Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Άμεση διαθεσιμότητα & αξιοπιστία! Ανταλλακτικά Σταματόπουλος

Άμεση διαθεσιμότητα & αξιοπιστία! Ανταλλακτικά Σταματόπουλος

2.990 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία "Σταματόπουλος" δραστηριοποιείται στην χονδρική και λιανική των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Με εμπειρία πλέον των 20 ετών και έδρα στο Αιγάλεω.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Τα ανταλλακτικά που θα βρείτε στην διαθέσιμη γκάμα τους:   

Κοινοποίησέ το »

Διαθέτουν ποιότητα - Είναι τεχνολογικά προηγμένα
Η ποιότητα των ανταλλακτικών (που έχει επιλέξει –από ένα ευρύ φάσμα επιλογών- με βάση υψηλά κριτήρια ποιότητας, ο κατασκευαστής του δικού σας αυτοκινήτου) έχει τεράστια σημασία. 

Διατίθενται με εγγύηση καλής λειτουργίας     Καλέστε: 210 5317777
Τα καλά ανταλλακτικά εγγυώνται την καλή και αποδοτική χρήση (ή στις όχι συχνές περιπτώσεις, προβλήματος, την asap και δωρεάν αντικατάσταση).

Ενισχύουν την ασφάλεια στον δρόμο                                                
Τα ανταλλακτικά κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την αξιοπιστία και την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου (πόσο μάλλον αν αυτό υπόκειται στις extra καταπονήσεις –χιλιομέτρων ή φορτίων- ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου). Ο βαθμός αξιοπιστίας μετράει σε όλα τα αυτοκίνητα μιας μάρκας είτε είναι καινούργια, είτε παλιότερα, είτε αγοράζονται πρώτο χέρι, είτε δεύτερο. Αποτελεί και μια "εμπορική προίκα" (είτε στην αγορά, είτε στην πώληση του αυτοκινήτου)!

Επειδή όμως η επιλογή των ανταλλακτικών είναι μία απαιτητική (σε γνώση) υπόθεση!
Είναι αναγκαίο να βρείτε τον συνεργάτη που θα σας προσφέρει την καλύτερη λύση (για την ανάγκη σας). Το ανταλλακτικό που θα κάνει αξιόπιστα την δουλειά και φυσικά θα το πληρώσετε στη σωστή τιμή. Ψάχνετε δηλαδή μια επιχείρηση που διαθέτει µεγάλη γκάµα, καταρτισµένο προσωπικό και καλές τιµές. Θέλετε µία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία σέβεται τον πελάτη και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση. Μία επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες «4 Αστέρων»!

2  λόγια για την εταιρεία
Η εταιρεία "Σταματόπουλος" δραστηριοποιείται στον κλάδο του ανταλλακτικού από το 1999, τόσο στην χονδρική όσο και στην λιανική.  Καλέστε: 210 5317777

Εμπορεύεται αναλώσιμα ανταλλακτικά, όπως τακάκια, δισκόπλακες, φίλτρα, μπουζί, λιπαντικά, ιμάντες αντλίες νερού, σετ συμπλέκτη, ψυγεία, αμορτισέρ και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας. 

Διαθέτει επαρκές στοκ. Διανέμει με δωρεάν παράδοση (στις κοντινές στο Αιγάλεω περιοχές). Παρουσιάζει νέα του με post στη facebook σελίδα του την οποία ακολουθούν πάνω από 1.300 φίλοι-ακόλουθοι (ιδιώτες και επαγγελματίες).

Οτιδήποτε αφορά το service και την καλή συντήρηση του κινητήρα και του οχήματός σας (πιστοποιημένα ανταλλακτικά), σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές,   θα το βρείτε στον "Σταματόπουλο".


ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ
Καλέστε:  210 5317777
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/Stamatopoulosantallaktika/

Κοινοποίησέ το »