Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μείωσε έξοδα με την ευθυγράμμιση!
Μείωσε έξοδα με την ευθυγράμμιση!
  • Μείωσε έξοδα με την ευθυγράμμιση!
  • Μείωσε έξοδα με την ευθυγράμμιση!

Μείωσε έξοδα με την ευθυγράμμιση!

14.880 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες πως η ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου σε βοηθά να γλυτώσεις καύσιμο εξοικονομώντας χρήματα. Επίσης, η ευθυγράμμιση διασφαλίζει την αυξημένη διάρκεια ζωής των ελαστικών και την βελτίωση της ενεργητικής του ασφάλειας. Μια επίσκεψη στον μηχανικό σου θα σε πείσει!

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Αν το αυτοκίνητο σου «φεύγει» όταν αφήνεις το τιμόνι, χρειάζεται σίγουρα ευθυγράμμιση 

Κοινοποίησέ το »

Συνήθως, δεν φροντίζουμε την ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου μας μέχρι να παρατηρήσουμε πως κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά. Το πιο χαρακτηριστικό «σύμπτωμα» είναι όταν το αυτοκίνητό σου «φεύγει» προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση μόλις αφήνεις το τιμόνι από τα χέρια σας. Επίσης, εάν το τιμόνι σας αργεί να επανέλθει στην ευθεία μετά από στροφή ή το αντίθετο, εάν τα ελαστικά σας φθείρονται πολύ γρήγορα μετά την τοποθέτησή τους ή ακόμη κι αν έχετε έρθει σε σύγκρουση με κάτι, καλό θα ήταν να κάνετε μια επίσκεψη στον μηχανικό σας και να φροντίσετε την ευθυγράμμιση του οχήματός σας.

Γλύτωσε καύσιμα και κινήσου με ασφάλεια
Η ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου σε τακτικά διαστήματα δεν θα πρέπει να αμελείται, καθώς η αδυναμία ρύθμισής της μπορεί να έχει αρκετά επιβλαβή αποτελέσματα για το αυτοκίνητό σας. Με τη σωστή ευθυγράμμιση, η ανθεκτικότητα των ελαστικών σας αυξάνεται κατά πολύ και δε θα χρειαστεί να τα αντικαθιστάτε τόσο σύντομα, γλιτώνοντας έτσι και κόπο και χρήμα. Επιπλέον, καίτε λιγότερα καύσιμα, καθώς το όχημά σας δε χρειάζεται να κάψει περισσότερο από ότι πρέπει προκειμένου να κινηθεί σωστά. Η ασφάλειά σας, ωστόσο, είναι ο κυριότερος λόγος, καθώς ένα αυτοκίνητο το οποίο «φεύγει» από μόνο του μπορεί να αποτελέσει αιτία σοβαρών ατυχημάτων.

Εξοικονόμησε χρήματα και ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες ατυχήματος
Τα πλεονεκτήματα λοιπόν που κερδίζετε φροντίζοντας για τη σωστή ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου σας είναι πολλαπλά:
  • Εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς τα ελαστικά σας διαρκούν περισσότερο
  • Καλύτερη και πιο άνετη χρήση του αυτοκινήτου σας
  • Μικρότερη πιθανότητα για ατυχήματα ή σοβαρές βλάβες
  • Μείωση των κραδασμών έτσι ώστε να οδηγείτε με άνεση και ευχαρίστηση
 
Ένας ειδικός θα σε ενημερώσει αν πρέπει το αυτοκίνητο σου να κάνει ευθυγράμμιση ή ζυγοστάθμιση
Κάποιες φορές, η ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου, δηλαδή η ρύθμιση των τροχών στη σωστή κατεύθυνση τόσο ως προς το έδαφος όσο και μεταξύ τους, συγχέεται στο μυαλό κάποιων με τη ζυγοστάθμιση των ελαστικών, δηλαδή τη ρύθμιση των ελαστικών έτσι ώστε να μειώνονται οι κραδασμοί όσο το δυνατόν περισσότερο. Και οι δύο ενέργειες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας, αλλά εξυπηρετούν λίγο διαφορετικούς σκοπούς. Έτσι, πριν προβείτε σε κάποια από τις δύο ενέργειες, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον μηχανικό σας για να εξακριβώσετε τι είναι αυτό που χρειάζεται το όχημά σας.

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΖΑΝΤΕΣ