Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Εξασφαλίζει άριστη προστασία και υψηλές επιδόσεις σε μεγάλα διαστήματα αλλαγής

Εξασφαλίζει άριστη προστασία και υψηλές επιδόσεις σε μεγάλα διαστήματα αλλαγής

Υψηλές επιδόσεις με CERTUS SYN N MAX SAE 5W-30 από την Floroil

4.013 Επισκέψεις στο άρθρο

Πρόκειται για ένα προηγμένης σύνθεσης 100% συνθετικό λιπαντικό, υπερ-υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για τους κινητήρες βενζίνης, αερίου και πετρελαίου. Εξασφαλίζει άριστη προστασία και υψηλές επιδόσεις σε μεγάλα διαστήματα αλλαγής. Ενώ είναι κατάλληλο για πολυβάλβιδους κινητήρες, καταλυτικούς και συμβατικούς, με ή χωρίς turbo.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Το CERTUS SYN N MAX SAE 5W-30 της Floroil είναι ένα προηγμένης σύνθεσης λιπαντικό. Τα λιπαντικά αυτοκινήτου συνθετικής βάσης, είναι εμπλουτισμένα με πρόσθετα τεχνολογίας αιχμής και προσφέρουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αντοχής στην καταπόνηση, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες. Επίσης προσφέρουν αντι-ρυπαντική και αντι-διαβρωτική προστασία. To CERTUS SYN N MAX SAE 5W-30 της Floroil αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στο είδος του.

Κοινοποίησέ το »


Διότι, πρόκειται για ένα προηγμένης σύνθεσης 100% συνθετικό λιπαντικό, υπερ-υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για τους κινητήρες βενζίνης, αερίου και πετρελαίου. Εξασφαλίζει άριστη προστασία και υψηλές επιδόσεις σε μεγάλα διαστήματα αλλαγής. Ενώ είναι κατάλληλο για πολυβάλβιδους κινητήρες, καταλυτικούς και συμβατικούς, με ή χωρίς turbo.

Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές:
API: SN / CF, ACEA: C3-12
MB 229.51, VW 502.00 & 505.01, BMW LL-04, GM dexos 2

Λίγα λόγια για την Floroil


Η εταιρεία Flor Oil, με έδρα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών και ορυκτελαίων. Με έτος ίδρυσης το 1963, η εταιρεία σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες λιπαντικών και ορυκτελαίων στη χώρα μας, με εξαγωγική δραστηριότητα και στις βαλκανικές χώρες.

H Flor Oil παράγει και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος λιπαντικών προϊόντων, όπως λιπαντικά οχημάτων καθώς και ειδικών προϊόντων. Επίσης, ειδικεύεται στα λιπαντικά βιομηχανίας, προμηθεύοντας την αγορά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Μέσα από συνεχή έρευνα και επαναλαμβανόμενους ελέγχους, επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση των προϊόντων που προσφέρει.

Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών οδήγησαν στην ευρεία αποδοχή τους από τους καταναλωτές. Η μεταφορά της εταιρείας, το 2002, στον βιομηχανικό κόμβο της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης συνέβαλε στην ταχύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς, που πλέον ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας. Λιπαντικά και ορυκτέλαια άριστης ποιότητας, για οχήματα και βιομηχανίες, από την εταιρεία Flor Oil.

Με γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων της, επενδύει διαρκώς τόσο στον τεχνολογικό εξοπλισμό, όσο και στον τομέα της έρευνας, διασφαλίζοντας ότι προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

www.floroil.gr
Τηλ. 2310684070
 

Κοινοποίησέ το »