Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
H Ermisbus καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών συνδυάζοντας αριστοτεχνικά τη πολυτέλεια με τη ποιότητα.

H Ermisbus καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών συνδυάζοντας αριστοτεχνικά τη πολυτέλεια με τη ποιότητα.

5 δεκαετίες υψηλής εξειδίκευσης, ErmisBus

2.301 Επισκέψεις στο άρθρο

Με υψηλή εξειδίκευση στην κατασκευή και πώληση mini buses, η Ermisbus μετρά σχεδόν 5 δεκαετίες εμπειρίας στο κλάδο, προσφέροντας αξιόπιστα και προσιτά οχήματα- λύσεις.

Η Ermis bus είναι αντιπρόσωπος του καλύτερου κατασκευαστικού οίκου mini buses της Ισπανίας και της Τουρκίας. Ταυτόχρονα το 2007 εγκαινιάζει την επίσημη συνεργασία της, ως υπερκατασκευαστής, με την Mercedes-Benz Ελλάς και το 2010 με τη Man Ελλάς Βus&Τrucks, εδραιώνοντας έτσι τη θέση της στην ελληνική αγορά.

Μέσα από μια πλήρη γκάμα μοναδικών καινούριων Mini Bus λεωφορείων υπερσύγχρονου σχεδιασμού και πολυτέλειας έχει καταφέρει να καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών συνδυάζοντας αριστοτεχνικά τη πολυτέλεια με τη ποιότητα.

Η Ermis Bus δραστηριοποιείται επίσης και στην πώληση και εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων λεωφορείων και Μinibus, με επιλεγμένα οχήματα όλων των τύπων, άμεσα διαθέσιμα ή κατόπιν παραγγελίας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς , πάντα με την ποιότητα και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει το όνομα της.

Η Ermis bus δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και στην τελειότητα ενός μοναδικού σχεδιασμού. Με αποτέλεσμα τα πολυτελή λεωφορεία τους να έχουν αξία που διαρκεί στην πάροδο του χρόνου.

Οι τρεις βασικοί πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η εταιρεία είναι η συνέπεια, η ποιότητα και η αξιοπιστία που προσφέρει.

Στην Ermis Bus σας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσετε, να ανακατασκευάσετε και να επισκευάσετε εσωτερικά και εξωτερικά το λεωφορείο σας ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας, με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του λεωφορείου σας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους είναι σε θέση να δώσει tailor made λύσεις και να υλοποιήσει κάθε αλλαγή στην εσωτερική διακόσμηση της καμπίνας, στις ταπετσαρίες αλλά και στο χρώμα του αμαξώματος σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς, πετυχαίνοντας πάντοτε ένα τέλειο αποτέλεσμα , εξασφαλίζοντας και τις οικονομικότερες τιμές.
 

Κοινοποίησέ το »

Η ErmisBus εκτός από την αποκλειστική διάθεση έχει και το αποκλειστικό After Sales Service της διασκευής των καινούργιων λεωφορείων της MERCEDES –BENZ SPRINTER αλλά και των λεωφορείων OBRADORS.

Διαθέτοντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας σχεδόν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο , έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να εγγυηθεί την άριστη ποιότητα, την άψογη προσαρμογή των ανταλλακτικών στα αμαξώματα των λεωφορείων και ένα από τα πιο γρήγορα, ποιοτικά και αξιόπιστα after sales services στον τομέα του λεωφορείου και των Μinibus Sprinter . Το πρόβλημα του πελάτη γίνεται δικό τους και επιλύεται άμεσα!

Τέλος, η Ermisbus γνωρίζοντας πως η εύρεση ανταλλακτικών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την επιλογή της αγοράς ενός minibus διατηρεί στις εγκαταστάσεις της επαρκές στοκ γνήσιων ανταλλακτικών όλων των ειδών για τα λεωφορεία κατασκευής της, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία άμεσα και γρήγορα οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Κοινοποίησέ το »

 Σχετικές ειδήσεις