Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το λιπαντικό φροντίζει, ώστε να λειτουργεί ο κινητήρας σας πάντα στην εντέλεια, γι` αυτό η ΤΟΨΗΣ Α.Ε. σας φέρνει τα πιο αξιόπιστα!

Το λιπαντικό φροντίζει, ώστε να λειτουργεί ο κινητήρας σας πάντα στην εντέλεια, γι` αυτό η ΤΟΨΗΣ Α.Ε. σας φέρνει τα πιο αξιόπιστα!

WEG TURBO PLUS LA 10W-40 με την έγκριση της Mercedes

15.860 Επισκέψεις στο άρθρο

WEG TURBO PLUS LA 10W-40 για βαρέα οχήματα. Συνθετικό λιπαντικό οικονομίας καυσίμου τεχνολογίας Low-saps, σχεδιασμένο για κινητήρες diesel βαρέων οχημάτων που λειτουργούν σε δύσκολες συνθήκες. Κατάλληλο για κινητήρες Euro4,Euro5 και Euro 6 αλλά και για κινητήρες με ή χωρίς φίλτρα σωματιδίων (DPF) και καταλύτες καυσαερίων.

ILEP
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Η WEG Lubricants ερευνά, αναπτύσσει, δημιουργεί και εμπορεύεται λιπαντικά προηγμένης τεχνολογίας και  ποιότητας. Συνεργάζεται με μεγάλους οίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την έρευνα, τον σχεδιασμό, την παραγωγή και τυποποίηση των προϊόντων WEG, εφαρμόζοντας τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας σύμφωνα με τη Διεθνή και κοινοτική νομοθεσία.Τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί με ιδιαίτερη προσοχή για να καλύψουν και να ξεπεράσουν τις απαιτήσεις των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων, τη βιομηχανία, και να συμμορφωθούν με τους μελλοντικούς κανονισμούς. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας εγγυάται υψηλό επίπεδο προϊόντος και αυτή  πραγματοποιείται από τον σχεδιασμό, την παραγωγή μέχρι την παράδοσή τους.

Κοινοποίησέ το »


WEG TURBO PLUS LA 10W-40 για βαρέα οχήματα
 
Συνθετικό λιπαντικό οικονομίας καυσίμου τεχνολογίας Low-saps, σχεδιασμένο για κινητήρες diesel βαρέων οχημάτων που λειτουργούν σε δύσκολες συνθήκες. Κατάλληλο για κινητήρες Euro4,Euro5 και Euro 6 αλλά και για κινητήρες με ή χωρίς φίλτρα σωματιδίων (DPF) και καταλύτες καυσαερίων.

Προδιαγραφές
APICI-4, ACEAΕ6/E7/ E9
MB-approval 228.51, DEUTZ DQC IV-18 LA, VOLVO VDS-3, MACK EO-N, RENAULT VI RLD-2, NATO-code O-1180, TL 9150-0107/3
Meets the requirements of:
MAN M3477 / M3271-1, DAF EXTENDED DRAIN, IVECO 18-1804 TLS E6, RENAULT VI RXD/RGD, MTU Type 3.1, JASO DH-2, CUMMINS CES 20076 / 20077, CAT ECF-1

 

Λίγα λόγια για τη Weg Lubricants

Η WEG LUBRICANTS ιδρύθηκε το 1992 για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τις αυτοκινητοβιομηχανίας στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά στον χώρο του λιπαντικού. Το 1996 η WEG αρχίζει να διαμορφώνει τη γκάμα της με αντιψυκτικά και παραφλού, υγρά φρένων και χημικά γύρω από τη λειτουργία του αυτοκινήτου.

Το 2002 η εταιρεία διαχείρισης του brand WEG αγοράζει ιδιόκτητο αποθηκευτικό χώρο για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή της.

Το 2008 η WEG αυξάνει την γκάμα της φέρνοντας νέα προϊόντα στην ελληνική αγορά που ανταποκρίνονται στο ευρύ κοινό που ζητάει νέες τεχνολογίες και νέα λιπαντικά για να καλύψει οχήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Τον Οκτώβριο του 2017 η WEG προβαίνει ύστερα από μακροχρόνια μελέτη σε μια μεγάλη αλλαγή για την ιστορία της. Δημιουργεί νέες συσκευασίες αλλάζοντας κανόνες και ξεφεύγοντας από τα κοινά στερεότυπα της αγοράς λιπαντικών.

Επίσης, εισάγει στην ελληνική αγορά νέες ρευστότητες λιπαντικών για αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς, εξυπηρετώντας την αγορά της και τις ραγδαίες εξελίξεις των αυτοκινητοβιομηχανιών.
 
WEG LUBRICANTS
www.weglubricants.com
Τηλ. 210 280 1207
 

Κοινοποίησέ το »