Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τάντος Παναγιώτης: γνήσια ανταλλακτικά για van & μικρά φορτηγά

Τάντος Παναγιώτης: γνήσια ανταλλακτικά για van & μικρά φορτηγά

11.402 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2024)

-Διαθέτει πλήρη γκάμα γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για van & μικρά φορτηγά
-Εξειδικεύεται στα γνήσια ιαπωνικά ανταλλακτικά για 20+ δημοφιλείς μάρκες
-Δίνει γραπτή 5μηνη εγγύηση στους κινητήρες (με αποστολή σ όλη την Ελλάδα)
-Πουλάει μεταχειρισμένα van, pick-up, μικρά φορτηγά σε ανταγωνιστικές τιμές
-Αν έχετε, αγοράζει το τρακαρισμένο σας όχημα

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

H τακτική συντήρηση και ο προληπτικός έλεγχος είναι το μυστικό για να μην βρεθείτε ποτέ εξΆ απροόπτου και να κρατήσετε το επαγγελματικό σας όχημα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λειτουργίας του. Αν ωστόσο, η ζημιά έχει γίνει και τώρα ψάχνετε να βρείτε ανταλλακτικά για την αλλαγή κάποιου εξαρτήματος που χάλασε ή που δεν λειτουργεί σωστά, τότε πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε τις επιλογές. Κάθε ανταλλακτικό διαφέρει στην προέλευση και την ποιότητα του, γιΆ αυτό και πριν το αγοράσετε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πληροί τις προδιαγραφές του δικού σας οχήματος. (Διαβάστε εδώ περισσότερα για το πως να κάνετε την σωστή επιλογή ανταλλακτικών).

«Τάντος Παναγιώτης & ΣΙΑ Ο.Ε» - Γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για van και μικρά φορτηγά

Μια εταιρία με πάνω από 50 χρόνια εξειδίκευση στον χώρο των ανταλλακτικών και κυρίως στην εισαγωγή μεταχειρισμένων και γνήσιων ιαπωνικών ανταλλακτικών είναι η «Τάντος Παναγιώτης & ΣΙΑ Ο.Ε». Ειδικεύεται στα ανταλλακτικά για van και μικρά φορτηγά 4Χ4 και 4Χ2, με γνήσια ανταλλακτικά για περισσότερες από 20 δημοφιλείς μάρκες.

Πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ

Στον κατάλογο των προϊόντων τους θα βρείτε μια πλήρη γκάμα από:

  • Αξεσουάρ
  • Εξατμίσεις
  • Εξαρτήματα για το εξωτερικό και το εσωτερικό του οχήματος σας
  • Ζάντες & Ελαστικά
  • Κινητήρες
  • Σασμάν
  • Εξαρτήματα για το σύστημα φρένων
  • Φανοποιεία
  • Ηλεκτρικά και ηλεκτρολογικά εξαρτήματα

Γραπτή εγγύηση 5 μηνών για κινητήρες και αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρία και το προσωπικό της θα βεβαιωθούν πως κάνετε την σωστή επιλογή ούτως ώστε το εξάρτημα και το ανταλλακτικό που θα επιλέξετε να ταιριάζει στο δικό σας όχημα. Προσφέρει αποστολή ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε περίπτωση που αγοράσετε κινητήρα, η εταιρία εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του με γραπτή εγγύηση 5 μηνών.

Πουλάει μεταχειρισμένα van, μικρά φορτηγά και pick-up

Στην «Τάντος Παναγιώτης & ΣΙΑ Ο.Ε» μπορείτε να βρείτε επίσης και έναν στόλο από μεταχειρισμένα επαγγελματικά οχήματα, van, φορτηγάκια, pick-up τα οποία η εταιρία μεταπωλεί σε ανταγωνιστικές τιμές. Είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσει την αναζήτηση αναζήτηση του για όποιος ψάχνει να ανανεώσει τον εταιρικό του στόλο.

Αγοράζει το τρακαρισμένο σας αυτοκίνητο

Τέλος, η εταιρία αγοράζει και το τρακαρισμένο σας όχημα για τα ανταλλακτικά του που παρέμειναν σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω του διαδικτυακού τους site ή τηλεφώνου. 

Η εταιρία εδρεύει στο 137χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στον κόμβο της Τραγάνας Φθιώτιδας.

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

  • ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

    ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

    Η εταιρεία Zervos Truck & Car δραστηριοποιείται για 40 χρόνια στον χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών φορτηγών και στον κλάδο των αξεσουάρ και εξοπλισμού τους. Θα βρείτε τα πάντα από αξεσουάρ - ανταλλακτικά φορτηγού! Διαθέτουν πάνω από 10.000 προϊόντα!
     2105157374 Περισσότερα
  • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    Η «Σωτηρόπουλος Νικόλαος» ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στον κλάδο της ανύψωσης και της διακίνησης μέσα στην δεκαετία του 1980.
     2103460714 Περισσότερα
  • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
     2103460288 Περισσότερα
  • ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

    ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

    Στην ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ θα βρείτε μεταχειρισμένα Ιαπωνικά - Ευρωπαϊκά ανταλλακτικά, σε άριστη κατάσταση, τα οποία εισάγει αποκλιεστικά από Ιαπωνία και Ευρώπη. Όλα σε ανταγωνιστικές τιμές και με την παράδοση να γίνεται γρήγορα στο χώρο σας
     2106612556 Περισσότερα
  • ΕΜΑΝ FULLER A.E.

    ΕΜΑΝ FULLER A.E.

    Η EMAN FULLER A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου ανταλλακτικών εδώ και 43 χρόνια. Εξειδικεύεται στα φορτηγά, λεωφορεία αλλά και τις μηχανές θαλάσσης ΜΑΝ. 
     210 5130136 Περισσότερα
  • Σταυρόπουλος Trailers

    Σταυρόπουλος Trailers

    Η Σταυρόπουλος Trailers έχει σαν αποκλειστική της δραστηριότητα την κατασκευή τρέιλερ μεταφοράς σκαφών από 3.μ έως 12μ καθώς και μπαγκαζιέρες μεταφοράς αποσκευών σε πολλές διαστάσεις.
     2105141515 Περισσότερα