Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
FRIGO PLUS υπηρεσίες ψύξης στη Μάνδρα. Οι ειδικοί της FrigoPlus με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ψυκτικών και την άμεση εξυπηρέτηση εγγυώνται την σωστή λειτουργία των μηχανημάτων

FRIGO PLUS υπηρεσίες ψύξης στη Μάνδρα. Οι ειδικοί της FrigoPlus με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ψυκτικών και την άμεση εξυπηρέτηση εγγυώνται την σωστή λειτουργία των μηχανημάτων

Frigo Plus: Εξειδικευμένο συνεργείο ψυκτικών εξοπλισμών

45.037 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2024)

- Υπηρεσίες service, εγκατάστασης και προληπτικού ελέγχου ψυκτικών μηχανημάτων
- Εξειδικεύεται στα μηχανήματα των Carrier, Thermo King, Zanotti, Konvekta
- Προσφέρει υπηρεσία service έκτακτης ανάγκης διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο
- Με εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ. στην Μάνδρα Αττικής

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Αν είσαι επαγγελματίας στον κλάδο των μεταφορών αυτών που ονομάζουμε «ευπαθή προϊόντα» (φάρμακα, κρέατα, φρέσκα τρόφιμα κλπ. ), ξέρεις ότι χρειάζεται να έχεις ένα ψυκτικό μηχάνημα και ειδικό θάλαμο εγκατεστημένο στο όχημα σου. Ίσως ξέρεις επίσης, πως το συχνό service και ο προληπτικός έλεγχος του καταψυκτικού σου συστήματος είναι ο νούμερο ένα κανόνας για να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση λειτουργίας και να γλιτώνεις λεφτά, αφού προλαβαίνεις τις κοστοβόρες ζημιές πριν συμβούν! Εδώ συγκεντρώσαμε και 3 tips για το πως θα βεβαιωθείς ότι ο ψυκτικός θάλαμος του οχήματος σου είναι κατάλληλος για τα προϊόντα που μεταφέρεις:

3 Tips για τον ψυκτικό σας θάλαμο:

1. Το πάχος μόνωσης των ψυκτικών θαλάμων εξαρτάται από την επιθυμητή θερμοκρασία, όσο χαμηλότερη θερμοκρασία χώρου επιθυμούμε τόσο καλύτερη πρέπει να είναι η μόνωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

2. Ανάλογα με τα προϊόντα που μεταφέρονται οι θάλαμοι πρέπει να έχουν κάποια χαρακτηριστικά. π.χ. για μεταφορά νωπών αλιευμάτων ο θάλαμος πρέπει να έχει μορφή λεκάνης για να κρατάει τα νερά, για μεταφορά κρεάτων πρέπει να έχει τσιγκέλια για να κρεμνιόνται τα σφάγια κλπ.

3. Ο θάλαμος πρέπει να είναι στεγανός για να μπορεί να καθαρίζεται με νερό και να μην έχει πόρους.
 

«Frigo Plus» -  Specialist στο service ψυκτικών εξοπλισμών

Αν τώρα ήρθε η ώρα του ετήσιου service του ψυκτικού σου μηχανήματος ή έχεις παρατηρήσει πως κάτι δεν λειτουργεί σωστά στον εξοπλισμό του, υπάρχει μια εταιρία που θα σου «λύσει τα χέρια». Η «Frigo Plus» είναι νούμερο ένα Specialist στο service ψυκτικών εξοπλισμών. Στεγάζεται στην Μάνδρα Αττικής, σε εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ. και έχει 20ετή εξειδίκευση στο service μηχανημάτων των εταιριών: Carrier, Thermo King, Zanotti, Konvekta.

 

Διαθέτει τα κατάλληλα ανταλλακτικά και εργαλεία για άμεση εξυπηρέτηση

Είτε το όχημα σου πρόκειται για μικρό Van διανομών, είτε για μεγάλο φορτηγό, ή Trailer, η εταιρία διαθέτει έμπειρο προσωπικό, μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και τα κατάλληλα εργαλεία για να «σενιάρει» τον ψυκτικό σου εξοπλισμό.
 

Υπηρεσίες - Προϊόντα

Αναλυτικά η Frigo Plus προσφέρει:
- Επισκευές έκτακτης ανάγκης
- Προγραμματισμένα Service και συντηρήσεις των ψυκτικών μονάδων των οχημάτων
- Εγκαταστάσεις - Αντικαταστάσεις μονάδων
- Ψυκτικά υγρά
- Θερμογράφους
- Ανταλλακτικά
 

Στην FrigoPlus επισκευάζουν και συντηρούν όλο τον ψυκτικό εξοπλισμό σε μικρά VAN διανομών, σε μεγάλα φορτηγά και Trailer, με απλά, υβριδικά, σύνθετα και συστήματα ψύξης πολλαπλών θερμοκρασιών.


Υπηρεσία emergency service 24/7!

Και επειδή μια βλάβη στο σύστημα ψύξης του επαγγελματικού οχήματος σας μπορεί να αποβεί καταστροφική για το φορτίο, η Frigo Plus προσφέρει υπηρεσία «έκτακτης ανάγκης» από κινητή μονάδα τεχνικών που έρχεται στο σημείο όπου βρίσκεται το φορτηγό σας και επισκευάζει επί  τόπου την ζημιά. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο σαν ... «από μηχανής θεός»!
 

Ετήσια προγράμματα service

Σημειώστε ότι η εταιρία προσφέρει και πρόγραμμα ετήσιου service ούτως ώστε να είστε βέβαιοι ότι μια φορά τον χρόνο θα γίνεται ενδελεχείς προληπτικός έλεγχος στον εξοπλισμό του ψυκτικού σας συστήματος για να εξασφαλίσετε την εύρυθμη λειτουργία του και την μακροζωία του.
 

προϊοντα αυτοκινητου - ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ