραίτητη αίγλη στο αυτοκίνητό σου. 

          Και σε αυτόν τον τομέα οι aftermarket επιλογές είναι απεριόριστες. Ζάντες ακτινωτές, αστέρι, χρωματιστές και πολλά ακόμα σχέδια, καθώς επίσης και με διαφορετικά υλικά κατασκευής (αλουμίνιο, carbon, νίκελ).  Η λίστα είναι ατελείωτη για αυτό πριν προβείς σε οποιαδήποτε αγορά, καλό θα ήταν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου τη γνώμη του ειδικού, που έχει μάτι με τεράστια εμπειρία. 

          Διχρωμίες και όχι μόνο με μεμβράνες βινυλίου

          Τέλος, σας προτείνουμε μία νέα τάση για την αλλαγή του χρώματος του αυτοκινήτου σας η μόνο κάποιων μερών. Οι ματ μεμβράνες θα σας δώσουν εκπληκτική εμφάνιση και θα απαλλαγείτε από τον φόβο μήπως μετανιώσετε για την επιλογή του χρώματος, αφού η αφαίρεση είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία χωρίς επιπτώσεις φθορές στο χρώμα του αυτοκινήτου.
           

          Για να μην γεμίσεις και την καμπίνα πράγματα!

          Για να μην γεμίσεις και την καμπίνα πράγματα!

            Ετοιμάζεστε για διακοπές και τα πράγματα δεν χωράνε πουθενά. Ψάχνετε μια λύση για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε μαζί σας. Δείτε τώρα ποιες είναι αυτές.
            Πολλές φορές το αυτοκίνητό μας δεν είναι αρκετό ώστε να χωρέσει τα αναγκαία. Εξάλλου οι μεταφορικές μας ανάγκες αλλάζουν διαρκώς είτε λόγω νέων μελών στην οικογένεια είτε λόγω νέων χόμπι, είτε απλώς μεγάλης παρέας για το ταξίδι. Δεν είναι όμως ανάγκη να αλλάξουμε αυτοκίνητο για να μεταφέρουμε τα απαραίτητα και μάλιστα με ασφάλεια.

            Πώς όμως θα γίνει αυτό αν το αυτοκίνητο δεν χωράει καλά καλά τα πράγματα δύο ανθρώπων για ένα τριήμερο; Γίνεται να στερήσουμε από τα παιδιά μας τη χαρά του ανέμελου παιχνιδιού με το ποδήλατό τους; Ή από τους φίλους μας να έρθουν μαζί μας για ποδήλατο;
            Μπαγκαζιέρες οροφής

            Οι μπαγκαζιέρες μας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρουμε με ασφάλεια όλα τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε δημιουργώντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στην οροφή του αυτοκινήτου μας. Οι ποιοτικές μπαγκαζιέρες χαρακτηρίζονται ως παντός καιρού μιας και είναι κατασκευασμένες ώστε να σας ακολουθούν σε οποιαδήποτε καλοκαιρινή ή χειμερινή δραστηριότητα. Η χωρητικότητα τους ποικίλει ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξετε. Στα πλεονεκτήματά τους το αεροδυναμικό σχήμα που δεν επηρεάζει την κατανάλωση, ενώ δεν παράγει και θόρυβο. Μειονέκτημα η πρόσβαση. Δύσκολα φτάνεις στην οροφή αν χρειαστείς κάτι.
            Σχάρες οροφής

            Βαλίτσες, κούτες και άλλα ογκώδη αντικείμενα πολλές φορές μας δημιουργούν πρόβλημα όταν θέλουμε να ταξιδέψουμε. Μια εξαιρετική λύση είναι οι σχάρες αυτοκινήτου όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε ότι δε χωράει στο πορτμπαγκάζ μας. Ανάλογα το είδος του οχήματος παράγονται σε διάφορα μήκη και σχήματα. Προτιμήστε να είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά ώστε να παρατείνεται το χρόνο ζωής τους. Μειονεκτούν έναντι της κλειστής μπαγκαζιέρας, καθώς αφήνουν εκτεθειμένα τα αντικείμενα στις καιρικές συνθήκες, τον άνεμο και τον ήλιο, ενώ μειώνουν τον αεροδυναμικό συντελεστή.

            Gadget και αξεσουάρ που θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και όμορφη!

            Gadget και αξεσουάρ που θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και όμορφη!

              Φορτιστής αυτοκινήτου για να μην ξεμείνεις ποτέ!

              Αναμφισβήτητα, οι περισσότεροι στο αυτοκίνητό τους, κυρίως σε πόλεις που δεν γνωρίζουν καλά ή σε μεγάλα ταξίδια, χρησιμοποιούν το GPS. Η χρήση του καταναλώνει μεγάλη ποσότητα μπαταρίας, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ξεμένουμε. Η καλύτερη λύση είναι ένας φορτιστής αυτοκινήτου, που δεν κοστίζει ακριβά και τοποθετείται εύκολα στον αναπτήρα που διαθέτει το αυτοκίνητο. Αν διαθέτετε ένα από τα νέα μοντέλα της αγοράς, τότε δεν θα χρειαστεί να αφαιρέστε τον αναπτήρα, καθώς υπάρχουν ειδικές υποδοχές.

              Ακούς τη μουσική που θέλεις και μιλάς στο κινητό με ασφάλεια

              Το transmitter carg7 με Bluetooth, είναι ένα gadget που θα σας βοηθήσει να έχετε ασφαλή απολαυστική και ξεκούραστη οδήγηση ακούγοντας τα τραγούδια σας με την ένταση που δίνει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας, και αν δεχθείτε κάποια κλήση στο κινητό η μουσική σταματάει αυτόματα και μπορείτε να απαντήσετε χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, αφού υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης για αυτόματη απάντηση εντός κάποιων δευτερολέπτων.

              Βάση κινητού για να μην αποσπάται η προσοχή σου

              Με μία απλή βάση κινητού, τοποθετείτε το τηλέφωνό σας σε τέτοιο σημείο που θα μπορείτε να το βλέπετε εύκολα. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να αποσπάται η προσοχή σου την ώρα που οδηγάς. Υπάρχουν δύο είδη. Οι μαγνητικές και εκείνες με βεντούζες.

              GPS για να βρίσκεις άνετα το μέρος που ζητάς

              Εάν δεν θέλετε να χάνεστε ή να χρησιμοποιείτε το κινητό σας που καταναλώνει πολλή μπαταρία και έχει μικρή οθόνη, το GPS είναι μία πολύ καλή επιλογή. Είναι απαραίτητο, οικονομικό και αξιόπιστο. Με αυτό τον τρόπο θα βρίσκετε πάντα εύκολα τον προορισμό σας και φυσικά με φωνητικές εντολές. Θέλεις το hi-tech; Παραδείγματος χάρη σαν το νέο MLS Talk&Drive. Απλά του μιλάς και του λες που θέλεις να πας. Αυτό σου ανοίγει τη συντομότερη διαδρομή, μακριά από την κίνηση, μακριά από περιστατικά που μπορεί να έγιναν εκείνη την ώρα σε κάποιο δρόμο της Αθήνας. Και όλα αυτά σε 5.0 ίντσες. Εχει τη δυνατότητα να σε ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση στους δρόμους και φυσικά σε παρακάμπτει στις πιο σύντομες διαδρομές για τον προορισμό σου. Εγινε μια πορεία, ένα ατύχημα, υπάρχει κάποιο έργο, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ θα ακολουθήσεις τους ανοιχτούς δρόμους!

              Ειδικός αντάπτορας ώστε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου

              Ο Automatic αντάπτορας αυτοκινήτου συνδέεται με το αυτοκίνητο και ενημερώνει τον οδηγό για την ταχύτητα, το επίπεδο καυσίμου και οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρει για την οδήγηση μια δεδομένη στιγμή. Εξαιρετική λύση για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου, κυρίως αν αυτό δεν έχει όλα τα συστήματα που διαθέτει ένα νέο μοντέλο.

              Το Fobo Tire Plus για να ξέρεις τι γίνεται στα ελαστικά σου

              Θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των ελαστικών σου, βλέποντας την πίεσή τους, αλλά και αν υπήρξε κάποιο ξαφνικό πρόβλημα; Αν δεν έχεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο με όλες τις νέες τεχνολογίες, τότε με το Fobo Tire Plus θα κερδίσεις σε κόπο και ασφάλεια!

              Κάμερα

              Μία κάμερα μπορεί να προστατεύσει τους οδηγούς από πιθανό ατύχημα καθώς μπορούν να βλέπουν καλύτερα και στα πιο δύσκολα σημεία. Θέλεις να παρκάρεις σε κάποιο στενό μέρος επειδή δεν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού και φοβάσαι μη «φας» κάποιο ήδη σταθμευμένο όχημα; Τότε δεν μπορείς να κάνει καλύτερη αγορά!

              Δίχτυ Ελαστικό-Διαχωριστικό Οργάνωσης Πορτμπαγκάζ

              Αυτό το διαχωριστικό δίχτυ σας βοηθά να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε πράγματα στο πορτμπαγκάζ σας. Είναι ελαστικό και διαθέτει 4 σημεία στήριξης με δυνατότητα εγκατάστασης με κλιπς. Είναι ισχυρό για να προστατεύετε τα πράγματά σας. Το σχήμα του είναι τραπεζοειδές και διαθέτει 4 πλαστικά αυτοκλειδώμενα γατζάκια.

              Εσωτερικός βοηθητικός καθρέπτης αυτοκινήτου πίσω καθίσματος Diono EasyView Plus TV

              Ο πρώτος καθρέφτης για το πίσω κάθισμα, που περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, πάνω σε μια μπάλα και με υποδοχή για να τον τοποθετήσετε στην τέλεια γωνία για να βλέπετε το μωρό σας, χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τον μπροστινό καθρέφτη του αυτοκινήτου σας. Προσαρμόζεται, με ασφάλεια, στη μέση οποιουδήποτε προσκέφαλου. Ο καθρέφτης Easy View δεν εμποδίζει την ορατότητα σας προς τα πίσω και δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί απευθείας από πάνω από το μωρό. Το κυρτό σχήμα του προσφέρει τη μεγαλύτερη αντανάκλαση από όποιον άλλον καθρέπτη.

              Ψυγείο Αυτοκινήτου Φορητό 12 volt - Χωρητικότητα 7,5 L

              Φορητό ψυγείο που θα σας προσφέρει ανέσεις τόσο στο ταξίδι σας όσο και στο camping, τις εκδρομές, το τροχόσπιτο κ.λ.π. Η χωρητικότητά των 7,50 λίτρων το καθιστά ιδανικό για φορητό ψυγείο αυτοκινήτου. Διπλής χρήσης ψυγείο αυτοκινήτου - σκάφους για το καλοκαίρι, θερμοθάλαμος για τον χειμώνα! Συνδέεται απ ευθείας στον αναπτήρα του αυτοκινήτου (εμπεριέχεται καλώδιο). Ακόμα και εάν δεν είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα είναι ένας ισοθερμικός θάλαμος που θα κρατήσει το περιεχόμενό του κρύο ή ζεστό για πολλές ώρες !
               

              Τα top & summer accessories

              Τα top & summer accessories

                MICHELIN PILOT SPORT

                - 1ο στο φρενάρισμα σε ΣΤΕΓΝΟ οδόστρωμα 
                - 1ο στο φρενάρισμα σε ΒΡΕΓΜΕΝΟ οδόστρωμα
                - 1ο στον χρόνο γύρου σε ΣΤΕΓΝΗ πίστα
                - 1ο σε διάρκεια ζωής

                www.elastika-paxinos.gr- 2107484566

                ZESTINO RACING TYRES 205/45/16 GREDGE 07R

                • Semi slick ελαστικό για οδήγηση σε ακραίες καταστάσεις.
                • Οι δύο κεντρικές αυλακώσεις εξασφαλίζουν γρήγορη απομάκρυνση του νερού και καλύτερο φρενάρισμα στο βρεγμένο.
                • Οι δύο εξωτερικές αυλακώσεις με διαφορετικό μήκος και γωνία κλήσης ενισχύουν την πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα.
                • Ενισχυμένο πλαϊνό τοίχωμα του ελαστικού για αντοχή στα στριψίματα, καλύτερο κράτημα και αντοχή.
                • Σκληρή γόμα η οποία προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ελαστικού.
                www.onlinetyres.gr-2105721023

                YOKOHAMA 205/70/15 96H GEOLANDAR A/T-S G015
                • Ελαστικό μικτής χρήσης για όλα τα εδάφη και τα οδοστρώματα. Αντικαταστάτης του επιτυχημένου G012.
                • Η σχεδίαση των τακουνιών στο πέλμα  επιτρέπει την οδήγηση σε άγρια οδοστρώματα ακόμα και εκτός δρόμου.
                • Στιβαρά προστατευτικά πλευρικού τοιχώματος και ενισχυμένος σκελετός για αντοχή σε όλες της συνθήκες.
                • Χρήση σε συνθήκες χιονιού και λάσπης χωρίς να αντιμετωπίσετε κανένα κίνδυνο.
                • Μικρότερη αντίσταση κύλισης που βοηθάει στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ελαστικου.
                • Κατάλληλο για όλες τις συνθήκες και όλα τα οδοστρώματα.
                onlinetyres.gr-2105721023

                RADIAL ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ –ΑΤ557

                Επιθετικό σχέδιο πέλματος υπόσχεται εξαιρετική πρόσφυση εντός και εκτός δρόμου. Εξαιρετικό αυτοκαθαριζόμενο σχέδιο πέλματος που εξασφαλίζει μακράς διάρκειας λειτουργία. Το σκληρό μπλοκ πέλματος και το ανθεκτικό περίβλημα επιτρέπει τη μεταφορά βαρέων φορτίων και βοηθάει στην αντίσταση του περιβλήματος από τρυπήματα και ζημιές.

                Καπετάνιος-2310.574.786

                Cinturato P7 Blue
                • Το νέο Cinturato P7 Blue βελτιώνει το φρενάρισμα στο βρεγμένο κατά 9% σε σχέση με ένα ελαστικό “B” της ίδιας κατηγορίας.
                • Συγκριτικές δοκιμές πιστοποιημένες από το TÜV SÜD έδειξαν ότι με ταχύτητα 80 χλμ/ώρα στο βρεγμένο, το Cinturato™ P7 Blueβελτιώνει την απόσταση φρεναρίσματος στο βρεγμένο κατά 2,6 m.
                • Συγκρινόμενα με ένα ελαστικό κατηγορίας “C”, τα P7 Blue έχουν 23% λιγότερη αντίσταση κύλισης, με εμφανή πλεονεκτήματα στην οικονομία καυσίμου και στις εκπομπές βλαβερών ρύπων
                www.elastika-paxinos.gr- 2107484566

                ΕΛΑΣΤΙΚΑ TOYO R1R 205/45-16 83W

                Προερχόμενο από τις πίστες στο δρόμο, αυτό το ελαστικό εξαιρετικά υψηλής απόδοσης αποδίδει στο μάξιμουμ. Το PROXES R1R είναι ένα ελαστικό ασυμβίβαστης και απόλυτης απόδοσης που σχεδιάστηκε ειδικά, ώστε να έχει κράτημα και ακρίβεια στον χειρισμό και στην απόκριση τιμονιού.

                Γαλεράκης- 2102477286

                MICHELIN ENERGY SAVER+

                Το ελαστικό MICHELIN Energy Saver + επιβεβαιώνει την ηγετική θέση του σε διάρκεια ζωής και οικονομίες καυσίμου.

                www.ziminopoulos.gr

                Ventus Prime 3
                • Κορυφαίες επιδόσεις μέσω Προηγμένης Τεχνολογίας
                • Η τέλεια ισορροπία μεταξύ της απόδοσης και της ασφάλειας.
                • To καινούριο καλοκαιρινό ελαστικό με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, που πληρούν τις απαιτήσεις του επιβάτη αλλά και κάθε αυτοκινήτου.
                Μεϊδάνης-Σοφός- 210 5151860

                ΕΛΑΣΤΙΚΑ FALKEN SINCERA SN832 ECORUN 165/70-14 81T

                Η ιδανική επιλογή για οδηγούς μικρών και μεσαίων οχημάτων που επιθυμούν να κάνουν οικονομία. Στο SINCERA SN832 ECORUN εφαρμόστηκε η τεχνολογία 4D νανοσχεδίασης και μια τεχνολογικά προηγμένη κατασκευή σκελετού. Καλός συνδυασμός χαμηλής αντίστασης κύλισης και ασφαλούς χειρισμού σε συνθήκες υγρασίας.

                Γαλεράκης- 2102477286

                GOODYEAR 225/55/16 99V XL VECTOR 4SEASONS
                • Εξαιρετική απόδοση όλη τη διάρκεια του χρόνου, το Vector 4Seasons είναι ένα ελαστικό για όλες τις καιρικές συνθήκες.
                • Ελαστικό που προτείνετε για οδηγούς οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλές διαφορετικές καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του χρόνου. Κατάλληλο το χειμώνα σε χιόνι και λάσπη αλλά και το καλοκαίρι.
                • Σχεδιασμός για να αποδίδει καλύτερο κράτημα σε βρεγμένους δρόμους παρέχοντας μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος. Ενισχυμένα μπλοκ πέλματος που παρέχουν περισσότερη σταθερότητα όταν στρίβετε.
                ECOCONTROL ΗΡ
                • Συντομότερο φρενάρισμα σε στεγνούς δρόμους
                • Συντομότερο φρενάρισμα σε βρεγμένους δρόμους
                • Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου
                • Υψηλή χιλιομετρική απόδοση
                • Ισορροπημένη απόδοση
                www.zacharioudakis.gr

                205/55R16 91H GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE
                • Το ελαστικό με τη βελτιωμένη πρόσφυση και τις μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος σε υγρό δρόμο.
                • Πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο Α κλάσης
                • Μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος για οδηγική ασφάλεια
                • Βελτιωμένο φρενάρισμα σε βρεγμένο δρόμο και χαμηλότερη αντίσταση κύλισης
                  Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου
                Tηλ. 210 4945888

                205/55R16 91V CONTINENTAL ECO CONTACT 5 MO
                • Ο συνδυασμός μικρών αποστάσεων φρεναρίσματος σε βρεγμένους και στεγνούς δρόμους με χαμηλή αντίσταση κύλισης υπήρξε στο παρελθόν εξαιρετικά προβληματικός.
                • Οι μηχανικοί ελαστικών έπρεπε ωστόσο να προσεγγίσουν εκ νέου όλα τα εμπλεκόμενα στοιχεία του ελαστικού – εξωτερικό, μείγμα, περίγραμμα και σχέδιο πέλματος – ώστε να επιτευχθεί το υψηλό επίπεδο βελτίωσης.
                Τηλ. 210 4945888

                Dotz Kendo Dark 
                1. Πλάτος της ζάντας σε ίντσες. 
                  2. Διάμετρος της ζάντας σε ίντσες.
                  3. Γεωμετρικός άξονας ζάντας: απόσταση σε mm μεταξύ δύο απέναντι βιδών.
                  4. ΕΤ ή offset: μετατόπιση ανάμεσα στην επιφάνεια στήριξης του δίσκου του κέντρου της ζάντας. 
                  5. Κεντρική εσωτερική διάμετρος: διάμετρος του κέντρου της ζάντας όπου βρίσκεται το μουαγιέ.
                www.elastikaleader.gr

                JAPAN RACING WHEELS JR5 DARK ABZ 18*9.5
                Στην τελική τιμή της συγκεκριμένης ζάντας συμπεριλαμβάνεται:
                • Τοποθέτηση
                • Βαλβίδες
                • Ζυγοστάθμιση
                • ΦΠΑ
                d-elastikashop.gr- 210 4945888

                Αντηλιακή μεμβράνη που το κάνει «καυτό», αλλά το κρατάει δροσερό
                Γιατί αντηλιακές μεμβράνες;

                Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών στο αυτοκίνητό σας.
                • Οι επιβάτες σας θα αισθάνονται πιο άνετα.
                • Το αυτοκίνητό σας θα δείχνει πιο καυτό... αλλά θα είναι δροσερό!
                • Το ταξίδι μπορεί να γίνει πιο απολαυστικό.
                • Σας δίνουν ιδιωτικότητα και προστασία.
                • Μειώνεται η κατανάλωση καυσίμων.
                Eshop.nikitas.gr

                Armolan HP 10% Charcoal 101cm x 30,48m

                Οι μεμβράνες της σειράς High Performance είναι επιμεταλλωμένες μεμβράνες υψηλής ποιότητας και προσφέρουν έως και 99% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, προστασία από την ηλιακή ενέργεια έως και 61%, μείωση της υπέρυθρης θερμότητας έως και 82% και ασφάλεια από θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος. Εγγύηση εφ όρου ζωής μεμβράνης και χρώματος. Διαθέτουν υψηλής ποιότητας κόλλα για τέλεια εφαρμογή και γρήγορη συγκόλληση.

                Kokkinoplitis.gr- 23510.77825 

                Προστατευτικό κάλυμμα καθισμάτων αυτοκίνητου ιδανικό για κατοικίδια
                • Κρατήστε καθαρό το εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου σας και δώστε άνεση στο κατοικίδιο σας .
                • Τέλια λύση για το κατοικίδιο σας για να διατηρείτε και τα καθίσματά καθαρά.
                • Κρατήστε μακριά τις ακαθαρσίες, τις φθορές και τις σκόνες από τα καθίσματα του οχήματος σας.
                • Αδιάβροχο υλικό μεγάλης ανθεκτικότητας.
                • Τοποθετείται πολύ εύκολα
                • Μπορεί να πλυθεί
                eshop.carner.gr-2310688872

                Ημικουκούλα αυτοκινήτου / Car Half Cover 125 x 62 x 20 cm XL
                • Εύκολη τοποθέτηση
                • Με ειδική επένδυση για extra προστασία 
                • 100% αδιάβροχη
                • Προστατεύει από χιόνι και πάγο, ρετσίνι από δέντρα, ήλιο και ακαθαρσίες πουλιών
                • Ημικουκούλα τεσσάρων εποχών
                • Με 4 ελαστικούς ιμάντες πρόσδεσης με άγγιστρα για να παραμένει η κουκούλα στη θέση της 
                • Σε μέγεθος XL που καλύπτει και Τζιπ
                eshop.carner.gr-2310688872

                Xenon kit H4 8000 35 Watt Hi/Low
                • 2 λαμπτήρες H4 AC Hi/Low 8000 kelvin 
                • 2 Ballast AC 5011 35 watt
                • Καλωδίωση με ρελέ για την εναλαγή μικρής / μεγάλης σκάλας φωτός 
                • 2 βάσεις στήριξης των Ballast
                • Oδηγίες τοποθέτησης
                • Εγγύηση ( η εγγύηση θα πρέπει να είναι σφραγισμένη από τον εγκαταστάτη)
                www.carner.gr-2310688872

                Κάλυμμα ταμπλό για προστασία και ομορφιά 
                • Για όλα τα αμάξια 
                • Αν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο το κάνουμε κατόπιν παραγγελίας
                • Η τιμή είναι με φπα
                ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ SKA 224AL TOYOTA HILUX REVO 2016+
                • Για μιάμιση καμπίνα&μονοκαμπίνα
                • Σκαλοπάτια πλατιά αλουμινίου πιτσιλωτά βαρέως τύπου με αντιολισθητικό πάτημα για την εύκολη πρόσβαση στην καμπίνα των επιβατών, καθώς και την πλαϊνή παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου.
                • Νέο αεροδυναμικό design
                • Ειδικές βάσεις (εργοστασιακού τύπου) ρύθμισης του σκαλοπατιού (μέσα-έξω) με βάση τις ανάγκες του πελάτη
                • Τέλεια εφαρμογή
                • Τοποθέτηση χωρίς τρυπήματα & συγκολλήσεις
                eshop.carner.gr-2310688872

                Προσκέφαλο με μόνιτορ 7 TFT
                • PAL-NTSC auto switch
                • 2 εισόδοι audio-video
                • Remote control, OSD menu
                • Dual IR transmitter
                www.ihosynthesi.gr- 210-2842481

                Ενισχυτής Kenwood KAC-5205
                • Ενισχυτής υψηλής ποιότητας 2 καναλιών
                • Μέγιστη ισχύς 350W, RMS (4Ω) 2x60W / 1x150W
                • Ενσωματωμένο φίλτρο χαμηλών συχνοτήτων
                • Είσοδος επιπέδου ηχείου
                • Τεχνολογία MOSFET
                Tηλ. 210-2842481

                Καλύμματα αυτοκινήτου
                • Προστασία των καθισμάτων του καινούργιου αυτοκινήτου.
                • Επένδυση καθισμάτων τύπου Bucket.
                • Σχέδια και υφάσματα που αλλάζουν την εικόνα του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
                • Προστασία των καθισμάτων.
                www.zookoo.gr-22280 25310

                Λεβιές Ταχυτήτων Momo ONE POMONECHROME Chrome
                • Από επιχρωμιωμένο αλουμίνιο
                • Εχει έξι βίδες στο πάνω μέρος
                • Είναι εξαιρετικό αισθητικά
                www.zookoo.gr-22280 25310

                Λαβή Χειρόφρενου Sparco
                • 100% λεπτομέρεια από αλουμίνιο/καουτσούκ
                • Εύκολη εγκατάσταση
                • Με 3 εναλλάξιμα χρώματα δαχτυλιδιών
                www.zookoo.gr-22280 25310

                Τιμόνι Αυτοκινήτου Momo GT50 
                • Πρωτοποριακός σχεδιασμός με ματ χρώμα στο κέλυφος και γνήσιο δέρμα στο κέντρο
                • Ανατομική λαβή
                • Κίτρινες δερμάτινες σωληνώσεις
                www.zookoo.gr-22280 25310

                Λεβιές Ταχυτήτων Sparco Racing
                • Μοχλός από 100% αλουμίνιο
                • Πολύ υψηλή ποιότητα και αντοχή
                • Εύκολη εγκατάσταση
                Πλατοκάθισμα ύφασμα υψηλής αντοχής Pilot 1x

                Μονό κάλυμμα αυτοκινήτου PILOT οδηγού υψηλής αντοχής με υφή σκληρού υφάσματος.
                Κατάλληλο για σχεδόν όλους τους τύπους καθισμάτων. ¶ψογη εφαρμογή και προστασία.

                www.zookoo.gr-22280 25310

                Μπαγκαζιέρα Οροφής MODULA Ciao 340 lt
                • Κεντρικό διπλό κλείδωμα ( Κλειδώνει σε δύο σημεία), το κλειδί  μπορεί να αφαιρεθεί μόνο εάν έχει ασφαλίσει σωστά.
                • Κατασκευάζεται από ABS αντοχής στις γρατσουνιές  με προστασία UV για μακροχρόνια χρήση χωρίς προβλήματα.
                • Εγκριση GS-TUV.  City crash test.  
                • Εγγύηση 3 χρόνια.
                • Μέγιστο φορτίο 75 kg.
                • Διαστάσεις : Μήκος 1400 mm. Πλάτος 800 mm. Ύψος 440 mm.
                Μπαγκαζιέρα Οροφής MODULA Travel Exclusive 460 lt 
                • Μοναδικό σχέδιο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας. 
                • Ιδανικό για όλες τις εποχές, τον αθλητισμό και διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. 
                • Ανθεκτική στις ακτίνες UV. 
                • Κατασκευασμένο από PS (πολυστυρένιο, πολύ σκληρό και άκαμπτο υλικό ανθεκτικό στην πίεση του δρόμου)
                • Εξοπλισμένο με ένα πρακτικό μηχανισμό που επιτρέπει το διπλό άνοιγμα, και στις δύο πλευρές. 
                  Πολύ Αθόρυβο χάρη στην αεροδυναμική σχεδίαση έγκριση TUV GS.
                www.pancarshop.gr- 210 2921997

                Thule Touring Alpine
                • Γκρι ματ
                • 430 λίτρα χωρητικότητα
                • 232×70×42cm
                www.trimhellas.gr-2105810581

                Thule Pack N Pedal RideAlong Ανθρακί
                * Παιδικό κάθισμα Ποδηλάτου προσαρμογής στο εμπρός μέρος
                * Ανθρακί

                www.trimhellas.gr-2105810581

                Όργανο θερμοκρασίας νερού
                Όργανο θερμοκρασίας νερού αυτοκινήτου με μπλε φώς.Διάμετρος 52 χιλ.Ο αισθητήρας περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

                www.autopower.gr-2118006908

                Καθίσματα Jenson

                Αγωνιστικό κάθισμα bucket αυτοκινήτου της ιταλικής σειράς Simoni Racing κατασκευασμένο από ζακάρ ύφασμα A΄ ποιότητας. Αναδιπλόμενο, διατίθεται σε 3 χρώματα, κόκκινο, μπλε και μαύρο. Συσκευασία 1 τεμαχίου.

                www.autopower.gr-2118006908

                Daf-16 Led 12V

                Αεραγωγός καπό με σίτα και μπλε φως Led για το καπό του αυτοκινήτου σας.

                www.autopower.gr-2118006908

                Δέρμα ημισυνθετικό

                Δέρμα ημίσυνθετικό Α ποιότητας.Στεγνώνει πολυ γρηγορότερα από τα υπόλοιπα δέρματα. Διαστάσεις 50Χ40 εκ.

                www.autopower.gr-2118006908

                Aral Multi Turboral

                Κορυφαίο λάδι κινητήρα αυτοκινήτου Aral Multi Torboral 15W40.

                www.autopower.gr-2118006908

                ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

                Διακόπτης αεροπορικού τύπου LED. Διατίθεται σε 6 συνδιασμούς: Κόκκινο-κόκκινο LED, carbon-κόκκινο LED, cromo-κόκκινο LED, μπλε-κόκκινο LED, μπλε-μπλε LED, διάφανο-μπλε/κόκκινο LED.

                www.autopowershop.gr-2106006271

                ΖΩΝΗ 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

                Ζώνη 3 σημείων αγωνιστικές WRC και TYPE-R. Διατίθεται σε 3 χρώματα: Μπλε, μαύρο, κόκκινο.

                www.autopowershop.gr-2106006271

                ΔΕΣΤΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

                Δέστρα ποδηλάτου για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Το ποδήλατο συγκρατείται από τον «κορμό» του με ειδική δέστρα και από τις ρόδες του με ιμάντες.

                www.autopowershop.gr-2106006271

                Αντιανεμικό τασάκι
                • Συγκρατεί τις μυρωδιές από τα τσιγάρα
                • Τα αποτσίγαρα δεν είναι εμφανή
                • Κατασκευή από ανθεκτικό σκληρό πλαστικό υλικό
                • Χρώμα: Σε διάφορα χρώματα, αποστέλλεται τυχαίος χρωματισμός
                www.safe-shop.gr-2106451278

                Μηχανή espresso για το αυτοκίνητο

                Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλούστατος, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τη Handpresso Auto στην υποδοχή 12V (αναπτήρας) του αυτοκινήτου, να προσθέσετε νερό και τη χάρτινη ταμπλέτα (E.S.E.) καφέ της αρεσκείας σας. Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί, περιμένετε να ακούσετε τρία beeps και ο καφές είναι έτοιμος. Η Handpresso Auto στηρίζεται εύκολα στην ποτηροθήκη του αυτοκινήτου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αποδίδει πίεση 16bars!

                www.handpresso.com

                Πρόσθετο ζώνης ασφαλείας παιδιών
                • Προσφέρετε μεγαλύτερη ασφάλεια για το παιδί σας μέσα στο αυτοκίνητο. Πολύ εύκολο στη χρήση, απλά το συνδέετε στην κανονική ζώνη ασφαλείας σε δευτερόλεπτα.
                • Προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγεθος του παιδιού.
                • Κατάλληλο για ηλικίες από 3-14 ετών.
                • Στο πίσω μέρος της συσκευασίας υπάρχουν οδηγίες με εικόνες για την τοποθέτηση.
                Karas-2311 118555

                Φορητό κλιματιστικό για το αυτοκίνητο

                Τεχνικά χαρακτηριστικά:
                • Δυνατότητα ενίσχυσης απόδοσης με κυλίνδρους πάγου
                • Ρύθμιση 2 ταχυτήτων και μετατόπισης περσίδων
                • Σύνδεση με 12 ή 220V
                • Δεξαμενή 0,45l / αρκετή ψύξη για 8 ώρες
                • Η κατανάλωση ενέργειας είναι ιδιαίτερα χαμηλή
                • 4,5 Watt στην μικρή σκάλα την ώρα
                • 5,4 Watt στην μεγάλη σκάλα την ώρα
                • Συνοδεύεται μαζί με 3 τρόπους στηρίγματος,καλώδιο 12V, τροφοδοσία 220V, 6 παγοθηκών, οδηγίες
                www.car-gadgets.gr

                Αλεξήλιο αυτοκινήτου για ασφαλή οδήγηση μέρα-νύχτα
                • Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ακρυλικό υλικό μεγάλης ευκρίνειας.
                • Ιδανικό και για επαγγελματίες οδηγούς.
                • Δεν απαιτεί εργαλεία ούτε συναρμολόγηση.
                Ψηφιακή κάμερα full HD και για νυχτερινές λήψεις
                • Επαναφορτιζόμενη ψηφιακή βιντεοκάμερα αυτοκινήτου 12/24V με έγχρωμη οθόνη TFT 2,5 ιντσών και δυνατότητα κλίσης μέχρι 90 μοίρες. 
                • Ενσωματωμένα 6 LED για νυχτερινή λήψη. 
                • Ανάλυση full High-Definition 1080p (1920x1080) 1080p, 12/24V.
                •  Υψηλής Ποιότητας Νυχτερινή Όραση - HD.
                Πολυεργαλείο αυτοκινήτου έκτακτης ανάγκης
                • Ο ψηφιακός μετρητής πίεσης ελαστικών έχει ένα εύρος από 5 έως 150 PSI και μία ευανάγνωστη οθόνη υγρών κρυστάλλων. 
                • Ο Φακός λειτουργεί με 2 AAA Μπαταρίες 1.5V (δεν περιλαμβάνονται). 
                • Ο Μετρητής πίεσης ελαστικών λειτουργεί με μπαταρία λιθίου CR2032 3V (περιλαμβάνεται).
                www.snatch.gr-216-8001767

                Yγραντήρας αυτοκινήτου & αρωματοθεραπεία 
                • Τάση Λειτουργίας: DC12V. Λειτουργώντας ρεύμα: 130mA - 150mA.
                • Ισχύ: 1.5w - 2W.
                • Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 50ml.
                • Spray: 25ml/ώρα.
                • Διαστάσεις 16 x 52 x 52 εκ.
                • Περιεχόμενα
                • Μια συσκευή Υγραντήρας - αρωματοθεραπεία αυτοκινήτου.
                • 1 Φίλτρο πυρήνα ( ανταλλακτικά).
                • 1 Εγχειρίδιο Χρήσης ( αγγλικά)
                • Χρώματα – Ροζ
                www.snatch.gr-216-8001767
                 
                Οργανωτής με 7 θήκες για το πίσω μέρος του καθίσματος

                Εύκολη τοποθέτηση με ιμάντες και βέλκτρο. Διαστάσεις: ύψος 53cm, φάρδος: 41cm.

                www.snatch.gr-216-8001767

                Αντιολισθητικές επιφάνειες για κινητά&μικροαντικείμενα

                Κατασκευασμένη από μη τοξικό υλικό, προσκολλάται σε οποιαδήποτε κάθετη, οριζόντια ή κεκλιμένη επιφάνεια και αποκολλάται χωρίς να αφήσει σημάδια.

                www.snatch.gr-216-8001767

                Ζώνη ασφαλείας σκύλου


                ·  Είναι κατασκευασμένο από νάϊλον και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ώς οδηγός.
                ·  Περιέχει ειδικές βάτες και είναι πλήρως ρυθμιζόμενο στο στήθος και στο στομάχι.
                ·  Γρήγορο και εύκολο να φορεθεί.
                ·  Ακατάλληλο για Ford και Volvo.

                www.plus4you.gr-211 2000 700

                Ελαστικό δίχτυ αυτοκινήτου για σκύλο

                Έξτρα δυνατό δίχτυ από νάυλον με διαστάσεις 130cm x 87cm. Κατάλληλο για όλους τους τύπους αυτοκινήτου.

                www.shopen.gr-2102796361

                Speedline 2112 7,5x17

                ·         Οι ζάντες σχεδιάζονται με μοναδικής ποιότητας ελαφρού κράματος αλουμίνιο που βελτιώνει την οδική συμπεριφορά του οχήματός.
                ·         H Speedline είναι η μοναδική εταιρία που κατέχει την καινοτόμα τεχνολογία Flow-Forming συνδυάζοντας τις θετικές ιδιότητες μιας σφυρήλατης ζάντας με τα πλεονεκτήματα μιας χυτής ζάντας.
                ·         Λόγω της υψηλά συμπιεσμένης δομής του υλικού, το μειωμένο πάχος του τοιχώματος έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση του βάρους της ζάντας και παράλληλα την υψηλή αντοχή.

                www.autorina.gr-2310430630

                Wsp Italy BMW W660 8-8,5x18

                ·         Οι ζάντες WSP ITALY είναι κατασκευασμένες με παγκόσμιες προδιαγραφές που ξεχωρίζουν σε ποιότητα και αντοχή από οποιεσδήποτε άλλες ζάντες replica.
                ·         H ιταλική εταιρεία Wsp Italy ηγείται στο χώρο των replica ζαντών αλουμινίου από το 2007 κατασκευάζοντας και προμηθεύοντας 58 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

                www.autorina.gr-2310430630

                Ο σύγχρονος τρόπος αύξησης ισχύος

                ·         Διαθέσιμο για όλους τους Turbo κινητήρες βενζίνης νέας τεχνολογίας.
                ·         Αύξηση ιπποδύναμης έως 31%
                ·         Αύξηση ροπής 20-25%
                ·         Μείωση κατανάλωσης 1lt/100km
                ·          Χαμηλοί ρύποι
                ·         Ασφάλεια κινητήρα
                ·         Ρυθμιζόμενη ισχύς
                ·          Επαναπρογραμματίζεται
                ·          Σύγχρονοι επεξεργαστές έως 16-72ΜΗΖ
                ·         Τηλεχειρισμός (Powerbox nitro)
                ·          Στεγανή (ΙΡ67) ποιοτική κατασκευή
                ·          Πολύ εύκολη τοποθέτηση από τον χρήστη Made in Germany

                AVC WEBER AUTOMOTIVE-210 9241413

                60AHEUMPR μπαταρία Lucas

                ·         Παραλλαγή στηρίγματος δαπέδου B13
                ·         Τάση [V] 12
                ·          Ρεύμα ελέγχου ψύχους ΕΝ (Α) 540
                ·          Χωρητικότητα μπαταρίας [Ah] 60
                ·          Διάταξη πόλου 0
                ·          Μήκος [mm]242
                ·          Πλάτος [mm] 175
                ·          Υψος [mm] 190
                ·          Eίδος τελικού πόλου 1

                www.enef.gr-2310216670

                6M80Nd/IRON-KM

                Μεγάφωνο μεσαίων συχνοτήτων με διάμετρο 165 mm - 6" με σιδερένιο σασί και μαγνήτη νεοδυμίου ιδανικό για panel και μεγάλες ice εγκαταστάσεις αναγνωρισμένο και καθιερωμένο για την αξιοπιστία του, τις επιδόσεις του και την ανταγωνιστική τιμή του.

                KM-Monitor-2108321989

                802 Trinity

                ·         Ενισχυτής Class AB με δυνατότητα γεφύρωσης \
                ·         Ισχύς RMS – 270W x 1 ch @ 4 ohms mono
                 
                KM-Monitor-2108321989

                DS 410 CANBUS

                ·         Συναγερμός CAN BUS προγραμματιζόμενος για το εκάστοτε μοντέλο αυτοκινήτου.
                ·         Πολύ απλές, γρήγορες διαδικασίες προγραμματισμού και εγκατάστασης.
                ·         Λειτουργία με εργοστασιακά τηλεχειριστήρια
                ·         Διαιρούμενος
                ·         Ενδειξη LED
                ·         Αφοπλισμός ανάγκης με PIN
                ·         Μνήμες Συναγερμού
                ·          Σειρήνα μικρού μεγέθους.
                ·          Πληροί όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Πιστοποιητικό Ε20)."

                ELASYN- 210-9578150

                TIBO B4501

                * Φορητό Σύστημα πλοήγησης με ενσωματωμένο δέκτη GPS.
                * Δέκτης GPS Sirf Star III τελευταίας γενιάς
                * Μοντέρνα slim σχεδίαση
                * Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία με αυτονομία 2 ώρών
                * Στη συσκευασία περιλαμβάνονται βάση αυτοκινήτου, φορτιστής αυτοκινήτου, φορτιστής σπιτιού, καλώδιο USB, ακουστικά, γραφίδα και οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.

                ELASYN- 210-9578150

                Αντικλεπτικό SA 650

                * Τηλεχειριζόμενο
                * Με περισσότερους από 4.000.000 κωδικούς
                * Ραντάρ περιμετρικής προστασίας

                Blow 74-140 πομπός με usb και sd card
                • Έξοδος φόρτισης USB: 5V / 2.1A συμβατό με το iPod / iPhone / iPad και άλλες κινητές συσκευές
                •  Υποστηρίζει μνήμη USB και micro SD
                • Δυνατότητα να συνδέσετε άλλες συσκευές ήχου μέσω της θύρας Jack 3.5mm
                • Ανθεκτική, κομψή LC
                •  Ευέλικτος βραχίονας επιτρέπει την προσαρμογή της συσκευής για κάθε τύπο επιφάνειας εργασίας
                • Τροφοδοσία από τον αναπτήρα (DC 12 / 24V)
                •  Τηλεχειριστήριο
                •  Πακέτο με ένα κουτί με κρεμαστό 170x100x65mm
                www.studiomao.gr- 2310 920 354

                USB iPod Multimedia οθόνη με Bluetooth

                ·         Νέου τύπου οθόνη αφής (clear-type) 6.2" WVGA
                ·         USB, AUX IN, iPod, iPhone
                ·         Ενσωματωμένο bluetooth Pioneer
                ·         Δυνατότητα υποδοχής τηλεχειριστηρίου στο τιμόνι (Extra Adapter)
                ·         Είσοδος Κάμερας Οπισθοπορείας

                Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις INOX-LINE

                ·         Το απόλυτο κράτημα με την μέγιστη άνεση
                ·         Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις
                ·         Αγωνιστικές αναρτήσεις για αυτοκίνητα με λάστιχα semi slick
                ·         Aγωνιστικές αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες

                www.troxos.com- 210-5907406

                Φουσκωτές μπάρες οροφής HANDIRACK με αντλία

                -Universal 
                -Φορτίο 80 kg 
                -Πολλαπλών χρήσεων οροφής 
                -Ταιριάζει σε αυτοκίνητα 2, 3, 4 και 5 θυρών 
                -Συμβατό με τον Σάκο Οροφής HandiHoldall 
                -Εντελώς φορητά 
                -Εναλλάξιμα μεταξύ των οχημάτων 
                -Πολύ εύκολο στην τοποθέτηση 
                -Πολύ ανθεκτικό 
                -Χαμηλή αντίσταση και θόρυβος

                www.americat.gr- 2105141558

                Aεροτομή αλουμινίου

                Αεροτομή αλουμινίου universal κατάλληλη για κάθε τύπο οχήματος.

                www.americat.gr- 2105141558

                Κάλυμμα τιμονιού

                Κάλυμμα τιμονιού flowers 37-39cm.

                www.americat.gr- 2105141558

                Αμορτισέρ της KING, ρυθμισμένα για το Jeep JK

                * ¶λλη μία εξειδικευμένη πρόταση της TUFF, ειδικά για το Jeep JK.
                * Απευθείας bolt-on, συμβατά με οποιοδήποτε lift kit από 3 εώς 5.
                * Διαθέσιμα για τα JK and JK Unlimited, με κινητήρα diesel ή βενζίνης.
                * Η διαδρομή του εμβόλου φτάνει τις 10.5 στα εμπρός και τις 9.5 στα πίσω αμορτισέρ.

                Βρεφικό-Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

                * Το μοναδικό κάθισμα στην αγορά που είναι για χρήση από 0-25 κιλά.
                * Κατάλληλο για το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο στάδιο.

                www.kidscom.gr-2113112111

                Ζώνη σταθεροποίησης παιδικού καθίσματος

                Για να ασφαλίσετε το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου για ταξίδια όταν δεν έχετε το παιδί μαζί σας.

                www.kidscom.gr-2113112111

                Υποβιβαστής πίεσης

                * Υποβιβαστής πίεσης με ενσωματωμένη βαλβίδα διακοπής
                * Φάση θέρμανσης αερίου LPG Καθολικό φυσίγγιο φίλτρου
                * Φάσμα πίεσης λειτουργίας 0,9-1,3 bar
                * Είσοδος αερίου ø6 με σπείρωμα Μ10/1
                * Έξοδος αερίου ø12 Ακροφύσιο πίεσης εισαγωγής αέρα
                * Γωνιακοί σύνδεσμοι ψυκτικού υγρού ø16
                * Περιστρεφόμενοι σύνδεσμοι(Ψυκτικού Υγρού)
                *Ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας 4.7kΩ 
                *Περίβλημα κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο

                www.europegas.com-2109935444

                EG SUPERIOR 48

                ·         Αυτόματη αναβάθμιση λογισμικού
                ·         Υποστηριζόμενοι τρόποι σύνδεσης Bluetooth & WiFi
                ·         Αυτόματη προσαρμογή των πολλαπλασιαστών
                ·         Δυνατότητα κλειδώματος της ECU μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα
                ·         Έλεγχος αποσύνδεσης της αντλίας καυσίμου σε συνάρτηση με τον χρόνο
                ·         Ρυθμιζόμενη εναλλαγή σειράς εγχυτήρων
                ·         Παλμογράφηση σημάτων ψεκασμού στη βενζίνη και στο αέριο
                ·         Προθέρμανση εγχυτήρων LPG/CNG

                Mπαταρία αυτοκινήτου Winner Premium HP 

                ·         Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής που επιτυγχάνεται με την ελαχιστοποίηση των κραδασμών η οποία μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
                ·         Προηγμένη ασφάλεια. Με σύστημα απαγωγέα φλόγας, το οποία εμποδίζει τη πιθανότητα έκρηξης από σπινθήρες στον εξωτερικό χώρο.
                ·         Αξιόπιστη εκκίνηση ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες
                ·         100% χωρίς συντήρηση

                www.ilektronio-batteries.com-2313051303

                Θερμαινόμενο πλατοκάθισμα αυτοκινήτου

                * Θερμαινόμενο μαξιλάρι καθίσματος με θερμοστάτη.
                * Συνδέστε απλά τον αναπτήρα τσιγάρου 12v του αυτοκινήτου σας για να νιώσετε τη ζεστασιά.
                * Οι ιμάντες και τα άγκιστρα ασφαλίζουν το μαξιλάρι στο κάθισμά σας. Κατάλληλο για όλα τα οχήματα.

                 www.grctech.gr-2310947725

                BLAUPUNKT SAN DIEGO 530
                 
                - Σύστημα πλοήγησης  2 DIN
                - Ευρεία οθόνη αφής 6.2" WVGA/LED
                - Bluetooth:  Hands-free / Audio streaming
                - DVD
                - USB  Είσοδος  Μπροστά
                - SD  micro SDHC
                - Radio High-end  δέκτης  FM (RDS), AM
                - AV input
                - Rear Camera input
                - 3 προέξοδοι
                - Δυνατότητα σύνδεσης εργοστασιακού χειριστηρίου τιμονιού  ( SWC Ready )
                - Τηλεχειριστήριο   
                - Navi ready

                 www.grctech.gr-2310947725

                Οθόνη Οροφής Αυτοκινήτου 8 ιντσών

                ·         8 ιντσών TFT LCD Οθόνη
                ·         Σύστημα PAL / NTSC
                ·         Χειριστήριο 
                ·         Παροχή ενέργειας: DC12V

                 www.grctech.gr-2310947725

                Park Pilot σύστημα παρκαρίσματος με 2 αισθητήρες

                ·         Κεντρική μονάδα, με επεξεργαστή Philips.
                ·         Δυο αισθητήρες με  ηχητική ειδοποίηση. Απόσταση ανίχνευσης από 1.80m μέχρι 0.30m.                                                                                            
                ·         Το σύστημα καλύπτεται με εγγύηση δυο ετών.

                www.speltec.gr-210 9644505

                Κοινοποίησέ το »

                προϊοντα αυτοκινητου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

                • ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

                  ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

                  Η ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS δραστηριοποιείται απο το 2002 σε μουσαμάδες φορτηγών, επιγραφές και ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων με μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, ρολού, τύπου ενιαίας εκτύπωσης 6χρωμα υδροδιαλυτά μελάνια τύπου eco solvent σε ποιότητα ανάλυσης έως και 1440.dpi.
                   210 5570000 Περισσότερα

                προϊοντα αυτοκινητου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ

                • ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

                  ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

                  Η ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS δραστηριοποιείται απο το 2002 σε μουσαμάδες φορτηγών, επιγραφές και ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων με μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, ρολού, τύπου ενιαίας εκτύπωσης 6χρωμα υδροδιαλυτά μελάνια τύπου eco solvent σε ποιότητα ανάλυσης έως και 1440.dpi.
                   210 5570000 Περισσότερα