Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η σωστή επιλογή συστήματος είναι αυτή που θα καθορίσει το πόσο κερδισμένοι θα βγείτε.

    Ηλεκτρονικά συστήματα ψεκασμού

    15.697 Επισκέψεις στο άρθρο

    Αέριος Ψεκασµός (VAPOUR LPG)
    • 1η γενιά: Σύστημα καρμπυρατέρ, με μονό ψεκασμό και χωρίς έλεγχο Λάμδα. Απευθύνεται σε όσους έχουν κινητήρα με καρμπυρατέρ μονού ψεκασμού.
    • 2η γενιά: Σύστημα μονού ή πολλαπλού ψεκασμού, με αναλογικό έλεγχο λάμδα και καταλύτη. Η παροχή γίνεται με μείκτη, κεντρικά στην εισαγωγή του αέρα, πριν ή μετά την πεταλούδα γκαζιού και προτείνεται για κινητήρες έμμεσου ψεκασμού.
    • 3η γενιά: Σύστημα πολλαπλού ψεκασμού, η παροχή LPG γίνεται με πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό, με ακροφύσια και μπεκ, στην πολλαπλή εισαγωγής του αέρα. Ο ψεκασμός μπορεί να είναι ταυτόχρονος ή παράλληλος, εναλλασσόμενος και διαδοχικός ή σειριακός. Επίσης για κινητήρες έμμεσου ψεκασμού.
    • 4η γενιά: Σύστημα σειριακού διαδοχικού ψεκασμού πολλαπλών σημείων. Η παροχή LPG γίνεται επίσης με πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό και επικοινωνία των εγκεφάλων τους συστήματος LPG και του κινητήρα. Το LPG λειτουργεί μέσω του συστήματος διαχείρισης βενζίνης, όπου τα μπεκ του «αντιγράφουν» τη λειτουργία των μπεκ της βενζίνης και η εναλλαγή καυσίμου γίνεται αυτόματα. Η 4η γενιά απευθύνεται σε κινητήρες έμμεσου, αλλά και άμεσου ψεκασμού.

    Υγρός Ψεκασµός (LIQUID LPG)
    • 5η γενιά: Έμμεσος υγρό ψεκασμός, για κινητήρες έμμεσου ψεκασμού.
    • 6η γενιά: ¶μεσο υγρό ψεκασμό, για κινητήρες άμεσου ψεκασμού και σύστημα αέριου ψεκασμού που μπαίνει σε όλους τους κινητήρες πολλαπλού ψεκασμού και σε κινητήρες FSI-TSI.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ILEP
    ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ